150 починали и почти 3000 новозаразени с коронавирус

Излекуваните за денонощие са 1228
9 мар 2021 06:41, Петя Славова
299
150 починали и почти 3000 новозаразени с коронавирус
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Висок брой на починалите само за едно денонощие отчитат данните на Единния информационен портал у нас. 150 души са загубили битката с коронавируса и така общият брой на жертвите в страната достигна 10 764.

Общо поставените дози ваксина са 294 132 като за последните 24 часа са 5 501. Излекуваните са 1228, с което преболедувалите у нас станаха 214 115.

Още по темата

Новите случаи на новорегистрирани с COVID-19 е 2995 при направени 17 056 теста, от които 8 402 PCR  и 8654 антигени. Висок е броят и на Хоспитализираните -  5903, от които 503 са в интензивно отделение.

Ето и новите случаи по области: Най-много има в София-град - 802. Следва Пловдив - 238, Бургас - 227, Варна - 169, Шумен - 160,  Плевен - 154, Стара Загора - 116,Благоевград - 103, Пазарджик и Хасково - по 94, Силистра - 89, София- област - 84, Враца - 82, Русе - 78, Велико Търново - 74, Кюстендил - 66, Сливен - 63, Монтана - 45, Смолян - 37, Ямбол - 34, Перник  и Габрово - по 33, Ловеч - 32, Кърджали - 31, Добрич - 28,  Разград и Видин - по 10, Търговище - 9.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Светът има нужда и от такива утописти като мен!Предпочитам да вярвам в хората, отколкото в измислените от хората богове!Вярвайки в хората вярвам не само във вас, вярвам най-вече в себе си!
209
4
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Вие си противоречите - и Турция, и Франция, та дори и омразната на мнозина Русия, са огромни и мощни държави, с които ние изобщо и не можем да се сравняваме. Ние по ред причини, не само ние сме виновните, сме си загубили държавата в немалка степен. И нима не разбирате, че човекът говори за това вредно и направо нагло тарикатстване, осмиване на всеки честен и добронамерен, дето до нищо няма да доведе.
208
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Казват, че е 1 птичка пролет не прави, но я помисли, ако всички се отказваха лесно от тоя народ, щеше ли да ги има ония откачени хора по Балкана, чиито имена честваме!?Исками се да мога да възпитам дете борещо се за правото си, но обичащо земята си, предците си, гордеещо се с това което е!Психолозите казват, че ако приемеш и обичаш себе си, ще можеш да живееш пълноценно на всякъде!Това уча детето си, да обича факта че е българче, да обича кръвта си, да се гордее с името си!
207
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 216Ти си утопист и вярваш в дядо Мраз ако наистина смяташ така за политиците.Така трябва да бъде,но реално е обратно
206
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 219Разбирам те,но ще дойде време да съжаляваш,че си създал дете за тази територия.А при теб е само едно,дай Боже да отимаш и още,но за съжаление в един момент разбираш,че се бориш с вятърни мелници и разбираш,че не възпитаваш горд българин а роб.
205
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не защитавам управляващите, а българския народ!Управляващите и цялата опозиция са го****, които само плюят народа и това ме вбесява! Работата на българските политици е да вдигат рейтинга на държавата, да изграждат имидж, който казва българите са умни, кадърни и можещи! И не ми казвайте, ама как така като не е вярно! Да не би гърците да са по-умни и работливи от българите, да не би турците да не крият печалбите си, а!? Ама по света всички мислят гърците за умни и работливи, нищо че е лъжа!
204
2
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Я стига сте защитавали тези селски тарикати! Поголовно са такива, тук там някой от по-младите е с друго мислене! Оправдават се с управляващите, дето крадяли и лъжели на всяка крачка, което е самата истина, но и другата истина е, че същите тези управляващи ги е възпитавала българска майка и български баща, не патагонски! Мъжете са без покритие, жените за задръстени, отглеждат готованци и мухльовци, и наистина, не в преносния смисъл ги завиват нощем!!!!!!
203
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имам самочувствие и възпитавам детето ми да се гордее, че е българче! Знаеш ли колко дебати сме печелили за това колко е дала България на света! Има народи, които и до сега мислят че кирилицата е руска! Не знаят нищо за народа ни и ни смятат за аборигени, защото все се изсипва някой политик да обяснява колко сме зле, колко сме *** и ***! Всички народи са *** и ***, но техните политици никога не го казват, знаят го, личи им че го мислят, но никога не го казват!
202
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
503 болни са в интензивни отделения,те са важните.Колко нови заразени са открили няма никакво значение,освен за статистиката.Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Важна е масовата ваксинация да е бърза ако има ваксини де...
201
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
263 разбирам гнева ти, но това с криенето на данъци е човешка черта, виж Тръмп, колко данъци мислиш е платил?Човечеството има много трески за дялане, но това не е повод да плюеш народа! Против онези, които плюят българския народ съм! Мисля, че другите народи не са по-ценни от българския! Всички народи вършат простотии! Само че виждал ли си грък да плюе Гърция, а турчин Турция? Да си видял французин да твърди че Франция е пропаднала държава или американец, че нацията му е за ***?
200
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 234Във всеки народ има.... Но у нас са ного повече. Доказателство - изборите, които правим. И никой не иска да мразиш родителите и децата си. Но трябва да осъзнаеш, че трябва да бъдеш друг, да възпитаваш децата си различно, за да имаш самочувствието на водещите народи. От там се започва!
199
6
 
22
 
! Отговори
Балкански Селяндури преди 3 години
Вчера на 8-ми март беше Г...З до Г....З на Витошка.Заведенията бяха претъпкани до шевовете...очаквайте и пета вълна.....аз си отивам на село.
198
4
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
На вас, дето сте уважавал народа, ще му кажа, че дето работех, 80% криеха доходи и се осигуряваха на минимума, че и ми се подиграваха, дето не съм правел същото. На въпроса ми защо ще искат големи пенсии, ми се изсмиваха в лицето и казваха ами нали има буууудали като тебе, да се осигуряват, остарял си, и нищо от живота не си проумял! Е, да ги уважавам ли, много трудно ще си променя мнението. Може би по-младите няма да мислят така.
197
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
150 умрели е съвсем друга приказка. След като веднъж сме били първи по калцинирана сода, на глава от населението, време е да бъдем първи в нещо по-смислено. И доказахме "българския вариант", че във вторник се брои най-добре.
196
5
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
А пък най-интересно е за какво *** тези, дето с право ги наричате лигльовци - нито мерки има, нито някой изобщо ги кара да се ваксинират, нито да излизат, да, някои ще фалират, но това нима не се случва така или иначе и човек трябва да се приспособява? Освен това писаха, че приходите в НАП дори били повече?
195
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз пък уважавам народа, защото знам че една шепа лигльовци не е целия народ, така както една шепа ****али не са всички български мъже и един болюк ку*ви не са всички български жени! Във всеки народ си има % гнилоч, но не може да плюеш целия народ, защото така плюеш и майка си, и баща си, и детето си, и не на последно място себе си! Или вие не сте от тоя народ?
194
6
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Аз също недоумявам пред лиготиите - било терор да носи маска, било еди-какво си, не можел да ходи по барове и ресторанти, то бива бива, но тези предизвикват съдбата. Ще им се тресне ситуацията Лудия Макс, не от ковида, а от истински катаклизъм и тогава ще видят те терор!
193
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Славуна ясно е казвал дума против мерките. Ще му заемали свободата и тем подобни. Думи които не отговарят на един 50+ човек. За каква свобода говорим? Тука става дума за умираши хора и претоварена здравна система . Всеки нормален човек го разбира.
192
4
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Не са само тарикати и хитреци, ами и големи лигльовци - не можели без ресторант, представете си, а пищят и се тъпчат по болници само ако малко им се затрудни дишането, как няма да задръстят болници? Докторите пък ги е страх да ги връщат, защото може и да им се случи ЛОША случка в дома, дори и просто случайно, тогава върви обяснявай защо си го върнал. Съжалявам, но и аз не уважавам народа.
191
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов хвърли им един бой на всички по улиците, като за последно. Да видят ,какво е режим и алабала. Че нежното момче, не знае какво е истински режим и забрани :)