Спешни проверки след смъртния случай в Пловдив: Жената е починала от сърце

Няма данни за тромбози, но се очаква окончателният протокол
Обновена: 13 мар 2021 09:10 | 13 мар 2021 09:08,
140
Спешни проверки след смъртния случай в Пловдив: Жената е починала от сърце
Снимка: БГНЕС

Вчера започна спешна проверка в Пловдив заради смъртта на 57-годишната жена, която е била имунизирана с препарата на AstraZeneca.

"Събираме факти, нашата проверка започна преди 24 часа, когато разбрахме за този инцидент. Свързахме се с общопрактикуващия лекар на починалата жена, иззехме цялата медицинска документацията и се свързахме с лечебното заведение, където е направена имунизацията", обясни пред Нова тв секретарят на РЗИ - Пловдив д-р Сийка Димчева.

Още по темата

Тя обясни, че по данни от съдебно-медицинската експертиза жената е починала от остра сърдечна недостатъчност с наличие на белодробен оток, без данни за тромбози.

"Окончателният протокол от експертизата ще бъде готов във вторник или сряда следващата седмица. Тогава ще могат да се правят окончателни изводи", коментира Димчева.

Секретарят на РЗИ - Пловдив съобщи, че на територията на Пловдивска област са приложени малко над 14 000 дози от ваксината на Оксфорд.

"Обичайните реакции, които чуваме, са тези, които и очакваме. Става въпрос за болезненост на мястото на убождане, леко разтрисане, температура, главоболие. Това са очаквани реакции", категорична е Димчева.

От обяснението на секретаря стана ясно, че жената е отишла на рутинен преглед с направление при кардиолог.

"В хода на прегледа е имало коментар по отношение дали тя е необходимо да бъде имунизирана. Лекарят оценява състоянието и към момента като стабилно и може да бъде извършена имунизация", уточни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Набиват ни я ваксината я Кот доде я някой разпоредба я куц закон ,набиват и не питат . Тази луд луд свят у нас.
57
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До помнещИмаш ли данни за заболели то аварията Чернобил или само спамиш. Досега няма нито един случай освен жертвите на място от спасителните екипи. След толкова години нито един случай на каквото и да е заболяване не се приписали на Чернобил. Радиацията беше српяна на веднага, наистина с цената на жертви, но аварията не е имала последствия.
56
2
 
6
 
! Отговори
онзи преди 3 години
Пландемията е измислена за да се намали населението на Земята. Ще ни тровят по всякакъв начин - храна, вода, въздух, ваксини, лекарства и Глобалистките медии и управляващите ще казват че ни спасяват.
55
1
 
11
 
! Отговори
пУзитивен преди 3 години
Другите ваксини са по-добри - при тях "страничните ефекти" се проявяват по-късно.
54
2
 
14
 
! Отговори
българин преди 3 години
До: АзЩе те разочаровам, обаче ще ти кажа че да, още има много наивници които вярват че каквото им каже държавата е добро за тях!Личен опит - мои колежки се ваксинираха, развиха всичките странични ефекти описани в листовката с изключение на една колежка.И всички които се разболяха от ваксината бяха щастливи от този факт и се хвалеха: "Ааа, щом развих симптомите като висока температура, значи тялото ми реагира на ваксината, значи действа и ми помага!"Мислене на овче стадо бих казал...
53
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По начало ваксините в България се бият като преди това те питат дали се добре.Ако кажеш да то ти я бият.
52
5
 
5
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Ох, кога ще дойде четвърти да си изберем некой друг да си го турим да ни управлява живота и да ни създава условия да се развиваме и да живеем като материално богати бели хора.
51
1
 
1
 
! Отговори
Баалсаматоръ преди 3 години
Бай Бил го рече и от ваксините ще да се мре .в едно изречение с мрането от вируси. Нямаше още ковид тогава.
50
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долни мутри винаги лъжете ваксинатае цялата причина за смърта на жената спрете всички ваксини защтото всички ваксини са не ефикасни и убийствени неискаме никакви ваксини забрана за всички ваксини бог да ви накаже най скоро време долни мутри вън
49
2
 
15
 
! Отговори
Аршинков преди 3 години
Бе, ако някой умре "с положителен тест", ако ще влак да го е газил - починал от "ковид". Ако, някой умре след ваксина, почват проверки, иззема се документацията, изготвя се окончателен протокол от експертизата... носят се от девет кладенеца вода...
48
3
 
15
 
! Отговори
българин преди 3 години
Море от ваксината е починала, няма сила на света, която да убеди хората в противното!Ваксината е причината да умре жената, а сърцето е "придружаващо ваксината заболяване"!!! Това е грозната истина, и вече в почти цяла Европа, във всички случаи над половината държави вече спират тази ваксина, а където не са я спрели хората се страхуват от нея (с основание) и не искат да се ваксинират!!!Това е грозната истина, независимо от размера на комисионните...
47
2
 
22
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Още ли има наивници дето си мислят че държавата им мисли доброто?
46
0
 
14
 
! Отговори
Дяд Карамфил преди 3 години
От астрата си взеха парите . Ако щете се ваксинирайте. Я
45
1
 
17
 
! Отговори
123 преди 3 години
Ваксината причинява образуване на тромби и от там инфаркт.
44
1
 
21
 
! Отговори
Някой преди 3 години
Спряха АстраЗенека в много държави и причината е една и съща. Жалко за жената!
43
4
 
5
 
! Отговори
помнещ преди 3 години
До Анонимен 51-----------------------------Те много *** като теб се народиха след Чернобил. Като не си го преживял да чакаш с бременна жена какво ще се роди недей дрънка глупости
42
10
 
1
 
! Отговори
Домокрад преди 3 години
Ваксън истерията имаше нужда ,от една манипулативно раздухана жертва . Малко да се кротнат хората Че няма ваксини за всички. Готин номер.
41
4
 
2
 
! Отговори
Дилър демократ преди 3 години
Малко хероинец в ъ в ваксинката и ще ви прати като Спутник в космоса . Ще искате ощедаже.
40
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те като почнат след 2-3 години бума на рак и автоимунни заболявания пак ще казват, че не е от ваксините. И няма връзка.Честито на опитните зайчета.
39
3
 
19
 
! Отговори
Проф. Кинтирджийски преди 3 години
Ако умреш от ваксините е от сърце, разбирай дошло ти е времето, ако не си ваксиниран обаче си антиваксър, конспиративен теоретик и ковида ще те тръшне при първата среща с теб........уеуеуеуеуеуе тия отгоре илитити май верно са някакви психопати!