В Бургас затягат мерките: Маските задължителни на открито

Забранява се непълнолетни без придружител между 20:00 и 6:00 ч.
Обновена: 24 мар 2021 16:07 | 24 мар 2021 16:07, Анисия Иванова
186
В Бургас затягат мерките: Маските задължителни на открито
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

В Бургас допълнително затягане на противоепидемичните мерки. Въвежда се забрана непълнолетни без придружител да са навън между 20:00 ч. и 6:00 сутринта. Носенето на правилно поставена маска се въвежда и на открито, с изключение на децата до 6 г.

Забранява се посещението на пазари и базари, с изключение на тези, които са за храни и са постоянни. Плановият прием в болниците се прекратява.

Още по темата


Заповедта влиза в сила от днес в 18:00 часа и ще са в сила до края на месеца. 495 са новозаразените в областта. Сред тях са и три бременни жени, едната от които в тежко състояние.

От Здравната инспекция в града също изпитват и сериозен недостиг на служители. Екипите са на предела на силите си. Тази сутрин здравният министър Костадин Ангелов е обещал да командирова служители или да назначи нови.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прекарват ви да отстъпите малко по малко. Който отстъпи см, ще отстъпи и километър. Накрая излизането ще е с вериги, ходенето до тоалетна с разрешение, а хората ще се превърнат в абсолютни роби. Натам ни водят.
152
1
 
7
 
! Отговори
Оруел преди 3 години
Прочетете 8 принципа на дресировка на Байдърман и ще ви се изяснят безмислените така наречените мерки!
151
1
 
22
 
! Отговори
Bai Asen преди 3 години
Това е поредната глупост, която сътвориха нашите умници. Сега някой всезнайко тук ще ми каже, че видиш ли в Европа е така,а аз ще му кажа, че в Европа мерките им също са глупави, стига сте гледали еврогейците, това, че някой прави някоя простотия, означава ли, че и ти трябва да я направиш. Добре, че няма някоя война, че не знам какво ще правим, след като един вирус ни *** мамата!
150
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"И за какво са нужни на открито?Глупосите на някой натегач, който от нищо не разбира."За да се чувстват хората смачкани - това е целта - унищожаване на човешкото достойнство.
149
1
 
12
 
! Отговори
Трагедия преди 3 години
И за какво са нужни на открито?Глупосите на някой натегач, който от нищо не разбира.
148
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навън, на открито в парка и градините е особено опасно без маска. Затворен вкъщи, може и с маска е най-сигурно. След 4.4 ще се намери правилния отговор.
147
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак да си изберат комунистите от герб и пей сърце.
146
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То вечерния час и маската на открито ще утрепат вируса. Той скита, особено нощем и дебне от засада зад кюшетата. Като при византийците балъци, със SMS трябва да се разрешава излизане. Те затова ликвидираха вируса и забравиха за него. Какво ли няма да сътворят още.
145
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, да, те хората се разболяват навън сигурно, не като се съберат с приятели в апартамент или в офиса. Като не могат да измислят адекватни решения се раждат тези безумия. Пролет, цветя, дървета, аз ще ходя с маска, м дам
144
0
 
25
 
! Отговори
SS преди 3 години
Абе,много скоро някои ще ядът дървото ,и то доста сериозно!
143
38
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали вяхте баиряци на 3 март,ядахте и пихте в гнуссни кръчмета сега ще ходите с маски и на открито за да ви дойде акъла в главите,евентуално!
142
6
 
7
 
! Отговори
Ехаааа преди 3 години
Ама друго си да се изцепил че от първи април пускат чалгата в нощните заведения.Първи ама 2022 хахахахахахахаХехехехеХихихи
141
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да затягат и коланите... къде мерки са работили до сега НИКЪДЕ, но важното е фашизма да върви.. Давайте овчици смело напред, нека ви стрижат и доят и пое....
140
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе гадове мръсни и долни,стига тормозихте и стресирахте народа как може да задължавате хората да носят постоянно маски,това е геноцид,спрете се най накрая и се осъзнайте.
139
1
 
25
 
! Отговори
Демократ преди 3 години
А каски вируса атакува и с поддьчни средства ако не успее да те зарази
138
3
 
52
 
! Отговори
Не преди 3 години
Маската ми пречи да дишам нормално и създава предпоставки за други здравословни проблеми. По натъпкани места има логика да се носи известно време, но навън е пълна глупост.
137
40
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЛЕКАРНяма да излизаш и ще стоиш без маска в къщи . Това е идеята на локдауна. Трафикът означава разнасяне на заразата.
136
9
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя и Меркелица ги затегна, но усети жегата и ги отмени няма и 36 часа по-късно.Да видим стадото в БГ дали пак ще си трае.
135
7
 
21
 
! Отговори
V преди 3 години
Костадин Костадинов предлага и дете страни да са доволни .Тоест няма да има мерки и маските няма да са задължителни .В същото време който го е страх от грипа ще може да се ваксинира с много повече ваксини а не само с астра зеника. Така на всички интересите ще са защитени .А каво ви предлага герб и евроге.йския ? Мерки и зелени паспорти .Имате алтернатива само трябва да гласуваме вместо да ревете тука.
134
3
 
34
 
! Отговори
bocko преди 3 години
маска на открито и вечерен час са най-*** мерки. Що не дадат по един противогаз направо