Гешев в Дупница: Ще останем, докато не претърсим всичко!

Четирима са задържаните при спецакции на полицията
307
Гешев в Дупница: Ще останем, докато не претърсим всичко!
Снимка: БГНЕС

Четирима души са задържани при няколко спецоперации на територията на Дупница. Градът е под полицейска блокада.

Още по темата
На място пристигна главният прокурор Иван Гешев. Той потвърди, че едната операция е свързана с изчезването на Янек Миланов.

На всички входно-изходни артерии са разположени екипи на жандармерията, предаде Нова тв.

Претърсва се районът на аварийното летище в село Крайници. Проверява се и квартал "Бистрица", където живеят изчезналият мъж и Васил Капланов, с когото последно Янек е бил.

"Претърсват се 120 кв. км. Ако трябва, полицаите ще останат тук няколко дни, докато не се претърси цялата тази площ", заяви Иван Гешев. Претърсват се и помещения, и обекти.

Пред журналисти Гешев обясни, че Васил Капланов е задържан по друго досъдебно производство.

Именно Капланов е последният, който е бил видян с 43-годишния Янек Миланов, който изчезна на 31 юли. От началото на август Янек е обявен за издирване.  

"Ангажирани са множество държавни институции, предстои доста сериозна работа за ситуацията в Дупница. Това не е краят, а само началото", каза Гешев.

Другата операция е на територията на целия град. В нея участват служители на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност", Националната полиция и отряда за борба с тероризма. Проверяват се автомобили, автокъщи в района, заведения и хотели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев, заека наистина няма да изскочи от храстите. Ще изскочи от президентството. В зайчарника на Радев се крие ключа за бараката.
118
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гербавите престъпници или нормални хора са според твоите критерии?
117
3
 
21
 
! Отговори
Да припомним преди 3 години
Полицейският шеф в Дупница помагаше при кражбата на асансьорният завод в полза на Пепи Еврото и жена му.Жената на Пепи Еврото организираше протести в защита на Гешев.Същият този шеф до последно покриваше Георги Капланов-Каплата и отказа да го арестува.Този полицейски шеф има над 20(!!!) имота в София , Дупница и Сепарева БаняГешев дали ще го разследва?
116
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дупница, a и на други места ... се е създала пълна симбиоза между мафия, власт и полиция. Сега може би за пръв път от 30 години се прави някаква проверка.Но няма страшно ... SpongeBob и сестра Галева в комбинация с БКП като дойдат на власт, и край с мутрите.
115
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече сме разделени на престъпници и нормални хора.Протестът е на престъпниците.Тези ,които мразят законите и искат анархия срещу останалите искащи да имат нормална държава.В САЩ изборите са между същото ,впрочем.
114
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво Гешев, мафията е срещу теб но народа те подкрепя.
113
3
 
13
 
! Отговори
Сестра Галева преди 3 години
Като блокират града, кой точно няма да може да избяга? Тоя дето е изчезнал преди месец или извършилите престъпление преди месец, които си седят в Дупница и чакат Гешев да дойде и да ги обгради?
112
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С тази просташка и нагла риторика показва какъв милицонер по душа е, колко властолюбив и агресивен е!ОСТАВКА без повече разсъждения!Нека не ставаме смешни пред света и да бъдем толкова унизени от мутри катоБорисов-мутрата и Каскет ГешеФт!
111
4
 
11
 
! Отговори
мона преди 3 години
Тоз какво търси след 40 дни....сетила се мара...Всичко е пиар
110
14
 
11
 
! Отговори
БРАВО ГЕШЕВ ! преди 3 години
МАЧКАЙ МАФИЯТА !
109
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква наглост... Те от Европа го готвят за панделата, а той се бори с престъпноста.
108
5
 
19
 
! Отговори
Do 119 преди 3 години
И тази акция е след като брата на изчезналия направи кампания в и тернет и вдигна шум по медиите.Защото полиция и прокуратура не си мърдаха пръста.Ако не се беше разчуло...познайте.
107
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешеф оставка!Некадърен и ограничен милиционер!
106
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ванка, ела във Варна в кварталното магазинче оня ден една баба открадна стрък магданоз ! Трябва да си получи заслуженото моля те, само ти си способен да спреш този ужасяващ тероризъм ! Държава ще се разпадне с тези своеволия на бабите
105
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво, скоростна реакция на органите - изчезваш лятото, почват да те търсят Есента! Гешев си имаше далаверка с Галеви навремето, но нищо, нека сега си полъска малко имиджа със случая на Янек
104
9
 
16
 
! Отговори
Прокурора на Доган преди 3 години
Мутрата говори против мутрите.Всички Гербаджии,съдии,полицаи и прокурори са сатанисти.Те се защитават взаимно защото такъв е техния закон.
103
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
калечка алечка и чубурашку са едно и също лице,неотговаряйте на тоя неграмотен *** нека сам си пише болния мозък
102
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очакваме Мая Манолова (известна още като сестра Галева) ... да се изкаже в защита на дупничани, защото тя е против мутрите.
101
11
 
18
 
! Отговори
ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ преди 3 години
Каскетев търси мат'риал за чекмеджето на ББ...
100
6
 
9
 
! Отговори
Хаджиг-е-й-ч-о преди 3 години
Каскетурата да каже що живее в Бояна! Нас не ни е страаааах. Само малко страх брахме на Кулата като ни наобиколиха 121 полицая. Ама те 121, а ние 12 човека! Тва не се брои. Каскет, кажи ми сега честно ли е? Мъж ли си? Да пращаш жандармерията срещу шепа хора? Що не пратиш дже_ндърмерията? Нас не ни е страааааах. Ще правим конституция и ще узаконим г_eй браковете, ако ще руско да става!