С хеликоптер и каляска роми посрещнаха новородения Асан Паша в Столипиново

Машината пренесла бебето от болницата до стадион "Рома"
Обновена: 16 сеп 2020 16:31 | 16 сеп 2020 11:24, Нели Христова
236
С хеликоптер и каляска роми посрещнаха новородения Асан Паша в Столипиново
СНИМКА: Trafficnews

Като в приказка - с хеликоптер и гиздава карета бе посрещнат новороденият Асан Паша в прословутия пловдивски квартал Столипиново. Нестандартният ескорт бе организиран от дядото на бебето – Асен Карагьозов. Детето е наследник на бизнесмен от квартала, известен с прозвището Веско Железаря, предава Trafficnews.bg. Според изданието ромският барон може да си позволи, вместо с автомобил, да превози бебето си с хеликоптер.

Машината излита от площадката на УМБАЛ "Св. Георги", а в нея са пътували родителите с новороденото. След това тя каца на стадион "Рома", който се намира близо до Столипиново, а там се появява бляскава карета, която да откара младите родители и новородения Паша на пищно тържество в негова чест.

Шатри, силна музика и кючеци бяха блокирали булевард "Марица" заради празненството вчера. То обаче бе прекратено около 17 часа заради оплакванията на недоволни граждани.

Проверка е установила, че нито една от градските институции не е уведомена за кацането на хеликоптера. Информация не е подавана в полицията, нито пък е уведомена общината, чиято собственост е въпросното спортно съоръжение. Но роднините на Асан Паша твърдят друго: "Имаме всички разрешения за полета. От въздушен контрол са координирали полета и са дали позволение за летене, кацане и излитане на хеликоптера", казват те.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
3
 
0
 
! Отговори
Геле преди 3 години
до 44 ти , на буквичката З , злоба ли пише михлю
37
0
 
4
 
! Отговори
G-ШЕФ преди 3 години
Гештапото се справи с БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ официално!Роми от гетото карат хеликоптери, с честно изработени пари. Учили са хората и са работили и си купили хеликоптер!Междувременно българин подпали жена си докато спи. Сега е с 90% изгаряния!Ще кажете луди има всякакви. Да но този луд се е опитал да заколи двете си деца няколко пъти с коса! Единия му син е избягал от вкъщи преди 18г. възраст и не се е върнал. Също се е опитвал да удави жена си в язовир. Където няма келепир геша не рови!!!
36
0
 
5
 
! Отговори
Чудо голямо преди 3 години
И това е за пример или какво?
35
1
 
7
 
! Отговори
Букварче преди 3 години
До ГелеНамери ме и ме прочети. Нужно съм ти!
34
9
 
1
 
! Отговори
Геле преди 3 години
Га ке можете като сте толко прости , и 11 и 14 и 15 ти и сичките , неможеш тва е , *** си и ти друг виновен . *** може работи , сам си строй къщата , прави си 30 деца , щото не го е страх че неможе , има възможност взим а помощ , не пише българин в закона и *** , а гражданин демек , ти си *** , щото идеологията ти е проста , и те е страх да си направиш 5 деца да вземеш помощ . крадът не крадът ако си умен немогат да те украдът .Жалки са Бълг с злобата си и простота
33
2
 
1
 
! Отговори
ДАНСуващите с " преди 3 години
Да е жив и здрав пашата. Да ни стане началник.
32
0
 
1
 
! Отговори
момо преди 3 години
До Ф.С.В.Бе не знам но и двамата се покриха.То беше пределно ясно че единия беше изкукуригал платкаджия на 70(съмнявам се да е на толкова години) а другия ллузар е на 43 години и прашасва в южния континент.Единия беше правил бели преди години а другия тролеше русофобски щуротии и сега са големи приятелки.
31
2
 
4
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Значи разрешения нямат, а юе бъдат ли санкционирани - твърдо НЕ !!!А те си-*** твърдели, ч имали всички документи - че кой нормален вярва на си-***, т си има поговорки - "луже като дърт *** "
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То па голям зор да мине 2 пресечки с каруцата, че чак хеликоптер. Ама иначе как ще се покаже пред съседите. Няма да се излага, я.
29
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хеликоптер на фона на нескопосана каляска, неподдържани пожълтели треви, съборени огради и олющени панелки. Аристокрация, та дрънка. Ориндж Каунти ряпа да яде.
28
4
 
5
 
! Отговори
Чав преди 3 години
Каляската има ли платени данъци и ГО? Някой от БСП да му стане кръстник на чaвetо.
27
2
 
14
 
! Отговори
от днеска преди 3 години
Всички данъчни , агенция митници ,данс ,пррокуратурата ,шесто районно са в къщата на ,,пашата,, --- сам си го на..т..ков....а !
26
0
 
6
 
! Отговори
О.Уайлд преди 3 години
***, дума "екскорт" не бях чувал да има, ама щом казваш...
25
0
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Да бяха го пуснали наследника с парашут.
24
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е най-евтиният възможен хеликоптер.Е тва не им харесвам на ромите.Всичко им е най-евтино и мизерно дори когато парадират с пари.Но за сметка на това винаги ама винаги всичко се слупва с много крясъци трупане на отпадъци побоийща и най-евтината и долнопробна музика усилена на макс от крадени тонколони.. Защо никога няма да бъдат хора?
23
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
в българия не е нужно да работиш за да си заможендоказателство премиера и асан пашастолипиново избираше кмета на пловдив два мандата от герба и сега трети мандат пак от гепбда е чектит пашата на раята ама руснаците няма да направят втори път грешката да ви освободят и да ви направят държава
22
0
 
17
 
! Отговори
сс преди 3 години
едни ги носи щъркела бозявите ги носи въртолета....
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То и Свещения Гущер лети така между Швеция и Норге с вертолет както се хвалеше.Дори лузара ССИднит0 не мож го стигне него.Все пак е богат ИТ.Гледам нещо се е покрил понеже го заплашваха в едни коментари и оттогава не се обажда
20
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не забравяме че на президентските избори там единодушно победи радевф
19
1
 
3
 
! Отговори
хахахаха преди 3 години
До Анонимен 18-ДА,ама пълни чекмеджета!