СДВР: Паспортните служби работят от 7.00 часа

Няма да има обедни почивки, освен една за дезинфекция
18 авг 2020 08:46, Петя Славова
3
СДВР: Паспортните служби работят от 7.00 часа
Снимка: БГНЕС

Хората, които трябва да сменят личните си документи, да се явят по-рано пред пунктовете на звената "Български документи за самоличност", препоръчаха от СДВР на брифинг за организацията по подмяната на личните документи по време на пандемията.

Работното време е от 7 до 17.30 часа. Няма да има обедни почивки и други почивки, освен технологичните от 13 до 13.30 часа, които са за дезинфекция на помещенията.

"Имайки постоянен адрес на територията на град София те могат да изберат, което и да е районно, за да подадат заявление и да им бъде издаден документ за самоличност. Не е необходимо да се обръщат към районното управление, където живеят", каза старши комисар Билалов.


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо? Да не би много наплив да има за паспорти? Ааааа ясно народа се изнася с хиляди от това блато. Гарантирано от Герберите, мафията окупирала държавата
2
2
 
4
 
! Отговори
Do 1 преди 1 година
Свободата не е свободия.Всеки е длъжен в срок определен от държавата да си поднови документите с изтекъл срок.
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Права и свободи.А другарят старши комисар Баламов ще ме набие ли ако не си подновя личната карта?Ето затова българите сме на дъното.Все някой трябва да ни държи сметка и да ни вкарва в строй, като овце.Дори демокрацията ни е изкривен вид на истинската, демек по руски модел, олигархо-диктатура.