Полицията премахна палатковите лагери в цялата страната

Освен в София, спецакция се е провела в Пловдив, Варна и Стара Загора
76
Полицията премахна палатковите лагери в цялата страната
Снимка: БГНЕС

След акция на полицията бяха премахнати палатковите лагери в цялата страна.

Освен в София, спецакция на полицията се е провела в Пловдив, Варна и Стара Загора.

Още по темата
Пловдивските протестиращи са били изтласкани от кръстовището на Чифте баня около 4 часа сутринта. Те блокираха кръстовището на булевардите "Шести септември" и "Цар Борис Трети", което свързва северната и южната част на града, около 20 часа в четвъртък.

 "Дойдоха, започнаха да премахват насилствено палатките. Има повредени такива, сигурно има загубени вещи. Написаха ни актове, че пречим на движението по пътното платно", обясни протестиращ пред Нова телевизия.

Палатковият лагер е преместен на тротоара.

Във Варна ситуацията е спокойна, на място има засилено полицейско присъствие. Протестиращите доброволно са преместили палатковия си лагер пред Общината. Движението във Варна беше блокирано в понеделник, а в петък блокадата вече падна.

През нощта са били премахнати и палатките на протестиращите в Стара Загора, които бяха спрели движението по пътя Стара Загора - Хасково. Те са били избутани от силите на реда в полянките около летището в града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
16
 
6
 
! Отговори
До герберските троло преди 3 години
Явно в огромното си болшинство сте неграмитници. Вземете прочетете книгата "Фашизъм" и може нещо да ви просветне в главите. А иначе всичко това ми напомня на "*** ризи" по времето на Хитлер. Нека поне един от вас поне полуинтелегентен се сети какво става с водача им!
24
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Катун ромове, остана и огньове да запалят и да почнат да калайдисват тенджери и да тричат кучета насред улиците.
23
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вероломната полицейска акция преди зазоряване показва ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ, т.е. ДИКТАТУРА, надминаваща тази на Живков! Затова - долу диктатурата, оставка на диктатора и неговите подмазвачи, за демокрация!
22
4
 
8
 
! Отговори
Германия преди 3 години
И ВАШЕТО ВРЕМЕ ЩЕ ДОЙДЕ!!!
21
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От сто кладенци вода ще донесат, само и само да разбият протестите. НЯНА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ. Оставка и ревизия на последните десет години.
20
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да ги махат и да си платят тротоарно право за да може да се почисти след тях и да се дезинфекцира.
19
9
 
12
 
! Отговори
Име преди 3 години
Ненормална история... Нека да се протестира, нека да се затварят улици и булеварди, но за определен период от време... Слагаш някакви 10 палатки и затваряш пътна артерия, която не само изнервя всички с големите задръствания, а генерираш загуби на целия бизнес... И като си сложил 10-те палатки, какво ще постигнеш? Абсолютно нищо!
18
11
 
25
 
! Отговори
бай Ламби преди 3 години
Чудя се само защо полицията върши работата на службите по чистотата?Защо тия служби не си влезнаха в задълженията досега и не отидоха да изринат *** от кръстовищата. За кво ги плащаме тия данъци и *** да се търкаля по кръстовищата не знам.
17
15
 
9
 
! Отговори
До 13 преди 3 години
И каква връзка има тук Русия? А ми то на безмозъчните все Русия им е в главите. Между другото герберски и сороски *** са едни и същи та това обяснява всичко.
16
9
 
27
 
! Отговори
палаткова мъка преди 3 години
тия умните,красивите и слънчеви дечица сега не знаят какво да правят , чакат наставления от тримата с мегафоните , а те от своя страна чакат какво ше нареди независимата , тя пък чака обаждане от Дубай ,....... , импексова е в амок , фигуранта се чуди колко възмутен да се покаже , дали отново юмруче да вдига ....то е така със спонтанните протести
15
13
 
18
 
! Отговори
До 9 преди 3 години
И сега какво ще искаме ЕС да подкрепи фигуранта на Божков и неговата шайка пияндета заедно с Мая и Слави? Бая сте я окъсали май.
14
11
 
21
 
! Отговори
Браво! преди 3 години
Само така трябва да се действа срещу НПО активистите.
13
10
 
20
 
! Отговори
Всеки преди 3 години
който призовава за протести и събиране на много хора на едно място по време на пандемия, трябва да бъде осъден по бързата процедура за тероризъм! КОЙТО и да е! Сваляне на имунитета и съд!
12
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на полицията!
11
9
 
36
 
! Отговори
Бау преди 3 години
просто протестирайте като нормални хора ... Понеже не ви обърнаха внимание и започнахте да пречите. Като 5 годишно дете в супермаркета. Не му купиха сладкото и започна да се търкаля по земята. Като искате да ви обърнат внимание се съберете 30 000 поне. Успех!
10
7
 
16
 
! Отговори
До 9 преди 3 години
Хахаха и като те отблъснат от ЕС какво ще направиш, ще идеш в Русия ? Айде бегом
9
5
 
15
 
! Отговори
До 7 преди 3 години
Пари си изкарвам с труд и никога няма да съм като тебе платен ***. Аз ви мразя безплатно
8
25
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бандитска атака в 4 сутринта, браво и хитлер би завидял. Полицията в защита на пеевски доган и бандита борисов. след падането на режима, пълно прочистване на полицията до крак и defunding поне -50% на бюджета на тия бандити в униформи
7
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицейско герберско насилие над мирни протести срещу мафията! Европа, спиш ли? Къде сте лидери и политици от ЕС? С тази мълчалива подкрепа на хунтата ще отблъснете още много хора от вас
6
10
 
25
 
! Отговори
Бау преди 3 години
сега онзи как ще гладува и не пие вода? :(