Мъж в Благоевград е починал два дни след ваксинация

Извиканият екип на Спешна помощ е констатирал смъртта
17 мар 2021 10:17, Елка Василева
98
Мъж в Благоевград е починал два дни след ваксинация
Снимка: архив, БГНЕС

Мъж от Благоевград е починал дни, след като е бил ваксиниран срещу COVID - 19. По първоначални данни става дума за 47-годишен от квартал "Грамада", съобщи „Фокус“. Мъжът е бил имунизиран преди два дни.

Сигналът за починалия мъж е подаден на телефон 112 около 23.00 часа снощи.

Още по темата

На място се е отзовал екип на Спешна медицинска помощ, който е констатирал смъртта.

Тепърва ще се установява дали мъжът е починал от ваксината или е имало друга причина.

Две жени – на 57 г. и на 54 г. починаха преди дни след поставяне на ваксина.

54-годишна учителка от град Рила е починала в благоевградската МБАЛ от коронавирус. Според  управителя на благоевградската болница д-р Огнян Митев причината за смъртта й е COVID-19. На 26 февруари тя е била ваксинирана с Астра Зенека, като нейната сестра Здравка сочи като причина за смъртта й заразяването от ваксинацията.

57-годишната жена, починала дни преди това, е била ваксинирана с „АстраЗенека“. По данни от съдебно-медицинската експертиза обаче жената е починала от остра сърдечна недостатъчност с наличие на белодробен оток, без данни за тромбози.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Мисля, че няколко пъти ви се каза, че: 1. За грип ваксинация НЕ Е необходима 2. Науката не може да прави ваксини от днес за утре 3. Излишното ръчкане на имунната система води само до проблеми. Тромбозата е естествена реакция на организма при хроничен стрес. *** очевидно са хронично уплашени неграмотни и тьпи де били, които като ги набодат още повече се разтревожват. Не трябва да ви е страх от нищо. Когато фашистите ви плашат, трябва да ги псувате на майка на висок глас.
74
2
 
2
 
! Отговори
Зенек преди 3 години
Мъжът е ваксиниран преди 2 дни. Борисов спря ваксинацията с АЗ преди 5 дни. С какво е бил ваксиниран починалия човек?
73
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименИ да, и не. Ако иде реч за алергична реакция, проявата и е почти мигновенна. Говорим ли за придобиване на имунитет, поне 2-3 седмици и още една доза, според зависи-то, са нужни. За появата на тромбози, трябва да има кървене някъде из тялото. Тук си прав, от няколко часа до няколко дни са нужни за появата им, но как точно ще се определи, че причината е именно и само в приемането на ваксината. Микроразкъсвания могат да настъпят при травми, лекарства и още ред други комбинации...
72
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Час, два или три веднага след ваксинацията, вероятността е повече от голяма. Когато иде реч за два-три дни или повече, най-малко с времето прякото влияние отслабва и се размива, а вече и няма как напълно да се изключи ролята и на други възможни причини.--ден-два три е по-вероятно да са нужни, за да протекат определени реакции в организма.все пак тялото има защитни реакции, които се опитва да активира.
71
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Гроби ТаласомоАми никой няма да търси отговорност, а за съд и дума не може да става. Всеки, който се ваксинира подписва разни документчета, че е ОК с него да се правят медицински експерименти и така. Както е писал по-долу един коментиращ поне някой лев да даваха, но... И така, хората сами искат, че чак и на опашки се редят, за да си правят експерименти с тях. То това и през ВСВ го е нямало. Експерименти е имало, но са ги принуждавали, а сега сами ходят. Не го разбирам това, но хора всякакви.
70
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 80 (345) - Прав си, а някои хора си мислят, че ваксината няма как да е причина за смърт...
69
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Млад човек е умрял 2 дни след ваксинация и сороските *** тука пак се мъчат да рекламират свинските си ваксини, грам човещина нямате кърлежи продажни! Който им се върже на тия иззмекярчета си заслужава съдбата
68
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все пак сигурно е имал повече ползи, отколкото негативи от ваксината.
67
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И по бтв в новините казаха, че починалият човек е бил ваксиниран с Астра зенека.
66
3
 
9
 
! Отговори
345 преди 3 години
Някои хора си мислят, че като си ваксиниран, ставаш безсмъртен и освен да те е убила ваксината, няма от какво друго да умреш!
65
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Час, два или три веднага след ваксинацията, вероятността е повече от голяма. Когато иде реч за два-три дни или повече, най-малко с времето прякото влияние отслабва и се размива, а вече и няма как напълно да се изключи ролята и на други възможни причини.
64
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога ще потърсим отговорност на провеждащите ГЕНОЦИД срещу собствения си народ?Може би чакаме да убият наш роднина,близък, дете?
63
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро всеки ще познава поне една жертва на ваксините.
62
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ааааа що свалихте тая новина от първа страница ?
61
3
 
6
 
! Отговори
ехо преди 3 години
Ако е починал не е от ваксината. От самия ковид е!
60
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормално е.Никой не крие, че ваксините са в експериментална фаза.Така че ваксинирането е на лична отговорност.Само се чудя на акъла на кандидатите - поне някой лев да бяхте поискали, както е при участие във всеки друг медицински експеримент. Съвсем сте се чалнали.
59
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До инфоМерси от глупашко инфо.
58
7
 
2
 
! Отговори
инфо преди 3 години
до #68 всяка една ваксина без изключение. Влез в Facebook и намери :група : Corona Virus ( Covid - 19 ) World Newsгрупата е моя и има достатъчно инфо
57
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваксинирайте се с клонинга на АстраЗенека Спутник V. Ето че тов. Путин не се е ваксинирал със Спутник и все още е жив. Плюс това при ваксиниране със Спутник не се съобщава за никакви смъртни случаи защото е забранено.
56
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От коя ваксина, защо не пишете, основният заподозрян -АЗ е спряна преди човекът да бъде ваксиниран!