169 са новозаразените с коронавирус у нас. Няма починали

Направени са 2710 PCR теста за денонощието
Обновена: 27 сеп 2020 08:39 | 27 сеп 2020 07:30, Петя Славова
200
169 са новозаразените с коронавирус у нас. Няма починали
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

169 са новозаразените с коронавирус у нас. Това показват данните от Единния информационен портал. Направените за последното денонощие PCR теста са 2710. Така потвърдените случаи у нас стигнаха 19 997, а активните в момента са 5 048.

Още по темата

Хоспитализирани в момента са 791 души, от които 36 са в интензивно отделение. Излекуваните до момента са 14 160, а за последните 24 часа са 28.

Няма починали за същия период и така броят на жертвите на коронавируса у нас остават 789 души.

Най-много новозаболели има в София - 34 души, следва Благоевград с 27, Пазарджик - 22, Търговище - с 14, Пловдив - 11, Бургас и Габрово - с по 10, Силистра - 9.В Перник има 6 нови случая. Във Варна новозаразените са 4.

В Добрич, Ловеч и Монтана има регистрирани по 3 нови случая, във Велико Търново, Сливен, и Кюстендил - по 2. По 1 новозаразен има в София-област, Смолян, Русе, Плевен, Шумен, Враца и Видин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Извода е следния...В България е пълно , заради които ще си патят всички нормални хора. Много заразени > много ограничения. Дистанцията и хигиената са задължителни. Спрете се с ходенето безцелно насам натам.Маската е задължителна само в транспорта и помещенията.
68
8
 
13
 
! Отговори
Ужас преди 3 години
Тук има един, който се откроява с коментари от типа - никакви мерки не спазвам, гледайте си работата. Да позная ли какъв му е профила? *** и ограничен скот, тумбак или нацепен, лошо гледащ, всичко знаещ, не го интересуват никакви мерки и препоръки, неграмотен и злобен, уж гледа лошо и страшно, а погледа му *** като на ***, има 2-3 бързи кредита, ама айфон в джоба, купува кренвирши от 4лв, ама и скъпи цигари, гласува за ББ, мрази всеки и всичко, паркира в градинки и хвърля фасове по земята!
67
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се плашете, няма вирус -слави трифонов
66
6
 
10
 
! Отговори
Гледат го на кръв преди 3 години
Защото е безотговорен социопат и не носи маска. За него животът на другите не струва пукната пара.
65
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аве ако сзо каже утре да си сложите чорапи на ръцете, ще го направите ли? Как се спира смъртоносен вирус с маска от лафката или парцалче??? Нещо май май няма Логическо мислене....
64
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И животът ще бъде кучешки.
63
5
 
8
 
! Отговори
До 114 преди 3 години
, маски се носят, за да пазиш другите, а не себе си. Още ли има тупани, които не са разбрали...
62
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СмърдоструйнициНикого не интересува дали те е страх, или не те е страх. Ако искаш да живееш в общество, ще спазваш правилата. Вярно, че дивото балканско *** ни се води, ни се кара, но да се научи, иначе - в кланицата.
61
3
 
6
 
! Отговори
Да въвеждат преди 3 години
QR код и социален рейтинг. При нисък рейтинг да удържат от заплатата, да не отпускат кредити и да спират добавки и социални помощи.
60
3
 
4
 
! Отговори
Има мерки преди 3 години
защото има много заразени, а не обратното. :-)))
59
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вадете псевдогенералчето и псевдолекар, да плаши гаргите и да затваря Държавата.КПП-та навсякъде и до WC само с Декларация.Ще ми протестирате, а?Любимия Вожд ще сваляте?Дето дава паричките.
58
4
 
12
 
! Отговори
Ужас преди 3 години
Хора, може и да се преувеличават понякога ефектите от вируса, но ситуацията е сложна к тежка. Не мога да разбера, защо се правим на интересни? Като демонстрстивно не спазваме мерки, не се носят маски, моловете фул без никакви мерки, какво целят някои? По-големи им стават пиш*ите? Какво толкова пречи да се пази дистанция, маска в магазина, по-малко кафета на закрито? Като станат над 300/ден и върнат мерките ще е много по-зле.
57
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 89Да, това беше много смешно :))) Имам познати които живеят и работят в Италия, питах ги толкова ли е страшно колкото го изкарват по медиите, те ми отговориха, че така казват но не са видели болен от Ковид, те така :))) Но пропагандата беше силна - ковчези през 5 минути, ала-бала :))) Просто си е на световно ниво промивката, не е само при нас, даже тук е по слаба пропагандата в това отношение :)
56
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 87 Ти живял си по време на ПЛАНдемията в европа??? Да ти кажа аз живея в Лондон и имам доста познати от цяла европа. Да ти кажа ли какво е... Същата нелепица навсякъде. Цифри колко били заразени,колко били умряли,всяване на страх чрез медиите и накрая, никой не познава заразен или умрел от тази ЛЪЖА
55
5
 
2
 
! Отговори
Генерал Посерко преди 3 години
Плашенето на хората да започне сега!
54
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** иТъпаците тук, а и навсякъде....Разберете едно... Новите мерки заради много заразени ще ви разкатаят фамилията, а не вируса... Сядайте си на оcpaнитеЗадници ,спазвайте дистанция и хигиена вместо да се правите на "герои"...Ще ни излезе на всички през носа, ако има много заразени и нови мерки...
53
6
 
5
 
! Отговори
юберашунгмахен преди 3 години
Преди 100г крадливите царисти са пл.ашили хората с легенди за чудовища в гората за да не могат хората да ловуват и да си намират лесно прехрана, сега е същото ,крадливите капиталисти измислиха нова легенда да не можем да излизаме и да си добиваме храна
52
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спомняте ли си как ви манипулираха в началото ГЕРБ и Щаба му, че в Италия хората падали и умирали по тротоарите, а хладилните камиони не смогвали да извозват труповете.После се разбра, че е пълна лъжа.
51
3
 
3
 
! Отговори
Ужас преди 3 години
С едни от най-лошите данни сме за % заболели от тестовете в Европа. Вчера бях до един мол за 10 мин по работа. Вътре е фраш все едно е черен петък или преди Коледа. Поне 20% носят маските под брадичката, гледат тъпо и злобно и не ги интересува нищо! Това в София. И не беле Парадайс. Там е било страшно, не може да се излезе от паркинга. След 5-6 дни вероятно ще имаме над 300 на ден. Защо не спазваме елементарни и лесни мерки? Не виждаме ли в Европа какво е? Пак ли да чакаме ограничения?
50
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До бунациАми аз не виждам ограничения, всеки си прави каквото иска :) Това да накараш българина с някакви мерки и ограничения е абсурдно, но от кумова срама си нося маска когато влизам в някой хипермаркет, щото съм част от така нареченото общество, капиш :)))