Заразеният с коронавирус д-р Чолаков с трогващ пост

Размисли между вируса и оздравяването
76
Заразеният с коронавирус д-р Чолаков с трогващ пост
Снимка: Facebook
Д-р Милен Чолаков е приет за лечение в шуменската болница, след като дава положителен тест за коронавирус. Неговият пост във Facebook трогна хиляди, които му пожелаха бързо оздравяване.
 
Ето какво сподели той към своите приятели и пациенти: 
 
"Днес ме приеха в МБАЛ Шумен за лечение на Ковид 19 + инфекция. Уведомявам всички мои близки, роднини, пациенти и фенове, че въпреки че не съм Доналд Тръмп - ще се излекувам, ще ме изпишат и пак ще се видим. Ако това не стане... не е голяма загубата Ви, нали? 
 
Бъдете живи и здрави и знайте, че в последната година бях фамилен лекар и единственият осъзнат доброволец от ОПЛ в Област Шумен, който работи в МБАЛ и Неотложната помощ в Шумен, защото няма лекари, които да помагат в този тежък за всички момент.
 
Дадох всичко от себе си на Болния човек, на Шумен, България и българският народ, които обичам от сърце. Ако стане така да ме няма, помнете ме с добро и пазете България!
 
Две смърти няма, без една не може!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
0
 
! Отговори
свой преди 3 години
Не, че не трябва да се пазиш от КОВИД19, защото си е гаден вирус, някои не го отразяват,но други умират(ако са с придружаващи заболявания).Но ако всеки ден Ви казват,колко са диагностицирани с рак,колко умират на ден(49) или от други болести,реално ,ще трябва да се скрием в миша дупка.КОВИДА19 е сериозно, но и психоатмосферата,която създават,съшо е много опасна за здравето,за икономиката и последици на живота на обществото за във бъдеще.
64
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Деси,Радо,Ани един и същи бот. Този е поредният ЛЪЖЕЦ и вие го знате
63
1
 
7
 
! Отговори
яжте манната небесна преди 3 години
Човек дето не си изпива ракията,и не си изяжда маннджата,го фата,кофти-19 или 20
62
5
 
3
 
! Отговори
наму преди 3 години
До ДесиславаДеси те по нищо не съдят.Това са просто едни *** от които напоследък има много!
61
7
 
12
 
! Отговори
Радо преди 3 години
Скоростно и безпроблемно оздравяване докторе.Прекрасен, хуманист и човек. Намиращ вид добродетел.
60
7
 
16
 
! Отговори
Ани преди 3 години
Бъдете жив и здрав!За да помагате на хората...Бог да Ви опази!
59
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бързо оздравяване!
58
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Болен бил със бирата в ръка. Проверете му фейса
57
11
 
12
 
! Отговори
живото vs некро-лог преди 3 години
Докторе, айде по оптимистично и скромно. Нима хората които не са лекари , които се разболеят и са починали от каквото и да е и каквито и да са , а такива са поне 1000 на ден им се даде мегдан да си пишат"животолога", обратното на некролога, та каква девалвация на достойнството ще се получи.желая ти оздравяване и още дъъълго да "шумиш" с линейката в и около Шумен не две смърти няма, а животът е един и затова малйко хленчесто и лигаво е твоето "вифотологче"Бъдъ здрав и весел
56
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе тия лекари нали се опаковат като пашкули, защо се заразяват? Нали едно парче плат на устата пази.
55
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега за един пост бива ли да го пишете в новините. Като напише после творба за сценарии на сапунка, тогава го влючете.
54
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С най голямо уважение към Др Чолаков, желая му бързо възтановяване, но мисля че малко скромност не е излишна в случая. Нямало лекари, които да помагат в този тежък момент?!? Нека остави хората да преценят колко ценен и всеотдаен е той като лекар.
53
1
 
23
 
! Отговори
Десислава преди 3 години
Желая бързо оздравяване на д-р Чолаков. Исках да отговоря на негативните коментари като спомена, че преди 20 години този доктор ме спаси от погрешно насрочена операция и лечение, породени от немарливостта на други шуменски лекари. Не знам по какво съдят коментиращите тук, но аз съдя по действията на човека - и го уважавам.
52
12
 
11
 
! Отговори
Бай Вълчо преди 3 години
От началото на годината няма нито един починал от старост. Всички корони.... Значи сме безсмъртни.
51
8
 
18
 
! Отговори
Шанто преди 3 години
От любов към хората не знам някой да е станал лекар . Такива има и познавам ама са в пенсионна възраст от други времена и морал.
50
2
 
10
 
! Отговори
Шанто преди 3 години
до този дето твърди, че лекари ставали от любов към хората: В България най-много ме дразни, че сме по крайностите. Или смятаме лекарите за богове или ги смятаме за неморални престъпници. Аз познавам много лекари от моето поколение (30-40 годишни) и по мои наблюдения едни стават защото са доста амбициозни и искат да са специални в очите на хората(няма нищо лошо в това) други потомствено. За пари не никой не е станал лекар защото това е най-безумната и неблагодарна инвестиция
49
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вярвам всеки е попадал и на добри лекари, и на не до там добри. Но приветствам публичността на този лекар по една причина - докато министъра и щаба обясняват как сме заринати с предпазни средства, как имаме 5 милиона свободни легла и прочее, хубаво е да се види историята на практикуващ лекар, който не обикаля села и паланки с мерцедес на нсо. Нека поразкаже после за условията в болницата, за терапията, прави ли се реална дезинфекция или се мият с един прцал вцтата и кабинетите и тн
48
5
 
6
 
! Отговори
запознат преди 3 години
Този доктор е отвратителен и голям скъперник. Просто - лош като човек. И въпреки всичко му желая да оздравее скоро. А дебелата му жена не е ли болна? Как са се намерили и двамата отврат като хора.
47
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами, докторе, в съседна новина пък твърдят, че ситуацията е предвидима, и било ок да има толкова болни.. Та сърди се на тия, дето са приели, че такива като теб ще изгорят, за да се осъществят техните планове... Знам, че е кофти да се окажеш в тая част на статистиката, обикновено всеки си мисли, че няма да е там, ама тия, от които зависи да се вземат адекватни мерки си имат техни планове и такива дреболии като човешкия живот не ги интересуват...
46
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 40 Това го слушаме от март месец. Дай нещо ново