Шофьори на джипове до седемте езера са пред полицията в Дупница

Подкрепят колега, който според прокуратурата опитал да прегази полицай
30 авг 2020 11:42, Анисия Иванова
82
Шофьори на джипове до седемте езера са пред полицията в Дупница

Шофьори на джипове, които карат туристи към Седемте рилски езера, са се събрали пред полицията в Дупница, за да изразят подкрепа към един от техните колеги.

Още по темата


Според прокуратурата вчера е имало опит полицай да бъде прегазен от един от шофьорите. Хората обясниха пред bTV, че не са превозвали туристи, а са били за гъби в планината.

Свидетели обясниха, че бял джип е преследвал единия от шофьорите и не имало опит за прегазване на полицай. Те категорично отрекоха твърденията на прокуратурата.

Шофьорът е задържан за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 67Като гледам джиповете голям глад ги гони. За телесата им да не говорим. Единия път ползвах лифта. От там ги гледах. Никакви гъби не берат. Рев на двигателя и ровене на местността. Превозват туристи без никакви правила за безопасност и слагат всичко в джоба. Няма данъци, осигуровки и застраховки. Ако им проверят и горивото да не се окаже "жепейско"? Толкова нагли индивиди не съм виждал. И мисирките ги изкарват едва ли не жертви. Не видял полицая? А защо свали пътниците и побягна?
63
0
 
6
 
! Отговори
Тошко преди 3 години
Конфискация на джиповете на тези "ГЪБАРИ"! Лъжат най-брутално!
62
1
 
18
 
! Отговори
Марешки преди 3 години
В планините не трябва да се разрешават никакви МПС, придвижването да става пеша или с магарета!
61
1
 
9
 
! Отговори
Карачанаков преди 3 години
А ве Бат Генчо много ни се подиграват заради тези твойте гъби.Трябваше да кажем че сме ходили за боровинки,ама ти не за гъби та за гъби. Брата сега ще го държат 3 дена.Амчи хайде махайте го тоз главен прокурор съсипа ни бизнеса.
60
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ,,,,ТО ПО ТАЗИ ЛОГИКА ДА СПРАТ И ЛИФТА И ТАКА СТОЛИЧАНИ ЩЕ СИ ОСТАНАТ ОТ САМО СЕБЕ СИ ВКЪЩИ...
59
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЧУДЕСНО ТОГАВА САМО ЧЕ,ЗА ДА СПАСИМ НАИСТИНА СЕДЕМТЕ РИЛСКИ ЕЗЕРА ТРЯБВА ДА НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВИ ХОРА ТАМ...НИКАКВИ,НИТО ДЖИПОВЕ,НИТО ЛИФТ,НИТО ТУРИСТИ НИТО ПЪК ОНИЯ ОТКАЧАЛКИ ДЪНОВИСТИТЕ,А СТОЛИЧАНИ ДА СИ СТОЯТ ВКЪЩИ.САМО ЕДИНСТВЕНО И САМО ДОСТЪП НА ХОРА С КОНЕ И ТО ПРИ ОПРЕДЕЛЕНИ УСЛОВИЯ...
58
0
 
10
 
! Отговори
,,,, преди 3 години
Ако никой не се качва на трошките им ще исчезнат от самосебе си!
57
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз мисля, че столичани са по-голямото зло за седемте Рилски езера. А знаете ли колко столични фирми карат туристи там и печелят от тях. МОЕТО МНЕНИЕ, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА НИКАКВИ ТУРИСТИ В РАЙОНА НА СЕДЕМТЕ РИЛСКИ ЕЗЕРА ВКЛЮЧИТЕЛНО И ОНЕЗИ ОТКАЧАЛКИ ДЪНОВИСТИТЕ... СОФИЯНЦИ ДА СИ СТОЯТ ПО ПАНЕЛКИТЕ И ВЪОБЩЕ ДА НЕ ПРИПАРВАТ ДО ПАРКА.
56
14
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези млади мъже го правят за да хранят семействата си... Вие знаете ли каква е мизерия и безработица в този регион... Държавата не прави абсолютно нищо, за да подобри положението им,за да могат по нормален начин да хранят децата си. А иначе да говориш от София е много лесно...
55
0
 
9
 
! Отговори
Хм! преди 3 години
Хората обясниха пред bTV, че не са превозвали туристи, а са били за гъби в планината.***, кой ходи за гъби в планината сега, то нямаше избори тези дни!
54
1
 
20
 
! Отговори
в бг е така преди 3 години
Тези примаати са истинското доказателство,че тук държава няма !!!В САЩ за същото глобата е 5000 долара,конфискация на мпс и затвор за мин 1 месец.Но тук всичко е - ИМАМ ЧОВЕК !
53
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Събрали са се само приятелите и роднините на 1 човек. Нищо повече. Да не коментирам повече, че не съм расист...
52
7
 
13
 
! Отговори
Митко-любопитко преди 3 години
Каскета нали се изцепи вчера , че няма да допусне връщане на мутренските времена ?!Къде е сега - май нещо се е "изгубил в превода" или мутри има само когато не са от техните (не че има мутри , които не са техни ,де) и пак като крадеца ще вика "дръжте крадеца ?!
51
0
 
38
 
! Отговори
българин преди 3 години
Нагли , селски мутри , за гъби били ...??! А , не може , ли тотално да се забрани влизането там на превозни средства и да се приключи с тоя цирк ??!!
50
0
 
22
 
! Отговори
анаболен стероид преди 3 години
Много са им къси вратовете, как изобщо виждат нещо като се качат на джиповете?
49
0
 
27
 
! Отговори
гъбарко преди 3 години
От една седмица такива дъждове паднаха че се народиха едни гъби нямат обиране.Сега ще тръгнат едни ТИР-ове към езерата.
48
4
 
36
 
! Отговори
Справедливост преди 3 години
Само в България може да избягаш от правосъдие с тия смешни обяснения. Това искат сегашните протестиращи, законите да не важат за престъпниците. В коя нормална държава може да посягаш на полицаи и да останеш ненаказан. Същото видяхме и на протестите. Някакви самозвани борци за демокрация как блъскат полицаи. Мерси от такава криворазбрана демокрация.
47
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако бяхме в Русия сега щяха да берат гъби в Сибир.Бих ги затворил само заради това нагло твърдение, джиповете в полза на държавата!
46
0
 
23
 
! Отговори
Яко преди 3 години
Яко гъби в тази жега и суша .... Тия май са яли отровни гъби !!! :):):)
45
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смешници - брали гъби.У кауша тарикатите.