Гимназистите в Старозагорско се връщат в клас

В областта не е достигнат прагът от 300 заболели на 10 000 души
11 ное 2020 17:52, Ния Христова
8
Гимназистите в Старозагорско се връщат в клас
Снимка: Pixabay
Учениците от 8-ми до 12-ти клас в област Стара Загора се връщат към присъственото обучение. Това обявиха от Областния кризисен щаб и Регионалното управление на образованието.
 
43 са гимназиите в Старозагорско и всички те са потвърдили, че стартират присъственото обучение. Директорите на локално ниво могат да издадат разрешение за преподаване онлайн.
Още по темата
 
В областта все още не е достигнат прагът от 300 заболели на 10 000 души. Ако това се случи, гимназиалните класове отново ще преминат на дистанционно обучение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук само гимназисти и учителки пишат - всички са за ДО, явно си им хареса.Съседче пролетта си отиде на село, майката се жалваше, че ДО не го интересувало. Тя му пишела домашни от време на време, да не е бедз хич. Затова си им хареса ДО!
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно целта е да се достигне въпросния праг на смъртност, направо гениално.
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Един 2 за 2 седмици няма как да падне каквото и да е , особено когато мерките са половинчати и недаващи резултат
4
1
 
7
 
! Отговори
До тройка преди 3 години
Тройка ,баце четеш евангелието както ти е угодно - ясно е,че за 15 годишните не трябва опека ,но нали искате и за всички деца - и тогава какво - ще запопнете да казвате "КОЛКО ВАЖНО Е ЗДРАВЕТО ,КАК ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗИМ" ! А като се видя с позанати ,приятели ,колеги и въобще родители - над 80% казват как не им пука , не носят маски , не вярват...и като стане дума за затваряне на училища ,когато това би донесло заплащане БЕз Да се ходи на работа ставате УПЛАШЕНИ?? Е ,не сте ..МЪРЗЕЛИВИ СТЕ !.
3
1
 
8
 
! Отговори
До един преди 3 години
" Кой ми гледа децата, на моя сметка..." Деца на над 15 годишна възраст.. Имат нужда някой да ги дундурка ли? Хахаха! Ти нормален ли си?
2
21
 
6
 
! Отговори
Един преди 3 години
Браво! Адекватно решение! Затвориха ни за две седмици - приехме ! Кой ми е гледам децата и как - за наша сметка! Очевидно е ,че броят на ЗАБОЛЕЛИ не падна ...аз съм *** - като премиера - е не чак толкова и - разбрах ,,че бройката не падна ! Логика : не децата са ВИНОВНИ за разпространението на вируса ! То беше ясно ! Но ако на хиляди МЪРЗЕЛИВИ,ГНУСНИ И ПСИХЯСАЛИ родители им се иска по тази точка да "ПОЧИВАТ" - нека да пишат още колко са страшни училищата ...
1
2
 
18
 
! Отговори
Игра с огъня преди 3 години
След седмица - две ще се случи и както антибиотиците са кът -ще смучат хрян!...