Осем души са починали, а 174 са новите случаи на коронавирус у нас

В интензивно отделение се намират 58 души от общо 811 хоспитализирани
15 авг 2020 07:30, Петя Славова
56
Осем души са починали, а 174 са новите случаи на коронавирус у нас
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

174 са новите случаи на заразени с коронавирус у нас при направени 5 934 теста за последното денонощие. Това показва Единният информационен портал. Така в България потвърдените случаи стигна 14 243, като активните в момента са 4637.

Хоспитализирани са 811 души, а 58 са в интензивно отделение. Излекуваните за последните 24 часа са 213, като общият брой на преборилите вируса са 9 114.

Още по темата

Починали са осем души и така жертвите на коронавируса у нас стана 492. Заразените, разпределени по области са: Благоевград - 20, Бургас - нови 4 души, Варна - 24, Велико Търново - 3. Във Видин и Враца няма нито един новорегистриран, а в Габрово е един.

В Добрич са 27, в Кърджали - 3, в Кюстендил - 1. В Ловеч и Монтана също няма нито един нов случай. В Пазарджик са 8, в Перник - 2, в Пловдив - 22. В Разград също няма нито един новозаразен. В Русе са 5, в Силистра - 3, в Сливен - 2, в Смолян - 14. В София-област няма нито един, а в София-град - 13.

В Стара Загора са 6, а в Търговище и Хасково също няма нито един регистриран новозаразен. Случаите в Шумен са 14, а в Ямбол - 1.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
3
 
1
 
! Отговори
Да,да, ама не преди 3 години
7часа-46 коментара. Затваряй и пускай нещо ново!
46
4
 
6
 
! Отговори
спокоен преди 3 години
Усеща се леко завишаване на данните от герберския щаб ! Успокойх се . мислех , че започват да се отказват
45
5
 
2
 
! Отговори
до 47 от славянин преди 3 години
По принцип на такива като теб винаги им трябва по някой такъв ''коварен'' вирус, за да ги накара да извършват необходимите за всеки нормален човек ежедневни и по няколко пъти на ден хигиенни навици - да си мие ръцете, лицето и други части на тялото, приборите за хранене, да си пере дрехите и т. н. и на мен например не ми трябва такъв вирус, за да извършвам тези дейности!
44
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки нормален здравомислещ човек взима елементарни предпазни мерки, но проблема са останалите, които не могат да мислят трезво.
43
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този вирус се оказа доста коварен. Онези 80% още не могат да го схванат и си правят шегички, за да скрият, че ги е страх и то много.
42
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този ворос излезна една голема ойдурма.
41
6
 
5
 
! Отговори
до 43 от славянин преди 3 години
Много точно казано колега, този вирус поразява яко празните тикви на телевизиотите!
40
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Страшна пандемия. Тоя вирус е много опасен, хваща те, убива те, но не умираш а ходиш по улиците умрял. Тук на запад им викат walking dead. Като зомби си един вид. Най-често поразява празните глави и тези пристрастени към телевизия и новинарски емисии. Пазете се.
39
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Европа през последната седмица най-зле са в Люксембург, следвани от Босна и Херцеговина, Молдова, Испания, Македония, Холандия, Румъния, Швеция, Сърбия,, Швейцария, Хърватия и България. За Косово не знам данните, а казват, че и там са зле.
38
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Елемаг"...протести...София трябваше да гори..."Постоянно протерситращите не са чак толкова много.
37
26
 
6
 
! Отговори
Златина преди 3 години
Смъртта вече *** на вратата на всеки, заради разхайтената, безотговорна и престъпна младеж, алчните и безскрупулни бизнесмени и ромите лешояди! КПП-та, забрана за посещение на паркове, градини, Витоша, затваряне на всички малки и средни магазинчета, хотели, ресторанти, барове и дискотеки, МОЛ-ове, дистанционно обучение оттук нататък, маски за всички НАВСЯКЪДЕ които да се сменят с нови на всеки 10 минути, СМС за всяко едно напускане на жилището, който да се ЗАПЛАЩА!!!
36
3
 
15
 
! Отговори
Д-р ДивоК преди 3 години
До тези дето твърдят, че заразата идвала от чужбина- за сведение, всички страни това твърдят, а в момента всички казват от Балканите идва;) Ние знаем , че в при нас няма нищо кой знае какво. Основен въпрос- всъщност какво става? Толкова ли е страшно в Европата. Питам аз и отролове отговор не ща!
35
4
 
2
 
! Отговори
До 36 преди 3 години
Ти много ги разбираш нещата хаха
34
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ромите вече ще кръстят децата си ковид,щото е модерно
33
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 23Коя ваксина, по-точно? На Путин ментето ли? Ако на нея чакаш, значи си много спрял!
32
11
 
11
 
! Отговори
Нове преди 3 години
Ковид глупости
31
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се лъжете! Хората масово не си правят тестове и го карат на крак, затова са и по-ниските резултати. Ако започне масово тестване ще има поне по 400-500 нови на ден.
30
25
 
15
 
! Отговори
Генади преди 3 години
Сутрин не мога да започна деня ако не видя колко са заразените за денонощие!Пия сутрешното си кафе и гледам цифрите .То беше яко мрене ,чували с трупове по улиците ,подвижни крематориуми!Благодаря ти Падишахе ,благодаря ти Мутафе за чудесното настроение с което ме зареждате всяка сутрин!С нетърпение чакам и ваксината на чичо Гейтс.Поклон до земята на Сорос и Гейтс ,че се грижат за благоденствието и просперитета на хората !
29
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато не спрем вноса на заразата от чужбина, няма да можем да се оправим.
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В четири области има повече случаи от София - в Добрич - 27, в Пловдив - 22., в Смолян - 14. в Шумен - 14.