Джигити с Ауди и БМВ хвърчат с 189 и 171 км/ч в Пловдив

Двамата нарушители ги чакат солени глоби
24 дек 2020 19:00, Ния Христова
25
Джигити с Ауди и БМВ хвърчат с 189 и 171 км/ч в Пловдив
Снимка: Pixabay
Камерите на пътна полиция успяха да заснемат два скоростни рекорда в следобеда на 24 декември в Пловдив, съобщиха от МВР. 
 
Снимките са направени с разлика от само няколко минути. В пътен участък, където максимално разрешена скорост от 60 км/ч, водачите на автомобили с марките Ауди и БМВ са преминали съответно със скорост от 189 и 171 км. Други шофьори смятат, че двамата са си организирали скоростна гонка.
 
Предстои да бъде установена самоличността на мъжете зад волана.
 
Глобите, които ще им бъдат наложени, ще бъдат в размери на 1200 и 1350 лв., а на водачите ще бъдат отнети и по 12 контролни точки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
0
 
! Отговори
Програмиста преди 3 години
Много ясно като мога ще летя бях развил 215 с моята кола и беше кеф, но внезапно едно куче присичаше булеварда и го ударих всичко стана леш, не знам ка оцелях колата беша смачкана, а *** куче се оксза че е женско и е било бременно и има малки кученца които бяха разпльокани и на кайма около ламарините. Грозна работа, това ми се слупваше за втори път, първи беше когато караха между София и Варна и на Търново няквонтъпо куче ми изкочи тъкмо си бях взел новия джип на ауди Q7 и го помлях.
19
1
 
1
 
! Отговори
Пуржо преди 3 години
Странно как аудито е развило повече скорост. Или не е било куатро или бмв-то е слабо. Колите на един мост имат предимство нагоре, за сметка на старта. В крайна сметка кой е спечелил?
18
33
 
3
 
! Отговори
Слави преди 3 години
Могат момчетата, карат. Вие с 15г. германски издухани премиуми кат не можете, оплювате само. Книжки да им вземат, колите да им вземат... Дан сте ги плащали вие! Ша ги вземат, айсиктир.
17
1
 
14
 
! Отговори
Жалко, но факт преди 3 години
От статиите разбирам , че подобно поведение е ежедневие. даденият участък е под управлението на кметството , а от там ни вопъл, ни стон. Не вярвам да е толкова трудно да се вземат нужните мерки за ограничаване на възможността да развият подобни скорости
16
0
 
31
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Уважаеми журналисти, защо употребявате "джигит" искайки да опишете шофьор групо потъпкваш закона за движение по пътищата. Много по-точно е хулиган. Значението на думата Джигит е историческо прозвище, особено популярно в Кавказ. Думата е с тюркски произход и може да се преведе като младеж, юнак, герой. Защо обиждате джигитите така? С изпит по български и история ли ви приемаха в универитета че забравих ;)
15
1
 
22
 
! Отговори
Тито преди 3 години
Пазарджишко шосе между, Пловдив и Цалапица често е използвано за състезателна писта от главоци, които се мислят за безсмъртни!
14
2
 
16
 
! Отговори
Кико преди 3 години
Ако се отнемат превозните средства, какъв вой ще настане? Една година говорим че трябва лек за "Короната", сега като я има, не нискаме! Ти му говориш Иван е, той тича... да ти хване!
13
1
 
14
 
! Отговори
Needforspeed преди 3 години
Няма ли да пуснете състезанието по Ютюб или по новините? Толкова много камери, а положението става все по-зле.КАТеричоците не разбраха ли вече, че не става само с камери и глобички?
12
6
 
11
 
! Отговори
ръб преди 3 години
България в момента представлява едно разгащено бездържавие!Ама от комунисти-толкоз!
11
1
 
8
 
! Отговори
До 6 преди 3 години
Добре казано, но се пише "конфискация на автомобилА" !
10
0
 
25
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
какво отнемане на контроли точки? ... това си е чисто опит за убийство!
9
3
 
16
 
! Отговори
Селтак с БМВ преди 3 години
Ха, че само толкова ли дигат тия трошки !
8
1
 
12
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
" В пътен участък, където максимално разрешена скорост от 60 км/ч, водачите на автомобили с марките Ауди и БМВ са преминали съответно със скорост от 189 и 171 км. Глобите, които ще им бъдат наложени, ще бъдат в размери на 1200 и 1350 лв."Така написано излиза, че този минал със 189 км/ч ще плати 1200 лева, а този със 171 км ще плати 1350 лв.
7
0
 
37
 
! Отговори
2+2 = 4 преди 3 години
Има "джигити" защото има неадекватни наказания , които лесно могат да се избегнат . Да не пропускаме и скоппената ни полиция ... и податливите на подкупи съдии.... и ефтините доктори , дето за 5 лева могат да ти извадят какъвто си искаш болничен .... и тарикатите адвокати .... Въобще .... още дълго ще четем за джигити по улиците .... и техните жертви .
6
1
 
9
 
! Отговори
да бе преди 3 години
До Анонимен 1Щото вие от Полски тръмбеш сте големи граждани!
5
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е за затвор с такава скорост можеш да убиеш някой, отделно трябва да има глоба 10000 лева и конфискация на автомобилът.
4
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма друга държава в света където да превишиш допустимата скорост 3!! пъти и да те глобят 500евро. След което да жалиш в съда и тя да падне заради изтървана пунктуация. За такова провинение има затвор или конфискация на колата + глоба или и двете.
3
2
 
41
 
! Отговори
x преди 3 години
Конфискуване на автомобила. Проста мярка, яма къде я.
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джигити Папазов кво е правил в Пловдив?
1
3
 
11
 
! Отговори
Демократ преди 3 години
Джигит не е политически коректна дума, това е руска дума, внимавайте да не ви спрът парите, защото сега сме демокрация, не си мислете, че демокрацията е свободия и можете да си говорите каквото си искате.