Скандални разкрития след случая с прегазените в Бяла Слатина

Пияният шофьор често заплашвал бившата си съпруга
9 мар 2021 15:23, Ния Христова
24

Пиян шофьор прегази с автомобила си трима души, мъж и две жени в Бяла Слатина. По път за болницата мъжът е починал, а съпругата му е в тежко състояние във врачанската болница. 

Другата пострадала жена е със счупен крайник. Тя е настанена в болницата в Бяла Слатина. 
 
Шофьорът е задържан. Близки на пострадалите казват, че извършителят често заплашвал с убийство съпругата си и роднините й, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Всичко започнало в понеделник вечерта към 19:30 ч. в ромския квартал на Бяла Слатина. Ул. "Латинка" е била оживена от хора, когато Иван от с. Бреница нахлува с лекия си автомобил, за да търси съпругата си. 
 
Когато стигнал края на улицата Иван прегазил мъж и две жени. Връщайки колата назад, той прегазва още веднъж мъжа. Двете жени също са пострадали от сблъсъка. 
 
Според близки и роднини на пострадалите хора Иван системно тормозил жена си.
 
"Живея на 5-6 къщи от брат ми. След като го удари няколко пъти, веднага го откараха за болницата, но по пътя почина. Не е успял да оцелее. Едната му е жена е в реанимация, за живота ѝ дават 20%, гръбначният стълб е счупен, тазът ѝ и той е счупен, главата на две три места е спукана", разказа братът на починалия.
 
От прокуратурата потвърдиха, че съпругата на Иван многократно е подавала жалби срещу него. До края на деня се очаква да му бъде повдигнато обвинение за предумишлено убийство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
5
 
! Отговори
a, hafte преди 3 години
И какво са "скандалните" разкрития ?Сигански битовизми от БГ-село vol. 8.....
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Едната му жена" - тоя колко жени има?
9
3
 
1
 
! Отговори
Anonimen преди 3 години
Kam 11 samo romite li sa pregazvat.Ami balgarite deto pregaziha Milen Cvetkov Na tqh im trqbvat ogradi s 10 000 volta tok po tqh!
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
6 и 7.Ти да не си КОЗЛОДУЙ?
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи жената на Иван е без опасност за живота и ще я изпишат скоро,а Иван ще го приберат в затвора и няма да се срещнат скоро в къщи за да се проявява домашен тормоз.
6
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В клипа виждам само потомствени българи. Майтапа настрана - след време не те трябва да се интегрират, а ще трябва интеграция за нас.
5
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
50 години БСП не можа да ги оправите въоще никъде не пожаха да съсдат ред и дисциплиназащото тъе са митете нарушаваха на й често
4
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малцинства не разбраха че жените им не са тяхна собственносттези хора трябва да ги държи по изкъсообщината спизаконна ли къщата парцела негов лие колата дали е технически изптвна КАТ и те спятмалцонствата кара технически не изправни коли
3
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво става от 11 години политика на интеграция дето провежда ГРОБ - ми, стават гробове.
2
2
 
30
 
! Отговори
Див врачанин преди 3 години
"Едната му жена...".??
1
1
 
54
 
! Отговори
z-rock преди 3 години
Като изключиш звука, все едно гледаш филм на Костурица! Обаче, ако недай си боже, напишеш нещо за истинският етнос на тия люде, то си обречен на изтриване!! И на кого правят, всъщност, услуга!?!