Кондуктор за хвърления по влак камък: Беше колкото дланта ми

Две жени пострадаха при инцидента, а извършителите още се издирват
Обновена: 8 фев 2021 08:49 | 8 фев 2021 08:49, Ния Христова
52
Кондуктор за хвърления по влак камък: Беше колкото дланта ми
Снимка: БГНЕС
Две жени пострадаха, след като неизвестни лица са хвърляли камъни по влак от линията Пловдив - Асеновград. Инцидентът е от събота вечерта и е станал близо до Крумово. 
 
Извършителите все още се издирват, а състоянието на двете жени е добро.
Още по темата
 
Кондукторът, който в този момент е бил в пътническата композиция, каза, че камъкът е бил голям, колкото дланта му. 
 
"Видях двете момичета, едното беше ударено по главата, а другото пострада от счупените стъкла", каза пред bTV Петър Бютюнов. 
 
От началото на година са станали 5 подобни случая с трима пострадали, а за миналата година те са 79, като три от пострадалите са машинисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
Зоро преди 3 години
Сложете камери (миниатюрни) на вагоните да снимат.Поправете закона - снимките да са доказателства в съда.Поправете закона - терористична дейност -10-20 г. строг тъмничен затвор.
40
0
 
3
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
До 46В района на Самоков живеят около 6 000 шведи. Те нямат работа, сиреч по цял ден си чоплят носа и нищо не правят. Да, ама гладен стомах мирен не стои, както казва народната поговорка. Трябва да се дъвче и да се гълта. Единственото, което могат да правят, е да секат рилската гора и да изнасят трупите с каруци и коне. После ги продават на прекупвачи на дървесина, с получените пари си купуват хляб, евтин салам и задължително алкохол. След като се напият, почват да се бият, но това е друга тема
39
0
 
1
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
До 43Ром - това е спиртна напитка и ти го знаеш много добре!
38
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това са неграмотните шведи, липсата на образование води и до такива неща, освен бедност, омраза, престъпност. Време е държавата да започне да си върши работата.
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
sledvastia pat patnicite da si nosiat kartechnici i automati...:-))))
36
0
 
6
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Дявол да го вземе, как пък не се намери един от военна полиция или жандармерия, по-нервен, да пътува въоръжен с АК47. Да му свали предпазителя и да тегли един откос по хвърлящите. Без да го е страх от прокуратура, съд и т.н. Ще влезе в новините за месеци, ще го одумват, но обстрелите с камъни ще престанат веднъж завинаги!
35
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До бгАбсолютно съм съгласен с теб! Това е тероризъм, откъдето и да го погледнеш! Срещу тероризма са разрешени всички средства! Ако във влаковете периодично патрулират автоматчици и незабавно открият стрелба на месо, да видим ще има ли подобни случаи! Без значение възрастта, етноса и други показатели на извършителите. Всичко, разбира се, документирано с видеокамера!
34
3
 
1
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Дица,ко да ги прайш,от туй ДО пред комфютъра вечи ни знаят,ко праят
33
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
откога син домат е *** дума /не че са къпани де/
32
0
 
14
 
! Отговори
бг преди 3 години
това е работа на *** ,но трябва да се реагира с изклъчителна твърдост и жестокост , защото при новите бързи влакове това може да доведе до огромни трагедии.
31
0
 
16
 
! Отговори
тероризъм! преди 3 години
А полицаите не искаха ли по-големи заплати? Напротив - намаление на заплатите им трябва. Разформираха транспортна полиция и ето резултат. Че това си е тероризъм, бе! Сега трябваше в близките гета да гъмжи от полиция, а не да пушат и да пият кафе по площадите. Да съберат 20-30 ромчета с лимончета и всичко ще си кажат. И на латински ще го повторят ако трябва.
30
0
 
15
 
! Отговори
1234 преди 3 години
Много интересно, думата Л и л а в излиза със звездички. Това позитивна дискриминация ли е или да? Каквито и филтри да слагате българският език е богат, нехората могат да бъдат описани по хиляди начини.
29
1
 
14
 
! Отговори
1234 преди 3 години
Нищо ново, *** се опитват да убият българин.... Тази държава е прокълната, просто трябва да се емигрира
28
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно време полицията имаше свои хора в махалите и знаеше всичко по часове и секунди. Кой-какво. Специално този колоритен етнос си знае и кава всичко, при определени обстоятелства
27
0
 
10
 
! Отговори
Голямо НИЩО преди 3 години
Ще направят няколко репортажа, няколко статии ще се напишат, ще цъкат с език и--НИЩО!Не искат, не могат и не знаят как да направят НЕЩО! НЕ искат и ние да им кажем какво да направят -а именно-тия *** хвърлили камъни- глоба по 10 бона на калпак, след което-40 дни в тухларна на хляб и вода, с бой, здрав бой от останалите ***! След тия 40 дни- в продължение на 1 година да се разписват сутрин,обед и вечер в полицията, която за да не избягат- след сутрешното подписване -да мият,метат и т.н.!
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Публично пребиване с камъни в центъра на с. Крумово би трябвало да е справедливо наказание за извършителите. Без значение от цвят, възраст, пол и занятие.
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В близост до мястото на терористичният акт няма мААлЪорганите на власта да не се занимават с кокошкарски дейности
24
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"...а извършителите още се издирват"=====================================Откажете се от издирването - те всички си приличат.
23
2
 
9
 
! Отговори
ЕС/СССР преди 3 години
до ПРИДОБИВКАНа държава член на ЕС и съюзник в НАТО Кремъл й е крив. Кремъл може и да се опитва, ама нашите нови приятели не се и опитват да контролират нещо в дивата беззаконна България. Обикновените хора като мен разчитаха, че западняците няма да допуснат мутренските времена да продължат да съществуват, но уви все им е тая.......
22
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Решението е решетки на прозорците, както и видеонаблюдение. Тези там от БДЖ нямат ли мениджъри които да им решават проблемите ами само дават теми на писачите?