Без мол и за непълнолетните в Бургас без придружител

Учениците от 6 до 12 клас с онлайн обучение от утре
11 ное 2020 13:23, Ния Христова
1
Без мол и за непълнолетните в Бургас без придружител
Снимка: БГНЕС
Децата и учениците до 18-годишна възраст ще имат право да посещават моловете само с пълнолетен придружител. ОД на МВР ще следи за спазването на мярката. 
 
По данни на полицията наложените ограничения в заведенията – дистанция между масите, носенето на предпазни средства и времевата рамка на работа се спазват. Продължава извършването на проверки.
Още по темата
 
Учениците от 6 до 12 клас ще се обучават в дистанционна форма от утре - 12 ноември до 25 ноември включително. Това реши Областният щаб за борба с COVID-19 след разглеждане на данните за заболеваемостта в област Бургас. В него се включиха всички 13 общини, РЗИ, началникът на Регионално управление образование и здравни експерти.
 
На този етап учениците от 1 до 5 клас остават в училище, а преминаването им в онлайн форма на обучение ще е само в краен случай. В тази възраст е задължително децата да бъдат в присъствието на възрастен, което е основния аргумент на Щаба да останат в училище. Въпреки това, при регистрирана заболеваемост над 20%, директорите на училища могат да поискат онлайн обучение и за най-малките.
            

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
То пък преди 3 години
един молллллл