Заведенията се готвят да отворят на 1 март, излиза скъпо

Обявиха награда за снимка на Мутафчийски или Ангелов в заведение
15 фев 2021 10:05, Ния Христова
52
Заведенията се готвят да отворят на 1 март, излиза скъпо
Снимка: БГНЕС
Премиерът Бойко Борисов заяви, че на 1-ви март заведенията със сигурност ще отворят врати. Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев обаче предупреди, че пикът на новата зараза може да дойде точно преди изборите. 
 
От Сдружението на заведенията обявиха награда за всеки, който снима министъра на здравеопазването или членове на оперативния щаб в заведение. Провокация ли е това от страна на ресторантьорите и готвят ли се да отворят на 1 март?
Още по темата
 
"Едно отваряне на заведение не е толкова лесно. Трябва сериозна подготовка на обектите, които дълго време са били затворени. Това отваряне е и много скъпо. Искрено се надяваме това обещание на министър-председателя да бъде спазено", заяви Емил Коларов, председател на Сдружението на заведенията, в ефира на Нова ТВ.
 
От Сдружението апелираха към здравните власти да обяснят каква е разликата между заведенията в хотелите и тези, извън тях. Ресторантьорите искат да знаят и защо те не влизат в групата на отворените обекти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз до ся да бях сложил душ над някоя тоалетна чиния, един нар за 100 души в коридора (или вместо част от сепаретата) и вече съм място за настаняване :D :D :D с ресторант :D :D :D
10
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При миналото затваряне като отвориха пак влязох в една закусвалня ядох застояли манджи и пиках отзад а един приятел щеше да умре от повръщане бая натровени ще има хах
9
5
 
10
 
! Отговори
А награда преди 3 години
за намиране на мутра, която някога е плащала данъци? Добре, че са чуждите фирми и вериги, които освен десятъка за мутрите внасят и нещо в бюджета.
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Закривай
7
1
 
9
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 3 години
Най-големите тарикати поработваха и досега.А хвалбите за гурме, "BEST" пред името на кръчмата, нахалните викачи - спасяватСезона Лятото разбира се !!
6
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все недовални. Кое е скъпо? Застоялите продукти, които ще извадят или дезинфектантите? Всички ресторанти на Витошка не са спирали работа. Като ви е скъпо не отваряйте. И без това не се спазват никакви мерки. Нито разстояние, нито хигиена.
5
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен 123 преди 3 години
Всичко, е заради изборите. Сега ще отворят както баце им обеща. За да замаже лекоооо положението, да направи мили очички на всички работещи независимо в коя сфера да гласуват за ГЕРБЕРИТЕ... И след 6-10 април, пак ще затворят почти всичко.
4
2
 
23
 
! Отговори
Bond преди 3 години
Добре де, кое пък толкова излиза скъпо да отвориш заведение, което не е работило 4 месеца? Да заредиш първоначално с продукти и пиячка ли?Ама и тия нямат угодия. Винаги съм ги защитавал, но с такива неумни аргументи стават за смях.
3
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Главния санитар на Боцвана д-р Кънчо ще ги затвори на 2-ри
2
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много сериозна подготовка, видях при миналото отваряне колко раздалечени бяха масите, колко сервитьори носиха маски. Все им е скъпо. А на остналата част от народа не им е скъпо, така ли? 8 лева шопска салата, не мерси.
1
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И естествено ще вдигнат цените да наваксат *** то няма кой да, влезе и ще фалират повечето