Протестиращите не се отказват, разпънаха шатри пред Президенството

Тази вечер се очаква пореден протест пред МС
546

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

След като тази нощ след намесата на полицията бе свалена блокадата на булевард „Цар Освободител“ и Орлов мост, протестиращи започнаха да се събират и да разпъват шатри и палатки пред Президентството, видя фоторепортер на Dnes.bg.

Още по темата
Около 20 часа тази вечер се очаква да се проведе поредния протест в Триъгълника на властта.

Както е известно, при развалянето на блокадите в София рано тази сутрин бяха задържани 12 лица, като 8 от тях са за това, че са отказали да се подчинят на полицейска заповед и да освободят кръстовището. Още няколко лица бяха задържани за установяване на тяхната самоличност.

Малко по-късно всички те бяха пуснати от ареста на Първо РУ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


546
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
304
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кви протести е,кви права е???Вървете по морето да видите как протестират българите по ресторанти и барове ! Качете се на АМ Тракия -и там се протестира с 80% автомобили след 2010год,вървете на КПП за Гърция-и там протест има .В мола,по басейните,по хижите
303
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ридаете ли Гербави ***?? Довечера господаря ви отива в историята и затвора!!
302
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 367: Ааа така ли, а като ти крадат данъците законно ли е ?Когато започне държавата да функционира нормално и да си изпълнява задълженията тогава и хората ще започнат да спазват законите ....
301
3
 
18
 
! Отговори
закъсахме преди 3 години
Черепа бил обещал пари, ама не ги превел. Тримата *** няма с какво да плащат вече.
300
1
 
5
 
! Отговори
ИМАМ СЮРГЮН преди 3 години
***!!!!
299
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Болезнено е да ти натрият носа по този начин - Не за политически или икономически искания, а за нарушаване на обществения ред и възпрепятстване на движението по пътищата. Това приземява свръхголемите планове на заверата.Оказа се,че поддръжка за тях от обществото е химера.Няма покритие претенцията за представителност на протеста, колкото и някои ТВ и социологически агенции да "къпят" подобен имидж!Най-лошо е за участвалата в това младеж - да се окаже използвана,неоценена и наивна :-((
298
2
 
15
 
! Отговори
Редев преди 3 години
Червени жилетки ще се раздават безплатно пред президенутсвото в София....и жълти книжки, освидетелстваме на место!
297
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Номади. 2020 е, трябва да се къпете, да работите и ресурсите се плащат. Такъв е обществения ред в цивилизованите държави. Ако не ви харесва поемайте към третия свят.
296
2
 
13
 
! Отговори
Евала швепс преди 3 години
До Иван Козарев-БалканИскате законност, а с действията си нарушавате закона две взаимно изключващи се неща. Другото съм го написал в коментара си, дали ви харесва или не си е ваша работа. Има си законен начин за протест, който е записан в Конституцията и регламентиран в друг закон ( който между другото не е писан от ГЕРБ или Борисов ), както е записано, че всеки има право на свободно придвижване. Уважавам правото Ви на протест , но не мога да приема да нарушавате правата ми и не само моите.
295
1
 
12
 
! Отговори
Варна преди 3 години
Ние доброволно си приместихме палатките ама....бяхме принудени!
294
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никога не съм вярвал, че от краен антигербер може да се превърнеш в симпатизант на Герб. Комунистическата напаст имала невероятни свойства.
293
3
 
18
 
! Отговори
До БСП преди 3 години
Призовавам днес да си облечете червените жилетки, да си вземете жълтите книжки, да се качите на влака и право към Карлуково.
292
2
 
16
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Червени жилетки ще се раздават безплатно пред президенутсвото в София
291
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И *** в камиона, изринат от Орлов мост е по-приятен от гурелясалите, *** и отнесени от бездействие и спане ,,протестиращи,,. Накараха ме да заобичам Бойко! Ако някой като тези ще оправят държавата, по-добре да са сегашните.
290
2
 
11
 
! Отговори
До бсп преди 3 години
Братчед,тръгвай към някои ДКЦ.С деменция си !
289
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дъ живей БКП-ту и ДПС-ту!Щоту саму те могат да превърнат БГ-ту у Турски вилает!Ура, другари и аркадашлар!Дъ пийм по една Мастика за другаркатъ КуРРРнелия и за Радку Пиратку!За Доган паша и Пеевски ефенди!Бах тоз ДБЛ-ен народ!
288
12
 
4
 
! Отговори
БСП преди 3 години
По примера на протестиращите в Париж, които облякоха жълти жилетки, ние призоваваме всички на които им е писнало от диктатурата на ГЕРБ да облекат червени жилетки и да излязат на улицата!! Нека протеста на Българите стане известен като бунта на червените жилетки!!
287
2
 
14
 
! Отговори
Довечера преди 3 години
Довечера черепа и триото са призовали за кървави метежи, очаква се Радев да води протеста, полицаите предупредиха за очаквани провокации, целта е да се лее кръв, това е отмъщение на триото заради блокадите
286
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименНямам идея кой, но тази конференция май се е състояла един път. Не всеки ден, капиш?
285
0
 
14
 
! Отговори
До 352 преди 3 години
Какво ше рестартираш пък ти бе ? Сигурно си бележиш краката като ги миеш,за да не объркаш кой си измил,тръгнал да рестартира държава .....Майко мила....