С хеликоптер и каляска роми посрещнаха новородения Асан Паша в Столипиново

Машината пренесла бебето от болницата до стадион "Рома"
Обновена: 16 сеп 2020 16:31 | 16 сеп 2020 11:24, Нели Христова
236
С хеликоптер и каляска роми посрещнаха новородения Асан Паша в Столипиново
СНИМКА: Trafficnews

Като в приказка - с хеликоптер и гиздава карета бе посрещнат новороденият Асан Паша в прословутия пловдивски квартал Столипиново. Нестандартният ескорт бе организиран от дядото на бебето – Асен Карагьозов. Детето е наследник на бизнесмен от квартала, известен с прозвището Веско Железаря, предава Trafficnews.bg. Според изданието ромският барон може да си позволи, вместо с автомобил, да превози бебето си с хеликоптер.

Машината излита от площадката на УМБАЛ "Св. Георги", а в нея са пътували родителите с новороденото. След това тя каца на стадион "Рома", който се намира близо до Столипиново, а там се появява бляскава карета, която да откара младите родители и новородения Паша на пищно тържество в негова чест.

Шатри, силна музика и кючеци бяха блокирали булевард "Марица" заради празненството вчера. То обаче бе прекратено около 17 часа заради оплакванията на недоволни граждани.

Проверка е установила, че нито една от градските институции не е уведомена за кацането на хеликоптера. Информация не е подавана в полицията, нито пък е уведомена общината, чиято собственост е въпросното спортно съоръжение. Но роднините на Асан Паша твърдят друго: "Имаме всички разрешения за полета. От въздушен контрол са координирали полета и са дали позволение за летене, кацане и излитане на хеликоптера", казват те.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
0
 
0
 
! Отговори
Йувиви преди 2 години
ЗА КАКВИ ПОМОЩИ ГОВОРИТЕ ***...30 ЛВ ПОМОЩИ. *-*
177
0
 
8
 
! Отговори
дам... преди 3 години
Някой ще благоволи ли да провери дали семейството на този новороден бъдещ "паша"е заможно или са на социални помощи както останалите индианци от Столипиново? Ако се окаже евентуално, че същите са богати сигански барони, как са придобили тези средства, какви данъци и дали изобщо са плащали такива някога? Тая показна случка с хеликоптера и новородения Асан поражда куп въпроси, които би трябвало да заинтересуват уж отговорните служби и институции, но едва ли това ще се случи!
176
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо икономическа полиция не провери от къде разполагат със средствата да наемат хеликоптер? Какви данъчни декларации са подали, колко човека в семейството работят и какви осигуровки са внесли. Или по-лесно е да мрънкаме, че са ни ниски заплатите, да пушим пред народното събрание, пък че престъпниците се разхождат с хеликоптери, много важно...
175
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПОКАЗНОСТ, А НЕ "като в приказка"....
174
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая поляна била собственост на общината?На хартия може би, дефакто си е собственост на туземното население.Няма значение дали ще го кръстят али паша или конърмаклауд, пак си е от същото племе.Учудвам се,че гюрюлтията все пак е била прекратена - интелигентни ?
173
0
 
7
 
! Отговори
Журналистка мисъл! преди 3 години
"Като в приказка " ?!авторке на статията, кажи в коя приказка се разказва за Хеликоптер?!
172
0
 
8
 
! Отговори
Прекалено идва преди 3 години
Ами да си ги санкционират тихо и кротко, както си му е реда. Не да ги правят известни, да се радват че дали по новините раждането на наследника. Всяка глоба за нарушаване на тишината и пр. ли се обнародва на обществеността?
171
0
 
1
 
! Отговори
Хафтеееее преди 3 години
Добре че в БГ-то няма филиал на Спейс Екс.
170
0
 
6
 
! Отговори
Док преди 3 години
Напппалма не е измислен случайно! И съвсем не случайно се мята от хеликоптер.
169
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
къде са данъчните да им проверят доходите?? опа те са на проверка в хиполенд!
168
0
 
30
 
! Отговори
Системата ги храни! преди 3 години
Хвала, на такъви майки! Тях системата не ги убива, тя тях ги храни!Електоратът трябва да е готов за следващите избори!Тази майка, с хеликоптера, тя е добра майка, тя не ходи пред Народното Събрание да досажда на депутатите с нахалните си изисквания държавата да помогне на болните им деца! Те пари имат не само за децата, но и за хеликоптер биля!Аз ако бях на тяхно място обаче щях поне един Кугър да наема - от Военновъздушните Сили!Народе, това е бъдещето на България - гледайте Столипиново!
167
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България е просперираща държава. С парите от помощи хората с хеликоптери хвърчат.
166
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както са казали хората "тъмносиня" работа.
165
3
 
20
 
! Отговори
Щом е железара преди 3 години
трябваще с влак да го посрещне, влака има повече д-желязо!? Вместо да го обесят този ***, те го хвалят, бил бизнесмен, колкото Домуса е такъв!? Майките на болни деца изхвърлиха от парламента, само телевизията на Домуса пуснаха вътре, защо ли!? Защото *** в една кратуна!
164
1
 
2
 
! Отговори
do 171 преди 3 години
НОЙ... много си неграмотен бе!!!70466
163
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Веско Железаря, a? Че те не са ли поне 90% от мангупите с име Веско, а прозвището Железаря им отива най-добре.
162
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демек хеликоптера е на болницата !Човека плаща на болницата и родилката лети с бебето !Ко толкова незаконно има незнам ?Свети Георги да не уведомява за всеки болен къде ще каца ?Това е малък хеликоптер не голям !
161
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истината е че ромите са сплотени и бутат цели институции от власт !
160
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ромите са християни, бе!А, Асан Паша е турско име!Значи се е родило турче.
159
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименНе, бягството е решение на страхливеца и предателя. От слабохарактерни хора тази държава няма полза.......Тя България е пълна с юнаци, пръднат няколко рома в тумба и българите се *** поотделно!