Радев като всички, с пристигането му у нас - под карантина

Мерките са еднакви за всички, коментира здравният министър
Обновена: 20 окт 2020 17:40 | 20 окт 2020 17:40, Петя Славова
202
Радев като всички, с пристигането му у нас - под карантина
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев е бил уведомен, че е контактувал със заразен с коронавирус още в неделя. Това заяви здравният министър Костадин Ангелов на извънреден брифинг, предава Bulgaria ON AIR.

Още по темата

"Министър Каракачанов се е самоизолирал от деня, в който е разбрал, че е бил контактен с положителен с Ковид-19. В неделя, когато е излязъл PCR тестът, всички контактни, включително и президентът, са били уведомени, а Румен Радев е бил уведомен от началника на отбраната - вицеадмирал Емил Ефтимов", каза Ангелов.

Той допълни, че към президента ще бъдат приложени нормативни уредби, каквито са към момента.

"Към 18:00 ч. в петък той е бил в контакт с ген. Петров, а на 18 октомври генералът е с позитивен тест за COVID-19. Мерките са еднакви за всички. С пристигането си в България, той се счита за контактно лице, ще бъде поставен под карантина, ще бъде предложен PCR тест на летището и докато излязат резултатите, ще е под карантина. На екипажа ще им бъде предложен PCR тест", допълни здравният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е причината корана вируса.Отишъл Рундьо със свитата си руски к*ви в Естония да дава акъл на хора, които не понасят руски лапари.Съвсем резонно го изритаха.
162
3
 
27
 
! Отговори
Loyko преди 3 години
Радев трябва да разбере ,че като е Президент, това не го прави по различен по отношение на мерките за корона вируса,както и действията на Прокуратурата. Неможе да искаш Прокуратурата да се бори с корупцията,но това да не се отнася за Президента и президентската институция.В противен случай би било селективно отношение,което и той самия казва,че не иска.Няма недостижими пред закона и Гешев го доказва.
161
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Здравният министър проф. Костадин Ангелов нагази смело в полето на политиката. Изглежда си мисли, че професорският имунитет ще го пази от отговорност за деянията му. Сигурно така е мислил и проф. Богдан Филов, който дори е бил председател на БАН, по време на цялата му активна политическа дейност. Вероятно, така е мислил и лекарят проф. Александър Станишев... Най-благоразумен се е оказал проф. Александър Цанков, предпочел да избяга от отговорност в тежка чужбина. Защото отговорността е лична...
160
2
 
16
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 години
До Анонименма тва е ясно, само психично болен може да настоява държава на балканите да има бойна авиация от тренировъчни самолети. въпроса е, що деска го не е хранила с чесън и сугань та ни излага пред началниците . освен, ако путин му не е обещал вила до тая на янукович, ако изкара заразата, де.
159
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ББ-еи без границиВиждам, че тъгуваш по соц-мутренските времена, но за твоя жалост те отминаха и опитите да се върнат са обречени на провал. Факт е, че сбърканият казармен продукт е контактувал със заразен и вместо да се изолира, той отиде при други държавни глави, което е абсолютно недопустимо, дори престъпно. По-сбъркан президент не сме имали! Добре, че го изритаха от там!
158
0
 
30
 
! Отговори
ЕСТОНЕЦ преди 3 години
дали в Естония биха си избрали за президент някой посочен от Москва
157
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БАБИКЯНБОРИСОВ НЕ СИ Е ИЗМИСЛИЛ ПАНДЕМИЯ ЗАЩОТО НЯМА ТОЛКОВА АКЪЛ, ЖЕЛАНИЕ НЕ МУ ЛИПСВА
156
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрата като рие на гърба си хвърля
155
12
 
6
 
! Отговори
БАБИКЯН преди 3 години
от публикациите, от коментарите по медиите и още от преки включвания на Васил Божков-Черепа със съответните суми СТАВА ЯСНО, ЧЕ БАЦЕ СИ Е ИЗМИСЛИЛ ПАНДЕМИЯТА (даже е въвел мерките в цяла Европа) ЗА ДА ПОКАЖЕ КОЛКО Е НЕКАДЪРЕН ФИГУРАНТА
154
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До IQ 3.14не, ал бънди, тоест бате Тъпчо твърдят че не е заразен, а бил психично болен
153
17
 
1
 
! Отговори
ББ-еи без граници преди 3 години
Подмяната на конституционно-установения ред невинаги става с държавен преврат. Нерядко това става стъпка по стъпка. Една от тези стъпки е постановката "Ковид 19" срещу президента Радев, друга стъпка беше нахлуването на преторианците на главния прокурор в сградата на президентството... Дори при социализма милицията не можеше да прави каквото си иска, когато разследва военнослужещ. Милиционерите можеха да влязат в поделението, но разпитът се провеждаше в присъствието на командир на заподозрения.
152
1
 
16
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 години
Искате да кажете, че след мангъра и ал бънди се оказа потенциално заразен, и на всичкото отгоре румци на деска е отишъл да говори с командването на нато, без да се изследва? освен да го правиме герой на руската федерация, нема кво да стане
151
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко Борисов мрази САЩ, спомнете си как гледаше накриво когато американците го поканиха на борда на техния самолетоносач. В погледа му личеше че е против Америка. Той обича само Турция и Сърбия.
150
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баш лигавото министърче не мож ми казва,точно тоя дет и пред нас ще си свали гащите за борософ и е в играта като цялата банда.Още от 1-ия ден виждам как Борисов е впрегнал цялата власт- от медии до институции да очерня,да игнорира,да не допуска Радев до събития,да дебне всяка стъпка да търси как да го злепоставя и оттогава съм абсолютен Фен на Радев.Просто защото не харесвам такива мутренски методи. Няма да му се получи на Борисов, да се маха ведна
149
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
РЕЗИЛ ГАДЕВ Е ВЛЯЗЪЛ ПРИ ПРЕЗИДЕНТА НА ЕСТОНИЯ С ВДИГНАТО ЮМРУЧЕ И Е ИЗВИКАЛ- "НИКАКЪВ АСФАЛТ И ТРЪБИ" И ТЕ СА ГО ОТСВИРИЛИ НА СЕКУНДАТА, ЗАЩОТО ПО СЪЩЕСТВО СА СЕ СЪБРАЛИ ДА ОБСЪЖДАТ ПРОЕКТИ ЗА АСФАЛТ И ТРЪБИ, ПРИЕЛИ СА ИЗКАЗВАНЕТО МУ ТВЪРДЕ НЕАДЕКВАТНО
148
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Господин Цветанов, скоро да поведете народа на Запад! Стига вече мутри простотии, не искаме клошар в политиката.
147
3
 
14
 
! Отговори
ФИГУРАНТ преди 3 години
на този му трябва друга карантина с РАИРАНА ПИЖАМА И СТАЯ С МАЛКО ПРОЗОРЧЕ И РЕШЕТКИ, значи РР бил контактен и тръгнал към Естония без предварително да обяви, но Баце бил виновен, че естонците разбрали
146
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
алоо, херберските тролчета заработвате ли, ама от нашия джоб ви плаща Паша бей баш борисоглу, не е от неговия,и не сме съгласни, шъ требе да му баем да спре да краде за личните си интереси. Си плаща от джоба га иска да яде.
145
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Президента бе саботиран от кремълските парашутисти.
144
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БАТЕ МРЪСНОТО ТОВА СИ МОЖЕ