Още паралелки под карантина в област Стара Загора

Всички са под домашно лечение в добро състояние
20 окт 2020 12:31, Ния Христова
11
Още паралелки под карантина в област Стара Загора
Снимка: Pixabay
В област Стара Загора 53 са потвърдените случаи на COVID-19, установени на 19 октомври 2020 г. Сред тях има преподавател на ученици от 3-ти клас в Основно училище "Кирил Христов" в Стара Загора, преподавател на ученици от 4-ти клас в Основно училище "Св. Никола" в Стара Загора. Преподавател на 1-ви клас в Основно училище в село Ветрен също е заразен.
 
Ученик от 12-и клас в Езикова гимназия "Ромен Ролан" в Стара Загора, както и треньор в Спортно училище "Тодор Каблешков" в Стара Загора, също са заразени. Всичките паралелки са поставени под карантина, както и пътувалите в един автомобил с треньора, съобщават от РЗИ - Стара Загора. 
 
Заразените са под домашно лечение и в добро състояние. В учебните заведения е извършена дезинфекция.
 
От 15 септември до момента в област Стара Загора с положителни проби за COVID-19 са 33 ученици и 19 преподаватели от 22 училища в Стара Загора, Казанлък, Раднево, с. Ветрен, с. Оризово и с. Гранит.

11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
1
 
! Отговори
Учител преди 1 месец
Имам деца и не казвам,че няма риск, но пълното затваряне не е решение и повечето родители на моите ученици мислят така.
9
2
 
1
 
! Отговори
До учител преди 1 месец
Ако твоето дете се разболее пак ли ще ни ги расправяш тия или нямаш деца Аман от многознаиковци иди и виж какво се случва в отделение сьс ковид
8
3
 
1
 
! Отговори
Учител преди 1 месец
Онлайн обучението не е обучение освен за кратки периоди от време. Болните и карантинирани ученици и учители трябва да си стоят вкъши, дезинфекция и останалите на училище.Това е.
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе кои мисли за хората - важно е хотелиерите ресторантъорите да не губят , че абигеров ще се распени по телевизията - ддс да отпадне за хотели и ресторанти
В ресторанта и бара с маски ли ще консумираш
6
2
 
17
 
! Отговори
Някой преди 1 месец
Някой да обясни. След като пламнахме и ще въвеждат и маски по улицата, защо още училищата и детските работят? Този нашият министър ли е най-умният в света? Нашите деца ли ще са най-калените и опитни зайчета за един самозабравил се министър?
5
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пландемията и нагнетяването на ужасяващи лъжи ще секнат внезапно, изведнъж, яко, рязко, с невиждана ярост и с 200 в момента в който преизберат Тръмп. Тогава и на форумния туземен грантаджия ще му секнат центовете и ви гарантирам че ще почне да пише протръмповски дитирамби с усърдието на фурнаджийска лопата.
4
1
 
12
 
! Отговори
Аз преди 1 месец
Ами тотална простотия, и за неграмотните беше ясно какво ще стане като се отворят училищата, сега ги дръжте още отворени докато и мрат половината учители, то и без това никой ги няма за живи. Прост народ, слаба държава.
3
5
 
2
 
! Отговори
Джингила преди 1 месец
Типични и честосрещани проблеми за градовете с предимно ромско население.
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма страшно като се заразят -70 процента ще обявим карантина
Нали в - бг всичко се прави в ущьрб на хората
1
1
 
16
 
! Отговори
Жжжж преди 1 месец
Ма дръжте ги отворени още...