Три нови случая на заразени с COVID-19 в хоспис във Варна

Преди дни там имаше и смъртен случай
17 авг 2020 20:07, Ния Христова
6
Три нови случая на заразени с COVID-19 в хоспис във Варна
Снимка: Pixabay
Три нови случая на коронавирус са регистрирани в хоспис във Варна през последните дни. Това информират от РЗИ в крайморския град.
 
Двама от живеещите там са дали положителни проби, както и лице от персонала. Така общият им брой стана четирима. От взетите проби на всички останали, който живеят там, както и от персонала резултатите са отрицателни. Хората с положителни проби за COVID-19 са поставени под изолация. За момента те нямат оплаквания.
Още по темата
 
Заради починало лице от хосписа с установена положителна проба за COVID-19, РЗИ-Варна взе проби за изследвания от всички настанени лица и обслужващ персонал в обекта. 
 
В петък беше установен първият положителен тест на санитар от хосписа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Fenasi Kerim преди 3 години
До 4Един турски лекар беше казал: "Докато прегръщате и целувате внуците си има вероятност да целувате вируса. Вашето малко внуче може да е преносител на вируса без то и вие да знаете. Поне 30% нямат абсолютно никакви симптоми. При децата този процент е много по висок. И безсимптомните" болни" могат да заразят останалите. "Това е като СПИН. Можеш да го носиш с години и да се чувстваш добре - поне при спина е така. Но можеш и да умреш от него. Дано се намери ваксина.
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: Fenasi Kerim (номер 1)Щом човекът не е имал никакви оплаквания, значи не е бил болен, а просто заразен!Рядко може здрав човек да предаде заразата на друг.Има нещо гнило в цялата история.Наскоро съобщиха, че са сбъркали, като са обявили жив човек, лекар, за жертва на коронавируса.На кого да вярваме???
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 3: Ужасът си ти! Човекът само разказва един показателен случай. Какъв ти е проблема?
2
0
 
2
 
! Отговори
Fenasi Kerim преди 3 години
Става дума за Истанбул гледах по турска телевизия.
1
1
 
5
 
! Отговори
Fenasi Kerim преди 3 години
Коварна болест. Преди малко гледах случай по телевизията. Възрастна жена на 80 години живее сама и от месеци не е излизала навън. Мъж на 40 години който живее на същия етаж е плащал всички нейни разходи (ток, вода) и е носил храна. Казва че си е миел ръцете постоянно и носел маска. В момента жената е интубирана а човекът който и носел храната също е позитивен но без никакви оплаквания. Той не е знаел че е болен. Затова колкото и добре да се чувстваме трябва да пазим възрастните от самите себе си