"Пътна полиция" включва всички камери в битката с джигитите

Операцията ще се проведе на територията на цялата страна
5 мар 2021 16:02, Ния Христова
36
"Пътна полиция" включва всички камери в битката с джигитите
Снимка: БГНЕС
"Пътна полиция" стартира нова акция, която ще се проведе на територията на цялата страна от днес до неделя. Контролните органи ще следят за превишена скорост, отнемане на предимството на пешеходците и дали те пресичат на оказаните места. Това обяви по време на брифинг Николай Крушарски от "Пътна полиция".
 
310 тежки катастрофи са станали през февруари, като при 102 от тях са участвали пешеходци. Всички технически средства за контрол на скоростта, с които разполагат от КАТ, ще бъдат включени в акцията. Предвидени са и Допълнителни екипи са предвидени и за малките населени места.  
 
"Предходната операция беше насочена към шофьорите, които са се качили зад волана под въздействието на наркотици или алкохол. Проверени са над 37 000 души, установени са над 11 000 нарушения. Хванатите пияни зад волана са 166, а дрогираните - 64", поясни Крушарски.

36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тука номера е да се понапълни хазната, пак камерите по старите хранилки, така няма да стане, трябва си постоянен контрол и адекватни знаци и инфраструктура.
29
0
 
2
 
! Отговори
Бай Йордан преди 1 месец
ДА БЕ вярвам че е борба с джигити .Ама като гледам..май целта е да се съберат едни пари..
28
0
 
4
 
! Отговори
ФАРАОН преди 1 месец
В ХОЛАНДИЯ, КАМЕРИТЕ СИ СТОЯТ НА ЕДНИ СТЪЛБОВЕ И БИТКАТА Е ЦЕЛОГОДИШНА :) АМА ТОВА НЕ МОТИВИРА ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА ДОБРАТА И ЧОВЕЧНА ШАЙКА :)
27
0
 
4
 
! Отговори
МуДЕРАТуРЕ... преди 1 месец
долу е писал на Английски и не сте го изтрили. Защо ?
А тези акции са безсмислица. Трябва да се уволни целият сектор Пътна полиция и временно да караме на самотек. Веднага започва и набиране на нови хора, с цел да стане една читава ефективна структура. Сега и да има някое младо свястно момче, старите кримки ще го направят тяхно копие само за няколко години. Хората са казали-с какъвто се събереш, такъв ставаш!
26
0
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 месец
Кога ще включи и автошколите?Ако това някой ден се случи,тогава ще има полза от съвместните мерки по въпроса.Иначе само си чешете езиците.
25
1
 
2
 
! Отговори
Калин преди 1 месец
Като знаете че ченгетата са корумпирани защо се пишете - АНОНИМЕН - ГОЧО - ДОЧО и т.н., или щом трябва да се покажете сте като ***....Ботев и Левски са го казали, " пием пеем ама шом изтрезнеем..." и " НАРОДЕ ????
24
1
 
3
 
! Отговори
Илия преди 1 месец
Нека един от всички граждани на прекрасната ни Родина да каже с ръка на сърцето че не е давал рушвет на катаджия. Споделете
23
4
 
3
 
! Отговори
Далече, далече преди 1 месец
50 km/hr over the limit and higher: Arrested for Stunt and or Speeding and or Careless Driving to name a few. Minimum $2,000 fine + 6 demerit points
В Онтарио, Канада: Шофиране с повече от 50км. над лимита, Арест, глоба мин. 2000$ +отнети 6 точки и съд. В книжката имаш 15 точки. Съдът при по голяма скорост в повечето случаи отнема и колата. Ако си и пил, директно в затвора. Честно, има ефект от тези рстрикции. Останете с здраве и карайте рзумно.
22
0
 
2
 
! Отговори
нърт преди 1 месец
До Далече, далече

Нямам против написанот от Вас, но в България инфраструктурата е много зле, и проблемът не е едностранен. Но хората не виждат в нашата държава, това което виждат канадците в тяхната държава.
21
0
 
0
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 месец
отнемане на предимството на пешеходците и дали те пресичат на оказаните места
------

Каква е тая дома "оказани".
Какво е това Оказано място?

Изяснете си смисъла на представките О и У.
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ау, те мислят да работят?
19
0
 
0
 
! Отговори
А преди 1 месец
До Далече, далече
Конфискуват ли автомобилите?
18
2
 
11
 
! Отговори
КАТ да се закрие преди 1 месец
Значи на всички хранилки за глоби на КАТ ще има камери. Сложили ограничение 40 или 50 км/час на път, където може безопасно да се шофира и с над 200 км/час и плана за глобите се преизпълнява за нула време.
17
0
 
6
 
! Отговори
Запознат преди 1 месец
Баровците си лепят някакво фолио на табелите и не ставали снимките от камерите. Милицията да ги провери тези фолка кой ги продава и да се криминализира
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И всички джобчета и чекмеджета сигурно са включени.
15
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С тия камери плашат гаргите. Виждам всеки ден как сеяндури нарушават правилата и не признават ограниченията на скороста. Качили се на мощни коли с бащи милионери на които полицаите им козируват. А ние с 20 годишните бараки ни снимат с 10 км над разрешената скорост и веднага ни санкциснират. Защото от милионерските синчета ще получат един ритник отзад
14
0
 
4
 
! Отговори
Сахар преди 1 месец
Да пускат и да не ги спират, ама да ги поставят там, където има инциденти, а не да ловят риба в аквариум...
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЗНАЧИ ДА ТВЪРДИМ НЕ СТЕ СИ ВЪРШИЛИ РАБОТАТА НАПЪЛНО?
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Далече, далече

За Канада не знам ,но тука при демокрацията за да караш не е нужна книжка.
11
1
 
14
 
! Отговори
Симо преди 1 месец
До Анонимен

Преди време и аз се дразнех на такива ограничения. Но сега с напредъка на строителните технологии и високото качество, вече спазвам ограниченията без да искам. Просто си пазя окачването. По Е-79 от Мездра до Видин например, скорости над 30 км., ч са научна фантастика с това кратерно трасе.