"Пътна полиция" включва всички камери в битката с джигитите

Операцията ще се проведе на територията на цялата страна
5 мар 2021 16:02, Ния Христова
36
"Пътна полиция" включва всички камери в битката с джигитите
Снимка: БГНЕС
"Пътна полиция" стартира нова акция, която ще се проведе на територията на цялата страна от днес до неделя. Контролните органи ще следят за превишена скорост, отнемане на предимството на пешеходците и дали те пресичат на оказаните места. Това обяви по време на брифинг Николай Крушарски от "Пътна полиция".
 
310 тежки катастрофи са станали през февруари, като при 102 от тях са участвали пешеходци. Всички технически средства за контрол на скоростта, с които разполагат от КАТ, ще бъдат включени в акцията. Предвидени са и Допълнителни екипи са предвидени и за малките населени места.  
 
"Предходната операция беше насочена към шофьорите, които са се качили зад волана под въздействието на наркотици или алкохол. Проверени са над 37 000 души, установени са над 11 000 нарушения. Хванатите пияни зад волана са 166, а дрогираните - 64", поясни Крушарски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тука номера е да се понапълни хазната, пак камерите по старите хранилки, така няма да стане, трябва си постоянен контрол и адекватни знаци и инфраструктура.
25
0
 
2
 
! Отговори
Бай Йордан преди 3 години
ДА БЕ вярвам че е борба с джигити .Ама като гледам..май целта е да се съберат едни пари..
24
0
 
4
 
! Отговори
МуДЕРАТуРЕ... преди 3 години
долу е писал на Английски и не сте го изтрили. Защо ?А тези акции са безсмислица. Трябва да се уволни целият сектор Пътна полиция и временно да караме на самотек. Веднага започва и набиране на нови хора, с цел да стане една читава ефективна структура. Сега и да има някое младо свястно момче, старите кримки ще го направят тяхно копие само за няколко години. Хората са казали-с какъвто се събереш, такъв ставаш!
23
0
 
3
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Кога ще включи и автошколите?Ако това някой ден се случи,тогава ще има полза от съвместните мерки по въпроса.Иначе само си чешете езиците.
22
1
 
2
 
! Отговори
Калин преди 3 години
Като знаете че ченгетата са корумпирани защо се пишете - АНОНИМЕН - ГОЧО - ДОЧО и т.н., или щом трябва да се покажете сте като ***....Ботев и Левски са го казали, " пием пеем ама шом изтрезнеем..." и " НАРОДЕ ????
21
1
 
3
 
! Отговори
Илия преди 3 години
Нека един от всички граждани на прекрасната ни Родина да каже с ръка на сърцето че не е давал рушвет на катаджия. Споделете
20
4
 
3
 
! Отговори
Далече, далече преди 3 години
50 km/hr over the limit and higher: Arrested for Stunt and or Speeding and or Careless Driving to name a few. Minimum $2,000 fine + 6 demerit pointsВ Онтарио, Канада: Шофиране с повече от 50км. над лимита, Арест, глоба мин. 2000$ +отнети 6 точки и съд. В книжката имаш 15 точки. Съдът при по голяма скорост в повечето случаи отнема и колата. Ако си и пил, директно в затвора. Честно, има ефект от тези рстрикции. Останете с здраве и карайте рзумно.
19
0
 
2
 
! Отговори
нърт преди 3 години
До Далече, далечеНямам против написанот от Вас, но в България инфраструктурата е много зле, и проблемът не е едностранен. Но хората не виждат в нашата държава, това което виждат канадците в тяхната държава.
18
0
 
0
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
отнемане на предимството на пешеходците и дали те пресичат на оказаните места------Каква е тая дома "оказани".Какво е това Оказано място?Изяснете си смисъла на представките О и У.
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ау, те мислят да работят?
16
0
 
0
 
! Отговори
А преди 3 години
До Далече, далечеКонфискуват ли автомобилите?
15
2
 
11
 
! Отговори
КАТ да се закрие преди 3 години
Значи на всички хранилки за глоби на КАТ ще има камери. Сложили ограничение 40 или 50 км/час на път, където може безопасно да се шофира и с над 200 км/час и плана за глобите се преизпълнява за нула време.
14
0
 
6
 
! Отговори
Запознат преди 3 години
Баровците си лепят някакво фолио на табелите и не ставали снимките от камерите. Милицията да ги провери тези фолка кой ги продава и да се криминализира
13
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С тия камери плашат гаргите. Виждам всеки ден как сеяндури нарушават правилата и не признават ограниченията на скороста. Качили се на мощни коли с бащи милионери на които полицаите им козируват. А ние с 20 годишните бараки ни снимат с 10 км над разрешената скорост и веднага ни санкциснират. Защото от милионерските синчета ще получат един ритник отзад
12
0
 
4
 
! Отговори
Сахар преди 3 години
Да пускат и да не ги спират, ама да ги поставят там, където има инциденти, а не да ловят риба в аквариум...
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Далече, далечеЗа Канада не знам ,но тука при демокрацията за да караш не е нужна книжка.
10
1
 
14
 
! Отговори
Симо преди 3 години
До АнонименПреди време и аз се дразнех на такива ограничения. Но сега с напредъка на строителните технологии и високото качество, вече спазвам ограниченията без да искам. Просто си пазя окачването. По Е-79 от Мездра до Видин например, скорости над 30 км., ч са научна фантастика с това кратерно трасе.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е тези са на първа линия....в пълненето на джобовете на бой..ковата м..афия
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно на чекмедже бабаит му трябва нов кастюм, че вчера нали уж си подари половината. Минку рушвета сбира, после към началника, от там нагоре, та чак до шкафчинциту. Нали не си мислите че то е извор.
7
5
 
7
 
! Отговори
Далече, далече преди 3 години
Включи и солени глоби от порядъка 2000-3000 лв. за превишена скорост и конфискация на колата при нарушение над 50км. Гаранция до 1 г. всичко ще си дойде по местата. Когато на *** му бръкнат дълбоко в джоба му увира главата. Живея в Канада, глобите за скорост са жестоки и шофьорите знаят че няма измъкване ако те хванат. Не че няма джигити и тук, но бързо омекват като си загубят книжките. Без шоф. книжка с тия големи разстояния си загубен.