Нови 92 случая на коронавирус у нас, четирима са починали

В интензивно отделение се намират 53 души
13 сеп 2020 07:30, Петя Славова
52
Нови 92 случая на коронавирус у нас, четирима са починали
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

92 са новите случаи на заразени с коронавирус у нас. Това показват данните на Единния информационен портал при направени 2 330 PCR тестове. 

Още по темата

Активните случаи в момента в България са 4 416, а общият брой на заразилите се от началото на пандемията е 17 891. В момента хоспитализирани са 736, души, като 53 се намират в интензивно отделение.

За последното денонощие са излекувани 8 души, а са починали четирима и така общият брой на жертвите на коронавируса у нас достигна 717 души.

Потвърдените нови случаи по области са: в Благоевград - 18, в Бургас - 2, във Варна - 6, във Велико Търново - 4, във Видин и Враца няма нито един, в Габрово - 1, в Добрич - 3, в Кърджали - 2, в Кюстендил - 1, в Ловеч няма нито един.

В Монтана има един новозаразен за последните 24 часа, в Пазарджик - 7, в Перник -2, в Плевен - няма, в Пловдив - 2, в Разград - няма, в Русе - 2, в Силистра - 1, в Сливен - 3, в Смолян - 1, в София - област няма, а в столицата са 25.

В Стара Загора няма новорегистриран случай с коронавирус, а в Търговище, Хасково и Шумен има по 1, в Ямбол са 8 новозаразените.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
3
 
! Отговори
до 46 преди 3 години
Статистика и лична драма са различни неща, едното е само цифри, другото е болка за близките, за това не трябва да се смесват
45
1
 
3
 
! Отговори
до 38 преди 3 години
абе чук, отвори вчерашната сводка и ще прочетеш точно на тези от вчера подробно какво й от кскво. Има 28 год момиче без никакви заболявания.
44
3
 
3
 
! Отговори
до39 преди 3 години
ти от къде раьбра колко са починали в Германия 17/18 г. Говориш глупости, близо два месеца март и април в Германия умираха около 7/800 души дневно, тоест около 40000 . В резултат на мерките това секна и се държи някскво поносимо ниво днес.
43
3
 
2
 
! Отговори
до 45 преди 3 години
Маска, шлем, храна, дрехи и в килера
42
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 44Да, по средата, ама като дойде при теб става 100%. Престанете с глупостите, защото тука има хора, които са го преживяли или загубили близки.
41
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 42Коя грипна епидемия продължава 9 месеца, умнико!?
40
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледах статистиката на починалите през последните пет години, ами "пандемията" нищо не е променила, 2020 си се двежи някъде посредата на петте години.
39
2
 
5
 
! Отговори
ВИРУС НЯМА преди 3 години
Четирима са починали после обаче ще се окаже че са живи. Грешчица. Ковид истерията се базира на подобни грешки и стъкмистики.
38
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дневник ако вие и другите медии престанете със сводките за вируса, бързо ще отшуми, че и ще приключи измислената пандимия, и ще си остане един нормален грип, като много други коронавирусни грипове които и до ден днешен ни тормозят, но не им обръщаме внимание!
37
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Починали са жена на 57 г. с диабет, сърдечно и хронично бъбречно заболяване, мъж на 73 г. със сърдечно и хронично белодробно заболяване, жена на 83 г. със сърдечно заболяване и жена на 75 г. с диабет, затлъстяване, сърдечно и хронично бъбречно заболяване.т.е. починала е една кючеклийка /тези заболявания харатерни за тях/ и сме добавили трима души от старческите домове - само там жените са повече от мъжете - като най вероятно никой от починалите няма кови, щото броя на хората в интензивните отделения е същия като от вчера
36
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз искам носенето на маски да остане задължително за градския транспорт! Години наред разни кашлящи и сополиви влизат в метрото и съвсем нагло си кашлят в лицата на хората без дори да сложат ръка пред лицето си. Здравите носехме маски за да не се заразим от болните, а правилното е да е обратното!
35
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що се бонтуват германците ами причината е мнага проста - зимата на 2017/18 за три-четири месеца там умряха 25 000 души от тогавашния сезонен зимен грип и никой не ги затвори, сега резонно питат защо при по-малко от 10 000 починали за седем месеца, носат маски и ги правят на луди!
34
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А умрелите? Тези четиримата, те с какви придружаващи заболявания са умрели що не казвате вече?
33
1
 
2
 
! Отговори
Духът на Вятъра преди 3 години
Боже, Боже, видях звездички посред бял ден! Цензурата е майка на свободата на словото!
32
2
 
19
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
човечеството скоро ще наближи 10 Милиарда души- какво очаквате- Трябва да има някакъв стоп защото Планетата е изчерпана и замърсена -Избити са 70% от животинските видове- ТЕ останаха само на "картинка" Планетата вече е малка за всички-Плодородната земя става все по ценна и питейната вода също!Масовото сечене на Планетата доведе до ерозия и липса на почва-вода та не може да се задържа и отива в океаните-Бурите стават все по мощни и яростни-Ковид ще направи много хора гладни и без идея за деца
31
6
 
6
 
! Отговори
Китай преди 3 години
Ако не беше тъжно, щеше да е смешно. Целият свят в китайския капан - бам!!!
30
5
 
1
 
! Отговори
Духът на Вятъра преди 3 години
Пишете за Сингапур, Китай и т.н. и се чудите какво става? Е, нищо не става, няма епидемия, още по-малко пандемия, ако имаше нямаше да пишем глупости тука и нямаше да има нужда да спорим. Следвайте Духа на Вятъра и няма да сбъркате! Амин!
29
1
 
15
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Вчера в Кърджали на посрещането и хилядите прегръдки целувки и селфита с Борисов-НИКОЙ НЯМАШЕ МАСКА??!!!
28
1
 
7
 
! Отговори
Китай преди 3 години
демокрацията ще приключи безславно...---Китайски социолози отдавна са разбрали слабостите на западните общества. Първо им взимат хляба, после ги размазват. Златните орди на 21 век.
27
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки ден едно и също се повтаря.Даже ми се струва че ако не са били готови с таблицата за деня изпращат стара таблица която е валидна за друг ден и така.