566 са новите случаи с коронавирус, починали са 58

Ваксинирани са общо 850 души
23 яну 2021 07:15, Петя Славова
56
566 са новите случаи с коронавирус, починали са 58
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

566 са новите регистрирани случаи на коронавирус у нас при направени общо 9786 теста. От тях само 4586 са PCR, а 5200 са антигенни, показват данните на Единния информационен портал.Така положителни са 5,78 сто от тестваните.

Още по темата

Починали са 58 души, а излекуваните са 1248. Общо 2844 пациенти с коронавирус са хоспитализирани, от които 284 се намират в интензивни отделения.

През изминалите 24 часа в страната са били ваксинирани общо 850 души, от които 67 - в столицата с препарата на Moderna.

Ето и заразените по области:

Най-много са новозаразените в София - 119. Следва Пловдив - с 47 и Пазарджик -  с 40 нови случая.

В Бурга случаите са 35, Плевен - 30, Варна - 29, Стара Загора - 28, София - област - 26, Русе - 23, Благоевград - 21, Шумен - 20, Враца - 19, Кърджали - 17, Кюстендил и Хасково - по 16, Перник - 9, Ловеч - 7 Добрич, Ямбол и Разград - по 6, Смолян и Търговище - по 5, Силистра - 4, Габрово - 3, Монтана - 2.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
на ден пи 50 се вдигат до 10 дни 1100 а тези ще пускат учениците, малоумие до беькрай
34
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АБЕ ХЕМ НЕ ЩЕТЕ ДА СЕ ВАКСИНИРАТЕ , ХЕМ РЕВЕТЕ....ТО НА ТОВА КАКВО СЕ КАЗВА ????
33
6
 
7
 
! Отговори
Тялото преди 3 години
"ваксинирани общо 850 души"Това е катастрофален провал. За справка вчера в Англия са ваксинирани 409 000 човека.След няколко месеца ще сме най-зле от всички.
32
0
 
7
 
! Отговори
ннн преди 3 години
Имаме много починали, защото хората са с лошо здравословно състояние, а отделно здравната система е тотал. Този вирус помита болните хора. Сравнения с Китай не трябва да се правят, защото нещата се несъпоставими.
31
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато неваксиниран човек почине- от ковид е, но ако е ваксиниран, то тогава е от старост. Дошло си му е времето
30
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой може ли да обясни, какви са тези самолети, които всеки ден между 10 и 11ч. минават един след друг във Варна и оставят трайни дири след себе си , с какво пръскат?? Докога ще ни тровите бе, що за хора сте??
29
1
 
7
 
! Отговори
dvb преди 3 години
Тестването е доста ниско, предполагам все още не е организирано (и безплатно) в БГ а хората ходят сами в частни лаборатории и плащат от джоба си. Чуваше се нещо за е-направление но ако някой от форумците знае дали функционира и как да сподели.Живея в чужбина и работя във фарма компания, и точно това си говорихме с колеги вчера и реших да видя за БГ, но с тези ниски нива на тестване е почти невъзможно да се даде надеждна картина за разпространението на заразата. Поне 3х или 4х повече трябва
28
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
'' Забелязвате ли, как новините за бройките заразени тотално засенчват провалите на управляващите? ''......................новините за бройките заразени тотално засенчват ... АБСОЛЮТНО ВСИЧКО !засенчват факта, че много хора стоят гладни и заключени като изоставен ***, за кражбите и корупцията да не говорим ...Този вирус е много УДОБЕН за политиците у нас и по света, но нещата ще приключат лошо за всички
27
4
 
4
 
! Отговори
българин преди 3 години
До: номер 29 (САМО КАЗВАМ)Ами да, така е. Само казваш. При Бойко отдавна вече сме на минус.Е, със Жан Виденов никой не може да се сравнява, признавам!По-голям минус от него не сме преживявали, и дано никога не преживеем!Обаче!!! Я ми кажи какво важно събитие се е случило при Бойко?Аааа, построил е плавателно метро! Виж, за него наистина трябва да дойдат от Нешънъл Джиографик да го снимат - няма друго като него!А България беше приета в ЕС при Сергей Станишев, ако не помниш!
26
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България починалите заради вируса са поне двойно повече от официалния им брой, което си личи по смъртността в България сравнена с времето преди вируса. Не правят тестове на починалите и ги регистрират като починали от нещо друго, а не от Ковид-19.
25
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забелязвате ли, как новините за бройките заразени тотално засенчват провалите на управляващите? Абе, какво стана с тръбата за Перник, за която похарчихме милиони?
24
6
 
11
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Твърдо държим първите места по починали от ковида.И това в оазиса на Боко.
23
13
 
12
 
! Отговори
САМО КАЗВАМ преди 3 години
АКО ДОЙДЕ НИНОВА НА ВЛАСТ , ЩЕ ЗАМИНУСИ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА , ЗА ГОДИНИ НАПРЕД.....ТОГАВА ЩЕ ИМА ЗА КАКВО ДА РЕВЕТЕ !!!
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЯ провери броя днес, 10000 са.
21
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пичове, като ви влече толкова Китай , може да заминете и имигрирате там. Опции са още Венецуела, Куба, Северна Корея и Русия. Дано сте щастливи в тези мощни държави. Обаче защо всички емигрират на Запад и в САЩ? Едно е да тролиш, друго е да си оправиш живота. Ако дойде Нинова на власт, първи ще изревете, защото ще ви занули за няколко месеца.
20
2
 
5
 
! Отговори
ЖивкоТодоров преди 3 години
... понеже Китай е фабриката на света, пък и е една идея по-суверенна държава от нас да речем ... уви.
19
4
 
4
 
! Отговори
ЖивкоТодоров преди 3 години
До Анонимен 29 Кой колко пъти манипулира данните няма как да ти кажа, понеже и моя достъп до достоверно поднесена информация е ограничен, както и на всички наоколо.Това за което се ориентирам, е че тука информацията се манипулира, за да се налагат ограничителни мерки (отделен въпрос е тези мерки с какви точно цели се налагат) и да се обработва общественото мнение в полза на ваксините, а в Китай изглежда си оправят стъкмистиката, така че да не се ограничава свободата на работа и придвижване,
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДО 32Ти добре ли си ?? Притеснявам се за твоето здраве !
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази статистика ни я казват всеки ден за добро утро.
16
7
 
7
 
! Отговори
КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ преди 3 години
ЗА ТРУПОВЕТЕ ОТ ВИРУСА, ИДЕТЕ КАЖЕТЕ НА ФИГУРАНТА.....ПРЕДИ ВРЕМЕ ПИТАШЕ ЗА ТЯХ !