Акция в цялата страна: КАТ ще следи за дрогирани шофьори

За 5 дни пък са установени 117 пияни шофьори
10
Акция в цялата страна: КАТ ще следи за дрогирани шофьори
Снимка: БГНЕС

От 19.00 часа днес е разпоредена специализирана полицейска операция на територията на цялата страна, съобщиха от Пътна полиция.

Контролът е насочен към водачите употребили наркотични вещества и алкохол. От началото на годината са възникнали 54 произшествия с участието на пешеходци.

Във връзка с влошената обстановка полицейските екипи ще следят и ще помагат за разчистване на паднали клони и заледявания.

Тази седмица беше проведена друга спецоперация, която приключи на 13 януари.

Установени са над 13 000 нарушения по пътищата. Общо санкционираните пешеходци са 747, непропускащите водачи са 75. Водачи, употребили наркотични вещества са 66 за 5 дни, а употребилите алкохол са 117.


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо се дава гласност за това-правете го,след такъв случай трябва да се отнема книжката за цял живот директно,всичко е збъркано в нашата държава и затова са виновни не само Борисов,всички за целият преход,затова видяхме как цъфнаха боклуците навсякъде,защото няма санкции,няма виновни няма осъдени и природа ще продължава да ни осъжда,но ще платят най-бедните.....трябват незабавно Крумови закони за всички
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо не се прави всеки ден?Какво значи акция?Нещо като предупреждение за дрогираните-внимавайте,щото ще ви проверяваме.
8
1
 
6
 
! Отговори
Човек от вътре преди 1 месец
Само да ви светна, че тия дрегери за наркотици показват каквото си искат. Ако Ви тестват и покаже, че сте употреби ли наркотик, дайте кръв за изследване.
7
0
 
9
 
! Отговори
Кога преди 1 месец
А кога ще има акция за дрогирани полицай?!
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Акция 50 кинта и аз да се скрия зад някоя горичка на кристовище извън населеното място там има винаги знак 50км и слагам радара и рибките клъвнали
5
0
 
11
 
! Отговори
Джо преди 1 месец
Че това не им ли е задължение, какво значи акция?
4
1
 
11
 
! Отговори
Дрегер Дрогиран преди 1 месец
Цялата стана ще следи КАТ за дрогирани полицаи
Дрегери от целия свят обединявайте се
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вчера гледам хукнали с лади ниви дори спират който им падне глоба да има само явно бюджета много закъса тормоз над българските граждани
2
0
 
5
 
! Отговори
Това долу... преди 1 месец
Не се чете бе, човек!
1
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
i ko sia geshev, durugoto prokurori i sadii, sadiiizpalniteli sami li sha chistiat otpadacite u bg rekite, bez korapcheta i kapitani li, ami chetnicite i bash chetnika s negovata chetka vse taka li stoiat izpraveni kazo statuiki?