Починалият в Благоевград ваксиниран 6 дни преди да издъхне

Той не е съобщил за здравословни проблеми
59
Починалият в Благоевград ваксиниран 6 дни преди да издъхне
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Починалият мъж в Благоевград е бил ваксиниран още на 11 март, не е съобщил за придружаващи заболявания, каза д-р Калоян Калоянов, директор на Регионална здравна инспекция – Благоевград, пред "Фокус".

Още по темата
Той уточни, че мъжът е ваксиниран с "Астра Зенека" един ден преди забраната на ваксината.

"Вчера около 22.30 часа мъжът е починал вкъщи. След посещение на колегите от Спешен център е констатирано, че е починал. Ако роднините разрешат, ще се извърши аутопсия, ако не разрешат - няма как да се извърши“, каза още д-р Калоян Калоянов.

Той добави, че от Регионална здравна инспекция – Благоевград вече са извършили проверка по случая, като по системата е установено, че мъжът е бил ваксиниран на 11 март в имунизационния кабинет на здравната инспекция.

Д-р Калоянов допълни, че мъжът доброволно е посетил кабинета, за да се ваксинира. Не е бил член на СИК и не е съобщил да има някакви здравословни проблеми.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички починали вече от Астра зенека ли ще ги пишем? Медията - какви внушения правите на и без това мнителния и нискочел ***?
49
3
 
7
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Как може хора, които изобщо не стъпват в парламента и карат джипки да казват какви мерки трябва да се вземат и да нареждат. Няма такава държава, но само затова Слави е прав. Но няма да гласувам и за него.
48
6
 
10
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Сега....ако се поддавате на внушенията на медиците-фашисти (или фашистите, маскирани като доктори), това има следните последици: 1. Хроничното притеснение произвежда токсини в тялото ви, а това постепенно води до мноого лоши заболявания. 2. Хроничното притеснение (стрес), предизвиква отделянето на едно нещо, което се вика хормон на стреса - кортизол. Който най-общо казано сгъстява кръвта и стават бели. Принципно, страхливците са много по-вероятни жертви от...другите хора.
47
2
 
1
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
Явно наистина има кукумицини, които се на си рат от шубе...
46
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ползите надвишават вредите. Ваксинирайте се.
45
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Една доза ваксина не е отишла напразно.
44
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Естественно че ще се мре якоНадпреварваха се кой ще открие ваксина първи. Путин каза че е открил и всички изведнъж и те откриха. Качеството е ясно. Бързата *** слепи ги ражда.
43
3
 
7
 
! Отговори
от Израел преди 3 години
Тук в Израел , почти цялото население се ваксинира с Модерна, без проблеми.Не разбирам , защо се натискате на разни британски измислици и фантазии!Щом евреите се ваксинират с Модерна , значи там е истината!Какво повече да коментираме...
42
3
 
13
 
! Отговори
Джо преди 3 години
АстраЗенека е най-евтина и ще заеме най-големия дял от пазара в света, защото компанията не прави почти никакъв профит от нея, ужасен трън в плановете на Пфайзер, които правят милиярди, но искат повече затова заливат медиите със анти-АЗ статии за умрели хора. Искате ли да се обзаложим, че до края няма да видите статия за нито един човек починал след ваксинация с Пфайзер. Не само, нещата в момента изглеждат, като че тези хора дори ще векуват, ваксината на Пфайзер очевидно лекува абсолютно всичко.
41
0
 
6
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
Здравния министър да даде справка колко хора са починали от тромбози през 2019г.,преди пандемията.
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В идната година по 5-6 ваксинирани ще умират дневно, време е да се поспре с истерията.
39
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крайно време е да видим майчето на Майдел има ли намеса в лобирането за точно тая "ваксина"???
38
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен В друга статия пише че бил ваксиниран с проблемната партида, която всъщност е свършила още през февруари.
37
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди малко не беше ли, ваксиниран преди 2 дни. Компютри, компоти, съвсем се оплетохте. Давайте Спутника-а, че да мирясат форумните "специалисти".
36
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направо се пръскат яко пари за атака срещу астра зенека, те срещу спутник не се харчеха толкова ,няма лошо ама дайте и на нас малко и ние може да помогнем в търговката война.
35
3
 
16
 
! Отговори
НКК преди 3 години
На едни места пише, че е член на СИК, на други не е член. Членовете на СИК се ваксинират с Пфайзер, откъде набутаха Астра Зенека и в този случай. По всичко личи, че тази кампания целенасочено е срещу АЗ заради десетократно по-ниската и цена спрямо другите ваксини. Британците дават статистика и за двата вида ваксинии и % на такива случаи е с много нули след десетичната запетая, дори по-нисък от обикновенно. Нещо чудно косвено удара да е насочен срещу руската Спутник, защото и тя е векторна.
34
6
 
11
 
! Отговори
Гобо преди 3 години
Мир на прахта на човека. Поне няма да вижда повече бати БЕЙКО със тъпите му мерки
33
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Медик - докторе, 1-2 диазепама нема да предизвикат зависимост, но ПТП със сигурност! знаеш ли кво е ПТП - ... търси на гоогле или КАТ!
32
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Убийци ! дигай се народе бият те както турчин не е
31
5
 
15
 
! Отговори
Дааам преди 3 години
Почнаха като круши....... а колко скрити има недокладвани .......