Гешев в Дупница: Ще останем, докато не претърсим всичко!

Четирима са задържаните при спецакции на полицията
307
Гешев в Дупница: Ще останем, докато не претърсим всичко!
Снимка: БГНЕС

Четирима души са задържани при няколко спецоперации на територията на Дупница. Градът е под полицейска блокада.

Още по темата
На място пристигна главният прокурор Иван Гешев. Той потвърди, че едната операция е свързана с изчезването на Янек Миланов.

На всички входно-изходни артерии са разположени екипи на жандармерията, предаде Нова тв.

Претърсва се районът на аварийното летище в село Крайници. Проверява се и квартал "Бистрица", където живеят изчезналият мъж и Васил Капланов, с когото последно Янек е бил.

"Претърсват се 120 кв. км. Ако трябва, полицаите ще останат тук няколко дни, докато не се претърси цялата тази площ", заяви Иван Гешев. Претърсват се и помещения, и обекти.

Пред журналисти Гешев обясни, че Васил Капланов е задържан по друго досъдебно производство.

Именно Капланов е последният, който е бил видян с 43-годишния Янек Миланов, който изчезна на 31 юли. От началото на август Янек е обявен за издирване.  

"Ангажирани са множество държавни институции, предстои доста сериозна работа за ситуацията в Дупница. Това не е краят, а само началото", каза Гешев.

Другата операция е на територията на целия град. В нея участват служители на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност", Националната полиция и отряда за борба с тероризма. Проверяват се автомобили, автокъщи в района, заведения и хотели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
15
 
20
 
! Отговори
К6 преди 3 години
Браво Гешев ако може с още по твърда ръка, не слушай моля те пияндетата от улицата
138
6
 
8
 
! Отговори
Анти-мафиот преди 3 години
Очаквайте скоро: Национално преброяване на *** фабриките за управление рейтинга на президента!!!Мятайте касови бонове и регистрирайте касови бележки, че НАП пристигат след Дупница идва ваш ред!!!Проверката става със сканиране на QR код!...................Ти си за лудница, само риза от тия с дългите ръкави ще ти помогне!Гербав pedал!
137
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На това му се вика "събиране на такса спокойствие", явно има такива, дето са пропуснали няколко транша
136
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това се нарича стягане на редиците на греб, със специалното участие на каскетя. Всички бандити да подготвят следващите избори
135
5
 
5
 
! Отговори
Ясноооо преди 3 години
Преди в МВР хренеха кучетата с пържоли и откриваха труповете,а Цецо ги копаше с багера!Някой е изял пържолите и правят на инат сега
134
5
 
16
 
! Отговори
гъди гъди преди 3 години
Бравос! След един месец се сетихте!
133
7
 
14
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Гешев поне е амбициозен Цацаров стоеше само в кабинета си и се угояваше===========И двамата са герберски ***, точно корумпираната ЦАЦА лобира за съдрания КАСКЕТ!
132
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виж му акъла,па му крой шапката/каскета/.Народна мъдрост.
131
11
 
16
 
! Отговори
Чекмедже Тиквун преди 3 години
Търси, претърсвай и само моето чекмедженце на закачай, да си имаме уважението...
130
3
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
спомнете си 1990 хората на Дупница как горяха гуми по пътищата и единпанчо които после стана кмет от сдс ги ръководеше и какво стана с демокрациятав Дупница след 30 години изчезват хора и ги търсят с кучета автокъщи на килограмдали сега са доволни
129
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо Гешев коментира полицейски дейности ? Защо нон стоп обикаля и дава интервюта за акции?Къде е главсека на МВР?Щото Бойко като такъв навремето правеше същото дето го прави и сега Гешев.
128
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нaй-гoлямaтa мутрa в тaя държaвa cи e caмaтa държaвa.Нямa пo-гoлям и бaндит,и мaфиoт,и мутрa oт нeя.Прaвитeлcтвoтo рaбoти кaтo eднa рaзпacaнa OПГ,пoдпoмaгaнa oт групa бoгaтaши-мaфиoти.Рaздeлeнo e oбaчe нa oтдeлни фрaкции,кoитo oт врeмe нaврeмe зacилвaт дрязгитe пoмeжду cи и ce джaвкaт кaтo глутницa хиeни кoитo ca зaхaпaли oбщ кoкaл.
127
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко е от СИК. За какво изобщо ни говориш?
126
4
 
18
 
! Отговори
Хех преди 3 години
Гешев - прибери си платените *** от План Б.Не могат да пишат и само постват едно и също през 5 минути.От ЕК те чакат да се обясняваш за корупцията си. Що отказа да отидеш?
125
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шумна ПР акция с един месец закъснение.Ако задържания не си признае/а те го били задържали за друго/считайте,че тази шумотевица е вече провалена.
124
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най после имаме Гл. Прокурор, който говори и действа в интерес на обикновенните хора. Няма как мутрите и олигарсите да са доволни, и затова дават милиони за т.н. протести против.....и т.н. Факта , че САЩ и Западна Европа са доволни от правителството и Гешев говори много на хора , които имат нещо в главата.
123
7
 
7
 
! Отговори
до 139 преди 3 години
Това дрона на Фигуранта ли го засне или една жена каза?Ваза Рачева скоро започва да пише фантастика с мирис на лъжи от БТВ
122
1
 
4
 
! Отговори
Do137 преди 3 години
Ти ли си цялата нация. Назови се по име и кажи: Аз Иван съм с Вас.
121
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 136Нещо бъркаш.Борисов има зайчарник . В Банкя - строен без разрешителни , със сателитна чиния 80 квадрата площ , санитарен възел и сателитна чиния. Това в допълнение на триетажната къща която си има там.*** Гешев и това отказва да провери.
120
18
 
11
 
! Отговори
Поздравления ГЕШЕВ преди 3 години
Цялата нация е с Вас ! Само престъп.ниците не ви одобряват....и техният ред ще дойде !