Полицията премахна палатковите лагери в цялата страната

Освен в София, спецакция се е провела в Пловдив, Варна и Стара Загора
76
Полицията премахна палатковите лагери в цялата страната
Снимка: БГНЕС

След акция на полицията бяха премахнати палатковите лагери в цялата страна.

Освен в София, спецакция на полицията се е провела в Пловдив, Варна и Стара Загора.

Още по темата
Пловдивските протестиращи са били изтласкани от кръстовището на Чифте баня около 4 часа сутринта. Те блокираха кръстовището на булевардите "Шести септември" и "Цар Борис Трети", което свързва северната и южната част на града, около 20 часа в четвъртък.

 "Дойдоха, започнаха да премахват насилствено палатките. Има повредени такива, сигурно има загубени вещи. Написаха ни актове, че пречим на движението по пътното платно", обясни протестиращ пред Нова телевизия.

Палатковият лагер е преместен на тротоара.

Във Варна ситуацията е спокойна, на място има засилено полицейско присъствие. Протестиращите доброволно са преместили палатковия си лагер пред Общината. Движението във Варна беше блокирано в понеделник, а в петък блокадата вече падна.

През нощта са били премахнати и палатките на протестиращите в Стара Загора, които бяха спрели движението по пътя Стара Загора - Хасково. Те са били избутани от силите на реда в полянките около летището в града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фигуранта е на страната на руската мафия. Въпреки, че го доучиха в НАТО. Знае, че руснаците трепат и от родата
44
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Варна се управлява тихо от рускста мафия. И затова протестите са слаби. Протеста в случая пречи на мафията да дейстеа. Не че обича Б. Борисов ,но в тоя период е вреден за бизнеса им. Българите във Варна са уплашени и несигурни за имотите си.
43
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицията измете позорището на Фигуранта !Браво !За Радев Съд и Затвор !
42
15
 
10
 
! Отговори
мак преди 3 години
Като нквд, в 4 сутринта. Имаше затруднения заради блокадите, вярно е, но тези, които псуват протестиращите, ако решат да правят протести, вероятно ще отидат в гората и ще шепнат исканията си. Или пък на Марс, там хептен няма да пречат на никого.
41
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицията да премести химическите тоалетни от Орлов мост пред Президентството...заедно с оня "гладния" !
40
6
 
17
 
! Отговори
БРАВО! преди 3 години
След голямото търпение на Властта и неволите на горките граждани, най-после отрепките на крепостния комунизъм бяха изметени като фекалии от кръстовищата, защото така е при демокрацията- полицията защитава закона и свободата на гражданите. Прочее, истинската европейска демокрация ще настъпи чак при предстоящия Нов световен ред, когато евразийските лумпе***и ще бъдат превъзпитавани за подобни незаконни протести зад решетките...
39
4
 
22
 
! Отговори
Алекс преди 3 години
Най-накрая! Дано си намерят работа и свършат нещо полезно някъде.
38
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво !
37
18
 
5
 
! Отговори
Shark преди 3 години
До Програмист. Спокойно, то на теб ГЕРБ ще ти покаже средния пръст. Много скоро! *** народ, това е!
36
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Осанна
35
5
 
10
 
! Отговори
Ами, правилно... преди 3 години
КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ... ХАХАХАААРАБОТЕЩИТЕ ОТ КВ. ИЗТОК И МЛАДОСТ, ВЕЧЕ БЕХА МИНАЛИ .. В НЕЛЕГАЛНОСТ..... ХАХАХААА.....СПЕХА У ШУМАТА ПО ПАРКОВЕТЕ!!!
34
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия гладуващите не са ли умрели вече да бъдат повдигнати обвинения на организзаторите за подстрекаване към самоубийствo. Що за психопат може да прави такива протести, искат протестиращите и гладуващите да колабират насред улиците само и само да докажат едно голямо нищо и че са анархисти.
33
10
 
32
 
! Отговори
Програмист преди 3 години
Денят започна с прекрасна новина!С кеф минах по Орлов мост - бавничко, на полусъединител и изръкоплясках на полицаите, че са си свършили добре работата. Жалко че нямаше протестъри, да им покажа съответният пръст, но те си знаят.
32
14
 
7
 
! Отговори
до 34 преди 3 години
Имах един приятел, който казваше - задаваш отговори! Ако не виждаш еднаквите действия или си много *** или живееш в паралелен свят. Или може би като напишем Тиквун Би Би, трябва да се сещаме за Ким Чи Ун!
31
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Върховенство на закона за всички ама не и за президента в президенството никой не трябва да ходи нито дори Главния прокурор. Който тръгне да проверява там е мутра през другото време не бяха мутри и дори искаше сам да им стане президент. Радев е позор, оставка и затвор. Всеки ден проверки в президeнството искаме прозрачност и да знаем какво става там.
30
7
 
16
 
! Отговори
БКП и ДПС преди 3 години
Господа Протестиращи,демокрацията не е само за БСП(Радев),бивша тоталитарна БКП и ДПС,а е за всички,какъв е този терор на всички останали граждани чрез блокиране транспорта в столицата?Изчакайте малко до Редовните Избори,по правилата на демокрацията,и там си гласувайте за вашите 2 броя трибуквени любимци(от типа на Беров,Тройната Ламя или Орешарски-дето спря Потока).
29
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредният разгром на костовистите.Все пак Борисов може да го мразят много хора,но костовистите ги мразят всички.
28
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До герберските тролоКажи какви са паралелите със сегашната ситуация.:)))))))
27
9
 
9
 
! Отговори
бай Ламби преди 3 години
До АнонименЕдва ли ще се намери толкова силен дезинфектант който да свърши работа след мизерията която оставиха тия.Най-добре направо да се преасфалтира кръстовището за по-сигурно, да се наложи 14 дневна карантина и чак след това да се пусне движението по него.
26
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бау"сега онзи как ще гладува и не пие вода? :("Ако наистина има кауза ще стои пред НС и пак ще гладува.Познай дали така ще направи.:)))))))