В Пазарджик връщат учениците от 6 до 12 клас в час

Всяко училище ще трябва да изготви график за обучение
20 ное 2020 19:10, Ния Христова
24
В Пазарджик връщат учениците от 6 до 12 клас в час
Снимка: БГНЕС
Учениците от 6-и до 12-и клас в Пазарджик се връщат в класните стаи от понеделник.
 
Всяко училище задължително трябва да изготви график за присъственото и дистанционното обучение, според броя на заразените учителите и ученици.
Още по темата
 
Заместник-областният управител Йордан Кожухаров увери, че ще бъде потърсено и мнението на родителите.
 
"Ситуацията в момента, разбирам, че е трудна за много родители. Има поляризирани мнения „за“ и „против“ децата да са в училище, но не може учениците да бъдат оставени вкъщи до пролетта. Това вреди на тяхното физическо и психическо здраве. Затова именно даваме възможност на всеки директор да прецени съобразно обстановката как да процедира", обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
1
 
! Отговори
демографчо преди 3 години
Ама зимаите ги тез деца в училищата бе затуй ли сме ги правили дома да ни надуват главите то се не издържа бе егати и държавата искат да раждаме па после не ги щат ами от дома да учат
21
1
 
7
 
! Отговори
Натали преди 3 години
В едната статия се казва, че няма никакви свободни легла в болницата в Пазарджик, в другата, че учениците се връщат в клас. Направо направете нови ковид отделения в училищата, ама лекари откъде ще намерите?
20
2
 
2
 
! Отговори
Ой преди 3 години
Сега чистачките пак ще чистат цигари и енергийни напитки и ***
19
2
 
2
 
! Отговори
Windows XP преди 3 години
Добре дошли в ада (училущара)
18
1
 
3
 
! Отговори
Пак отварят... преди 3 години
...ковид отделенията в училищата, наречени "класове"?Бая ще поразредят дъртите даскали, мисля, па и доста от пооялите се родители, лепнали я диабетец, я някоя друга болест, вследствие здравословния си начин на живот - цял ден борба с мръвките, а вечер - юруш на домашната шльокавица....Ще е интересно да се наблюдава как тези, които в първите дни на завръщането са викали "Ура!", три седмици по-късно ще вият на умряло!
17
1
 
4
 
! Отговори
Асен Асанов преди 3 години
Чудесно. От понеделник пак сме в час. Тати, чичо и тримата ми братя сме си се във шести клас . Както казва баба, без наука няма сполука. Тя е трети клас, но знае много повече от нас.
16
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе да не са ни набутали в някакъв експеримент по ,,стаден имунитет,,.Уж щаб, уж мерки,уж опозиция, пък всички партии единодушно работят за присъствено обучение,което донесе пика на заболяването.
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Пазарджик родителите сами ли си раждат децата или им ги носи щъркела.Как ще си пуснат децата присъствено,при болница,препълнена с болни.Безхаберие.Не знам някой да е глобен, че не си пуска детето на училище присъствено.Областният като е бездетен, тия родители *** ли са?
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде още пет санитарки ще бъдат уволнени.
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Децата да не си са в къщи..., Ала като измрат родителите им, да живеят в приемни семейства.
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не може учениците да бъдат оставени вкъщи до пролетта....Разбира се другарю областен управител.В болницата ви няма свободни легла.Естествено,че учениците те могат да бъдат оставени в къщи.Ще трябва да ги настаняваш в приемни семейства.
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Пазарджик ще гледат филма "Завръщането на ковидите". След две седмици ще има нов филм "Голямото мране" втора част!
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Калинка по протокола, невероятно гръб какви ги е нацвъкал. После няма да реват, щото няма да имат сълзи, като братята им от Пловдив.
9
1
 
10
 
! Отговори
ПРОВИНЦИЯТА ..... преди 3 години
ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА ДА НЕ РЕВАТ В БОЛНИЦИТЕ ЧЕ НЯМА МЕСТА И ЧЕ ЧАКАТ В КОРИДОРИТЕ НА НОСИЛКА ! ЖАЛКО ЗА УЧИТЕЛИТЕ ЗАЩОТО ТЕ НЯМАТ ВИНА ЧЕ НЯКОЙ МИСЛИ ЗА КРАЯ НА МАРТ КОЛКО ГЛАСА ЩЕ ВЗЕМЕ !!!
8
2
 
8
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До АнонименНапълно съм съласна, учениците в къщи с онлайн обучение поне до Нова година. Прави впечатление, че доста хора с доказан Ковид не спазват карантината и сеята зараза. Мисля, че се прикриват случаи както в частни фирми, така и в държавни учреждения. Пролетта се подсилваха нещата, предприеха се непропорционални мерки, а сега - обратното. Трябва да се контролират, колкото и ограничаващо да звучи, носителите на вируса.
7
3
 
0
 
! Отговори
от Русе преди 3 години
И в Русе, и в Русе.
6
1
 
15
 
! Отговори
До преди 3 години
От снимката ясно се вижда каква е дистанцията, добре че не са снимали и хигиенистката как дезинфекцира 4пъти дневно с една кофа вода за цял етаж. Ще има коледни подаръци Коронки за мама, тати, баба и дядо, както и за пътуващите в градксият транспорт, които нямат възможност за дистанционна работа.
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като ще ги събират в училище поне да си разчистят стълбите на болниците, да има места за умиращите...
4
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-разумното в момента е да се разпуснат всички ученици за онлайн обучение до края на на първият срок и да се види това как ще се отрази на заболеваемостта. Не може да се бездейства и само да се отчитат нарастващите бройки болни и да се твърди, че всичко е по план и е нормално...
3
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ненормални, да набутат децата в началото на пика по класните стаи. Скоро след това ще е ежедневие да умират хора на стълбите пред болниците.