Нинова: Безработицата и несигурните доходи са проблем!

Соцлидерката заяви, че това ще са предизвикателствата наред със здравето
156
Нинова: Безработицата и несигурните доходи са проблем!
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че наред с опазване здравето на хората, голямото предизвикателство на 2021 г ще е стабилизиране на икономиката и осигуряване на работни места и доходи.

"Отчетената статистика в края на 2020 за З80 000 безработни вследствие на кризата е стряскаща. Вероятно това число ще расте. Всеки ден е ценен за вземане на държавнически решения. Трите стълба на икономиката - потребление, инвестиции и износ, са разклатени. Човешкият фактор е най-важен в процеса на стабилизирането им", заяви Нинова в Плевен, където се срещна с ръководството на областната структура на партията и се запозна с проблемите в областта.

Сред най-сериозните били растящата безработица и несигурност за доходите.

"Ето защо основната задача е работни места и доходи. За да ги има обаче, трябва развиваща се икономика с адекватни мерки от държавата. Една такава мярка би била данъчни облекчения за фирми, които откриват нови работни места или възстановяват закрити в резултат на кризата", добави лидерът на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
15
 
9
 
! Отговори
Диян преди 3 години
При Жан Виденов минах задочно, щото нямах пари да продължа редовно. Пък при Станишев окончателно емигрирах.При Герб разредих прибиранията до БГ от веднъж на година за около 2 седмици, на 3 години за около 3 дни. Повече не издържам в БГ
96
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз ще си гласувам за Борисов.И да имах някакви съмнения за кого да гласувам, след лятото вече съм твърд гербераст.Тия протести и идиотии само наплашиха хората.И сега 20 души седят на Орлов мост и народа не може да пътува към Младост.
95
4
 
29
 
! Отговори
българин преди 3 години
При Жан Виденов получавах 500 пъти по малка заплата отколкото при Борисов!Познайте за кого ще гласувам?От 3 май 1990 година работя една и съща работа на едно и също място!
94
3
 
35
 
! Отговори
безпартиен преди 3 години
Не съм фен на ГЕРБ,но като си спомня как живях при Жан Виденов никога няма да гласувам за БСП.При Виденов получавах няма и 4 долара месечно.При никой друг не съм живял толкова зле! Тогава бях млад - сега втори мандат на БСП нямам сили да преживея!
93
5
 
27
 
! Отговори
Николова преди 3 години
Хора, чиито деца работят в чужди държави, не трябва да бъдат допускани в политиката.
92
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лидерът на БСП Корнелия Ниновами е толкова неприятна колкото Баце, пардон Бойко Методиев Борисов комунист, охранител на Живков, СИКаджия и.т.н.
91
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблем сте ти с Радеф!Другите проблеми се решават от Боко!
90
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съпричастна е Техноимпексова!Много силни на думи са с Нищоправещия!!!
89
23
 
7
 
! Отговори
МУНЧО преди 3 години
***, ВИЕ ПАК СИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БОРИСОВ И ЩЕ ВИДИТЕ КАКЪВ ГОЛЯМ И ЧЕТВЪРТИТ ВИ ЧАКА. НАПРАЗНИ НАДЕЖДИ, ЧЕ ОТ *** ГОВЕЖДИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ СЕНАТОР, А НЕ ОБОРСКА ТОР.НО ТОРА Е ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ, А " СЕНАТОРИТЕ" СА ЗО ИЗМИТАНЕ!!!
88
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само ти и Радеф ша на опрайте!!!!Хахаха!
87
1
 
0
 
! Отговори
Ай ти пец преди 3 години
На колене всички!!!Пред моята $мощ?
86
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В края на февруари 2020г. е отчетено, че в България не е имало безработни - всички са продавали мартеници.
85
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дочул съм мълвата е, че преди свинаря герг ов , Р. Овч е обичал да чесалстри ***
84
1
 
7
 
! Отговори
Аз съм Наполеон преди 3 години
До Ай ти пецЕла при мен в Лудницата тук ти е мястото. Има хубава терапия розови хапчета и дебели медицински сестри които правят клизми с които облекчават всякакъв вид разстройства и психични отклонения.
83
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интерестно ми е кои е чешал на сланинката сланинката, за да и дадат на 20 и няколко годишна да приватизира предприатие за милиони? Яко чешане ли е било?
82
6
 
3
 
! Отговори
Ай ти пец преди 3 години
Пиша бързо приятел ,какво очакваш .Времето ми е ценно ,а ти по-бързо си лягай че си утре от 8 на работа .Хахаххах Поздрави на всички 12к заплата
81
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ало сланнина червеная другаря, ке ми каеш ли кък на 20 и неколко години се приватизират, няма да кажа обират техниимпекси с милиони в касите?
80
5
 
0
 
! Отговори
Ай ти пец преди 3 години
Пиша бързо приятел ,какво очакваш .Времето ми е ценно ,а ти по-бързо си лягай че си утре от 8 на работа .Хахаххах Поздрави на всички 12к заплата $!!!
79
4
 
2
 
! Отговори
Програматор преди 3 години
И аз съм в IT и какво от това 15к заплата!!!
78
1
 
21
 
! Отговори
до 57 преди 3 години
Сина и вече не учи.Завърши в САЩ с 400 000$ такси за обучението.Сега живее в Ню Йорк. Живее с една корейка. Има снимки в нета. Кандидат снахата на Нинова не е рускиня-забележете корейка е. За това внучетата на Нинова няма да са българчета.Те ще са корейчета. Не и пука на Нинова за държавата. Тя деца в България няма. Няма и да има. Сина и няма да се върне в България. Не са дали 2 каруци долари да го изучат, че да живее в нейната България.Лъжеше, че сина и учи на стипендия в университета Бъркли.