Радев като всички, с пристигането му у нас - под карантина

Мерките са еднакви за всички, коментира здравният министър
Обновена: 20 окт 2020 17:40 | 20 окт 2020 17:40, Петя Славова
202
Радев като всички, с пристигането му у нас - под карантина
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев е бил уведомен, че е контактувал със заразен с коронавирус още в неделя. Това заяви здравният министър Костадин Ангелов на извънреден брифинг, предава Bulgaria ON AIR.

Още по темата

"Министър Каракачанов се е самоизолирал от деня, в който е разбрал, че е бил контактен с положителен с Ковид-19. В неделя, когато е излязъл PCR тестът, всички контактни, включително и президентът, са били уведомени, а Румен Радев е бил уведомен от началника на отбраната - вицеадмирал Емил Ефтимов", каза Ангелов.

Той допълни, че към президента ще бъдат приложени нормативни уредби, каквито са към момента.

"Към 18:00 ч. в петък той е бил в контакт с ген. Петров, а на 18 октомври генералът е с позитивен тест за COVID-19. Мерките са еднакви за всички. С пристигането си в България, той се счита за контактно лице, ще бъде поставен под карантина, ще бъде предложен PCR тест на летището и докато излязат резултатите, ще е под карантина. На екипажа ще им бъде предложен PCR тест", допълни здравният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
8
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
Другари какво да правим че Румен Радев е поканен на този висок форум на НАТО а Борисов не бе поканен? Да го оплюем ли?
142
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"контактувал" се смята когато е за повече от 15 минити, на разстояние под 1'8м - и двете условия. При Радев няма нито едното, така че четете "дефинициите" първо. А второ- никой не вярва на фалшивия тест. И на мен като ми изнася мога да намеря такъв тест и да пратя агента.По-важно е че няма прокуратура да докаже че всичко е цирк, и да изпрати Борисов в затвора за саботиране на Държавен глава. Ей това става ясно от случката- има премиер работещ срещу държавата и прокуратура която го прикрива. Точка.
141
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПОЛИТИЧЕСКИЯ ВИРУС УДАРИ МУТРИТЕ И БАТЕ МРЪСНО СЕ ИЗРЕЗИЛИ
140
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов мрази евроатлантизма и работи против него.
139
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ВИРУС ЗАПОЧНА ОТ ТРЕТИ МАРТ И РЕЗИЛ ГАДЕВ НЕ СПИРА ДА ГАЗИ ПО МИНИТЕ НА КОВИД19...
138
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Калеко АлекоПОСЕЩЕНИЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА В ЕСТОНИЯ БЕ САБОТИРАНО ОТ ЕРДОГАНОВИЯ ПУДЕЛ
137
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
айде и калеко алеко изпълзя, и ти ли огладня бре, ми няма лощо с тролене и плюене да изкараш някоя стотинка, ама работи де, какво се сецна, аре бълвай отрови да тъ в мижитурката герберска скапана.
136
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КАКВО РАЗБРАХМЕ ОТ ИЗКАЗВАНЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА- ВСИЧКО В РАМКИТЕ НА ЗАКОНА Е АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ- ОТ ДНЕС КАРАНТИНАТА ЩЕ НАРИЧАМЕ АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ...
135
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната провокация срещу държавния глава, поръчана от Борисов и организирана от здравния министър. Една от първите такива беше публикуването на подслушани разговори между президента и тогавашния командващ ВВС ген. Цанко Стойков. Всъщност, ако някому трябваше да бъде повдигнато обвинение - това беше Стойков. Вместо това, когато подробностите по случая се позабравиха, правителството предложи ген. Стойков да бъде назначен на по-висока длъжност, а главният прокурор дори и не помисли да възрази...
134
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
то се очакваше,че нещо ще спретнат на Радев,международната шайка и нейните слуги не спят, и работи денонощно срещу всеки, който иска правова,нормална държава и то за всички, не за "елита" само.За това скачахме едно време, а не мутрите-глобалисти да си направят световна държава.Много хора обаче са на принципа да "наведат глава че сабя не я сече" отколкото да се борят.И така се изпедераси целия свят, вече и децата и внуците ни вървят по този път.Само такива случки ще чуваме тепърва по медиите.
133
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
въобще не е от "дребен гербаджийски интригант" а поръчка от високо ниво, умишлено саботиране на Президентската институция, което се смята за държавна измяна и едно време се полагаше единствено смъртно наказание. А естонците там горе, литва, латвия са най-върли соросолиберасти от времето на горби още.Ако имахме държава случая щеше да се разследва и съответно поръчителя до живот в затвора. Ясно е че борисов трябва да се изрита на секудата и време за губене няма,защото вредите за БГ са непоправими.
132
17
 
2
 
! Отговори
Дъвката 3-ти Март преди 3 години
До анонимен 126: На трети март у нас за Ковид още никой не говореше, нямаше нито един открит заразен.. За да провалят честванията на Шипка. от гербаджийското правителство измислиха грипна епидемия. Въпреки това много хора присъстваха на тържествата.А за посещението на Радев в Естония: РЗИ няма задължение нито да налага карантина извън България, нито да уведомява чужди правителства за това. Въпроса е: Кой дребен гербаджийски интригант се е погрижил да уведоми естонското правителство.
131
3
 
24
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Визитата на товарищ Радев в Естония приключи преди да е започнала ... Никой не долюбва Кремълските парашутисти, особено в Прибалтийските страни и Полша ... За успокоение товариш путин ще го покани на следващият парад в маскава, там ще има среща и с ген.Решетников, който ще му дърпа ушите да проваления метеж, подобно на руШкият патриарх на Шипка ... !!!
130
1
 
23
 
! Отговори
Вдигни самолета преди 3 години
Хубавото е ,че и Деса ще е под карантина! И сега тя квато е опитна ПиАрка-такива ПиАр акции ша почне да мисли, да вдига....самолета на фигуранта! Виж, това е идея, която току -що ми дойде-другия път за рекламата за вдигане на "самолета"-да ползват фигуранта-хем льотчик,хем някой лев допълнително, хем запомнящо се лице-кат са появи всеки път с вдигнат юмрук-и туй ша значи-вдигнах самолета тая нощ!
129
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименФигурант, тоест Бойко никой никъде не го кани, за да не чисти след него мръсотия.
128
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко Борисов мрази САЩ, спомнете си как гледаше накриво когато американците го поканиха на борда на техния самолетоносач. В погледа ми личеше че е против Америка.
127
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тууу,поканиха фигаранта и той един път да иде някъде/ в бивша съветска република/ и...Бе що никой не го кани фигуранта никъде бе?
126
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Есенин-ВолпинНЯМА ЗНАЧЕНИЕ. ПРАВИТЕЛСТВОТО ПРОВАЛИ НАЙ-ВАЖНОТО НАТОВСКО СЪБИТИЕ ЗА ГОДИНАТА. НАРОЧНО. РАДЕВ Е ПРЕЗИДЕНТ И СИ ВЪРШЕШЕ РАБОТАТА.
125
10
 
3
 
! Отговори
Есенин-Волпин преди 3 години
Ковид 19? Колко удобно... Сега, където е удобно, например, в Минск, могат да се събират няколко десетки хиляди човека без да се заразят. Обаче, ако някой политик стане неудобен - обявяват го за заразен с вируса на Ковид 19 и го изолират. Без никакви последици, ако диагнозата "Ковид 19" се окаже грешна. Едно време в СССР по времето на Л.И. Брежнев за целта се използваха психиатриите... Вече няма нужда да се измислят постановки от типа на "Волен Сидеров нанесъл побой на Кубрат Пулев".
124
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко няма ниво за политик, остани си обикновен ***.