Бившият кмет на Банско остава в Общинския съвет като независим

Георги Икономов отиде в партията на Цветанов
30 сеп 2020 13:53, Красимир Ангелов
5
Бившият кмет на Банско остава в Общинския съвет като независим
Снимка: БГНЕС

Бившият кмет на Банско Георги Икономов, който вече е част от партия "Републиканци за България" на Цветан Цветанов, обяви, че остава в местния общински съвет като независим.

Още по темата
Икономов беше водач на листата на ГЕРБ и кандидат за трети мандат за кмет на Банско на последните местни избори. Той загуби изборите и стана общински съветник, а след като стана част от новия политически проект на Цветан Цветанов, от местната организация на ГЕРБ излязоха с декларация, в която настояваха той да напусне местния законодателен орган.

На сесия на Общинския съвет Икономов обяви, че остава в местния парламент като независим съветник, съобщава БНР.

На днешната сесия бе обявено, че община Банско придобива безвъзмездно собствеността върху топлоцентралата в града след тежки преговори с банката, към която бившият собственик имаше непокрити задължения в размер на над 4 милиона лева. Предприятието, което произвежда топлоенергия от дървен чипс, осигурява отполението на всички училища, детски градини, общински социални и културни институции, както и частни сгради в града.

Кметът на курортната община Иван Кадев декларира пред общинските съветници, че е осигурена суровина за целия отоплителен сезон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев да го почва от 2000г. до момента какви ги е дробил "с начале"
3
2
 
6
 
! Отговори
Герб преди 3 години
Типичен гербер ,иска да лапка
2
1
 
0
 
! Отговори
ВЯР преди 3 години
а БИВШИЯ УПРАВИТЕЛ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ? ДИМИТЪР МУНИН-ТРАГЕДИЯТА КОЙТО СЕ ВЪРТИ ОКОЛО МЕХАНА БАБУЧ В ДОБРИНИЩЕ? ТОВА КОГА ЩЕ СЕ РАЗСЛЕДВА? ИЛИ ВЗЕЛ ЕДНИ ПАРИ ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ И НИЩО?
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голем празз.