Две момичета пострадаха от хвърлени по влак камъни

Инцидентът е станал в Пловдив
98
Две момичета пострадаха от хвърлени по влак камъни
Снимка: БГНЕС

Две момичета бяха откарани в болница, след като неизвестни са хвърлили камъни по влак.

Неизвестни са замеряли вагоните в междугарието Пловдив-Пловдив разпределителна-Изток. Счупено е неподвижно стъкло на първия вагон, потвърдиха от БДЖ пред Нова тв.

Влакът е престоял в гара Крумово от 21:33 часа до 22:15 часа, за да бъде оказана спешна медицинска помощ на двете пътнички, контузени във влака. Те са на 19 години, а това е втори случай с пострадали през последните дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
1
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Дявол да го вземе, как пък не се намери един от военна полиция или жандармерия, по-нервен, да пътува въоръжен с АК47. Да му свали предпазителя и да тегли един откос по хвърлящите. Да изстреля едно 150-200 куршума за секунди. Без да го е страх от прокуратура, съд, нахални журналисти и т.н. Ще влезе в новините за месеци, ще го одумват, но обстрелите с камъни ще престанат веднъж завинаги!
74
1
 
10
 
! Отговори
БПФ преди 3 години
За нещастие заради членството ни в еврогейташкия съюз, нищо не може да се промени !!! Само безмилостна диктатура може да спаси тая държава - връщане на смъртното наказание и каторгата, масова кастрация на хъхpешките дивaци !!! Ей-такива трябва като бесни кучета да се бесят по стълбовете край ЖП-линията !!! А нашите долни управници дори 20-те вида социални помощи не се осмеляват да им спрат !!!
73
0
 
4
 
! Отговори
БПФ преди 3 години
Абе, Днес.бг - това ПРОИЗШЕСТВИЕ ли е или е ТЕРОРИЗЪМ ????
72
0
 
5
 
! Отговори
ъ преди 3 години
Има начин-спомнете си един на име Арлин Антонов-РЕШИТЕЛЕН !!!
71
0
 
8
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 години
До 76: Да, моето момче, помня едно време такива им зашивахме шамар на улицата или по спирките ако не говорят на български, па камо ли да мятат камъни и други зулуми, после изведнъж станаха най важни правата им ;) !!!!
70
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 72Като не могат да попаднат в затвор, могат да попаднат в специализирани интернати-училища от затворен тип. Само някой, който не се страхува от ЕК и фрау Меркел трябва да ги създаде, и да учат там докато навършат 18 години. После могат да попадат в затвор. Демокрацията само привидно е някак си "захаросана" , но тя дълбоко в същността си е инкубатор на противоречия. Всякакви - днес със камъни по влака, след време с по-опасни предмети. Какво да очакваме.
69
0
 
13
 
! Отговори
До 78 преди 3 години
Прав си, нищо друго не ги променя, освен здрав и оздравителен ...!
68
9
 
5
 
! Отговори
До бай Иван преди 3 години
Бай Иване ,ти къде си живял че не помниш че такива ,,канонади" си имаше винаги и преди!Демокрацията си е чудесно нещо ,но докато още има чугунените глави това е псевдодемокрация. За вас най добре си си е в. ,,клетката"!има ли животно което иска да живее в клетка ?Да комунист -сталинист!
67
0
 
19
 
! Отговори
Баро Вкаров преди 3 години
Римски забавления.
66
0
 
18
 
! Отговори
До 73-БДЖ преди 3 години
Че.......да не стоят само в махалата бре!?! Те шетат непрекъснато по гари и автогари-любимо място !!!
65
2
 
9
 
! Отговори
До 57 преди 3 години
Защото са малолетни и по закон не могат да бъдат в затваряни в кауша!
64
1
 
5
 
! Отговори
БДЖ преди 3 години
Странно. В тая посока ромски махали няма.
63
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бай ИванКато нямаше демокрация влаковете ги взривяваха.Сега само ги обстрелват с камъни.
62
2
 
25
 
! Отговори
Стар преди 3 години
Защо бъркате политики бе юнаци ? Ако ще Господ да е начело на държавата ,този етнос няма да се промени! Утре Боко ще си иде и те... ????? ще спрат да хвърлят ли ???Аз съм на 70 години и този проблем го е имало от както се помня в цяла България .Има по 50-60 случая годишно,и който е управляващ в момента веднага бива обвинен че това са негов електорат!?Ще поживеете ще видите!!!Сега Боко е наред,след това следващият. А те ще си продължават ако не сложат стрелци във като в Дивият запад и тогава.....
61
0
 
9
 
! Отговори
робът си е роб преди 3 години
До ВъпросЗащото САЩ не дават!На въпрос по ТВ Борисов го каза в прав текст!
60
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Индианците стрелят по железния кон
59
2
 
17
 
! Отговори
Чукундур преди 3 години
Ефендилер,няма да ми се обиждате,ама свърши вашата.От много акъл и за пара и анната (майката) ще си продадете.Е затова сте на такова дередже. Рая сте били,рая ще си останете.
58
1
 
14
 
! Отговори
муспи преди 3 години
Майчинските трябва да станат доживотни. Ромките почват да раждат на 11г., има и изключеншя на 8, а вече се и раждат бременни. За мъжете роми обяче се налага бюра и заплати. За сега трябват 2 милиона бйра, но скоро ще трябват 5 - а кой ще ги направи и достави? В това е и еврейския план за унищожаването на България, - нямат ли бюра със заплати, ромите закриват държавата.
57
3
 
31
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 години
На ви демокрация и евроценности-социалните *** , маргиналните групи и престъпниците са с най много права в този ЕС, нормалните са само длъжни да ги издържат и мълчат ;) !!!!
56
2
 
18
 
! Отговори
Додо преди 3 години
До МОМЕНТАЛНО СПИРАНЕ: Спирането на помощите ще има нулев ефект за спирането на главоломното пропадане на Българският етнос. Спасението е само едно - поправяне и завръщане към християнския морал, законност и последвалото връщане към исторически естествената за Българите раждаемост - 5-6 деца на семейство. Уви, за да стане това нещата трябва да станат много по-лоши от сега. Защото лошите времена раждат герои. А в България герои няма и вероятно няма и да има. Освен ако не осъзнаем кои сме и къде