Слънчево, но хладно време - така ще започне и новата седмица

Максималните температури ще са между 13 и 18 градуса
Обновена: 18 окт 2020 07:30 | 18 окт 2020 07:28, Ния Христова
3
Слънчево, но хладно време - така ще започне и новата седмица
Снимка: Pixabay
Времето днес ще е предимно слънчево, като облачността в повечето райони ще започне да намалява. Минималните температури ще са между 5 и 10 градуса, а максималните между 13 и 18, сочи прогнозата на НИМХ.
 
Над Черноморието ще има значителна облачност, по северното крайбрежие след обяд ще е предимно слънчево. На отделни места може да превали краткотраен дъжд. Максималните температури на възудха ще са между 14 и 17 градуса, а на морската вода между 21-22.
 
Над планините облачността ще е променлива, на места ще превали слаб дъжд, а над 2300 метра и сняг. Максималната температура на 1200 метра ще е около 9 традуса, а на 2000 около 3.
 
В началото на новата седмица вятърът в цялата страна ще отслабне. Ще е предимно слънчево, но хладно. Над източните райони ще има по-значителни увеличения на облачността.
 
Във вторник в югоизточните райони ще превалява дъжд. Сутрин минималните температури ще са между 2 и 7 градуса, а максималните през деня ще са между 12 и 17 градуса.
 
В сряда ще навлезе топъл въздух и ще се задържи предимно слънчево с температури 2-3 градуса по-високи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
БОБО преди 3 години
До Чичо-защото си се напушил и не различаваш дърво от трева......
2
1
 
0
 
! Отговори
Мистичен кон преди 3 години
Хах, снимката ми напомня колко често полицията неадекватно се чудят как прилича на канабис пък е дърво. Колко държавни пари съм ги карал да хабят. Давах им локации из най-гадните чукари за да обикалят кат хахави.
1
2
 
1
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
Ъъъъ защо на снимката е марихуана? Вече съвсем изтряскайте.