Жесток пътен инцидент в Айтос, млада жена загина

Няколко души са ранени, състоянието им се изяснява в болница
11 сеп 2020 14:28, Красимир Ангелов
30
Жесток пътен инцидент в Айтос, млада жена загина
Снимка: БГНЕС

Млада жена е починала при тежка катастрофа в Айтос, съобщиха от ОДМВР – Бургас.

Около 12.40 часа днес на ул. "Хаджи Димитър" в града възникна пътен инцидент, при който товарен автомобил "ДАФ" с полуремарке, с бургаска регистрация, управляван от 51 годишен несебърлия, по неустановени до момента причини в района на Автогара - Айтос отнема предимството и допуска ПТП с пресичаща по пешеходна пътека пешеходка, след което блъска намиращите се по ул. "Хаджи Димитър" и изчакващи червения сигнал на светофара седем пътни превозни средства  - леки автомобили и един микробус.

От инцидента джип "Тойта рав 4" с търговишка регистрация се самозапалва, като пътуващата на задната седалка 28 годишна жена от Търговище загива на място. Към момента в посока УМБАЛ - Бургас са откарани други пострадали, чието здравословно състояние е в процес на изясняване.

Айтоската улица "Хаджи Димитър" (от Автогара - Айтос до кръговото кръстовище) е затворена за движение, като на място работят полицейски екипи от сектор "Пътна полиция" ОДМВР - Бургас, Районно управление - Айтос и служители от "Пожарна безопасност и защита на населението" - Айтос.

Предстои извършване на оглед на местопроизшествието.

Пътният трафик в посока от и за Руен се извършва през обходен маршрут.

Причините за инцидента са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблемът е че като те спрат от ДАИ, първо те питат как си с килограмите и ако в отговор се появят едни 200-300 лв си прибират кантара .
23
0
 
0
 
! Отговори
Комунист преди 3 години
Врьщайте Тошо
22
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Частниците скапват пътищата с претоварените си дъргели, после обществото страда и плаща ремонтите. Отделно като тоя правят убийства на невинни хора. В Щатите навсякъде има кантари и глобяват жестоко.
21
1
 
2
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Естествено, първата работа на прокурора е да обвини шофьора и после да си получи пликчето с пари от чорбаджията.
20
1
 
2
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Как разбра, че е дрогирано го ведо, много ми е интересно? Не се ли научихте, че тестовете за дрога не са като дрегера? Това реагира на един куп медикаменти, които може да си взимал преди седмица.
19
8
 
10
 
! Отговори
Bon преди 3 години
Бойко и Гешев са виновни отново нали. Дрогирано *** с 4 завършен клас се качило на ТИР. Ама иначе стачкувам, защото ние сме перфектни. Айде тогава получете си Корнела и Доган и живейте щастливо. Но преди това спомнете си това лято, колко пъти ходихте на почивка?
18
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблема в България не са ни политиците, проблема е в обществото, хората просто не стават. Трябва ни време да узреем като нация и да еволюираме като истински европейци.
17
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Водача на камиона е дал положителен тест за метамфетамини , поредното надрусано камикадзе
16
0
 
10
 
! Отговори
Далече, далече преди 3 години
Корупция, измами, тарикатлъци и масово неспазване на законите... после се чудим... ама защо се случват такива неща всеки ден. Една от причините хората масово да напускат страната е именно това беззаконие. Аз го направих с моето семейство преди 15г., като гледам сега нищо, ама нищо не е и мръднало даже. Да не е лесно и навън, но като слушам и гледам какво се случва у нас всеки ден, веднага спирам и да си помислям дали съм взел правилното решение преди години. Жалко.
15
2
 
22
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
бил съм в Пристанището над 7 г - Гледал съм на кантарите на Тировете какво става- Селските Гондоли направо пращят -стържат на метал и са изкривени -Тонажа на допустими 30 тона е над 45 тона -гумите ще им се пръснат -Таралясника едвам качва кантара! Имаше случай-един му се отключи "царският болт' и 2 часа не можа да махне ремаркето от кантара -ДАИ е инспекцията която трябва да следи тези работи -Но ДАИ е такава корупция -Колко Шефа на ДАИ бяха хванати с подкуп?? ДАИ е нещо като ИАРА -само че в п
14
2
 
19
 
! Отговори
дгд преди 3 години
така е, като всичко е менте в тая държава, включително и техническите прегледи!
13
1
 
12
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
ДО Р 14--ФАКТЪТ ЧЕ ПИША ТОВА -ЗНАЧИ ЗНАМ ПО ДОБРЕ ОТ ТЕБЕ -СМОТАН- ИМАЛ СЪМ И ИМОТИ ТАМ В АЙТОС- ОТ АВТОГАРАТА ПОСОКА КЪМ КРЪГОВОТО Е- САМО НАДОЛНИЩЕ !! ТИРЪТ ОЩЕ ПРЕДИ АВТОГАРАТА Е НЯМАЛ СПИРАЧКИ -ДАЛИ КОМПРЕСОР ДАЛИ МЕХАНИЧНИ ПРОБЛЕМИ СЪС СПИРАЧКИТЕ- ПОСЛЕ СЕ Е СПУСНАЛ НАДОЛУ И ТОВА Е! МОЖЕШЕ ДА СЕ ЗАБИЕ В НЯКОЕ ДЪРВО И ДА СПРЕ- НО ШОФЬОРЪТ Е НЯМАЛ ТАКАВА ГОТОВНОСТ ЗА САМОЖЕРТВА!!
12
5
 
22
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
НЯМА ЗЪРНОВОЗ КОЙТО ДА НЕ Е ПРЕТОВАРЕН С 40 -45 ТОНА ЗЪРНО!! ДАЙ СПИ КАКТО ВИНАГИ -ВСЕ ПАК ГЕРБ НИ УПРАВЛЯВА!! 99% ОТ ГОНДОЛИТЕ СА ПРЕТОВАРЕНИ ОЩЕ 50% ОТ МАКСИМАЛНИЯТ ТОВАР!!!
11
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Странна катастрофа. Жалко за жената.
10
0
 
15
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
И какво? Ако тойотата не беше био, жената щеше да е жива???Къде ви намират такива капацитети, дето за всичко имате мнение.Карай си магарешката каруца и много не се бъркай магарето как ще кара.
9
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак ли стари мантинели со виновни бе разбирачи?
8
2
 
4
 
! Отговори
Да не спорим преди 3 години
За причините - камионът вероятно едва-едва е доближил кръстовище.....почти спрял!!!
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименПо-скоро е жител на град Несебър,гражданин на България може да е или като субект.
6
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Младо момиче жалко.
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айтос вече става опасна зона,неотдавна и свещеник убиха там!