Млад мъж загина при катастрофа край Търговище

При инцидента са се ударили автобус и микробус
15 окт 2020 10:58, Красимир Ангелов
7
Млад мъж загина при катастрофа край Търговище
Снимка: БГНЕС, архив

25-годишен мъж е загинал при катастрофа между автобус и микробус в близост до град Търговище, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигналът за инцидента е подаден в 8.36 часа тази сутрин на тел. 112. Съобщено е за възникнал тежък пътен инцидент в близост до Търговище на кръстовището на път II-49 Разград - Търговище и отбивката за голямо предприятие в града.

Касае се за сблъсък между излизащ от отбивката автобус с търговищка регистрация – фирмена собственост, и пътуващ от град Лозница в посока Търговище микробус с разградска регистрация. По първоначални данни водачът на микробуса – 25-годишен мъж от Лозница, е загинал на място, а пътуваща в моторното превозно средство 24-годишна жена е откарана в болница с опасност за живота ѝ.

Участъкът от пътя Разград-Търговище в мястото на инцидента е временно затворен за извършване на процесуално-следствени действия.

На преминаващите оттам МПС се предлагат следните обходни маршрути: в посока гр. Търговище - с. Бистра – с. Съединение – кв. „Бряг“ на гр. Търговище, а за пътуващите в посока гр. Разград – през селата Бистра и Голямо Соколово. Възможен е и втори обходен маршрут – За пътуващите към гр. Търговище – с. Бистра – с. Г. Соколово – с. Дралфа. Движението на МПС в участъка се регулира от екипи на сектор "Пътна полиция" в областната дирекция и на РУ - Търговище.

От полицията апелират към водачите на МПС да се движат с повишено внимание и съобразена с пътните и метеорологични условия (мъгла) скорост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Търговище - Разград е като бермудския двуъгълник, но пълен с ***.
6
1
 
1
 
! Отговори
ДДРонег преди 3 години
До Анонимен 5Подкрепям !!!Преди две години си потроших колата, щото няк'в пиян беше решил да отиде от града до селото по тъмно и дъждовно време, Естествено, платих и акт за "несъобразена скорост", бракувах колата, а се беше омел докатодойде полицията,добре, че не го убих, че щях да го лежа като за човек !!!
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виждам много случаи на хора шофиращи така все едно е невъзможно да се появи друг на пътя им. Имайте впредвид че дори да няма автомобили освен вашия, винаги може да ви излязат диви или домашни животни и сблъсъкът не е по-безопасен.
4
1
 
5
 
! Отговори
ДДРонег преди 3 години
До ЖалкоМного лошо, а каот гледам и възрастта на загиналия водач ... и като си спомня как лудо съм кара и аз понякога преди да остарея и помъдрея ... жалко за младежа ... много е вероятно да е карал с прекалено висока скорост за намалената видимост ...Дано поне момичето да се оправи !!!
3
2
 
4
 
! Отговори
Жалко преди 3 години
Имаше мъгла, кръстовището е огромно, място и видимост голяма, но при мъгла.....това няма значение. Някой не е очаквал напречно на пътя автобус вероятно.
2
0
 
4
 
! Отговори
аде де преди 3 години
А министъра им каза да не пътуват към тази област.
1
5
 
6
 
! Отговори
Onufrii преди 3 години
100000 % корона