21-годишен е с опасност за живота след тежко ПТП в Русенско

При удара водачът е изхвръкнал извън колата
1 апр 2021 15:47,
14
21-годишен е с опасност за живота след тежко ПТП в Русенско
Снимка: Pixabey

Млад шофьор е настанен с опасност за живота в болница след тежка катастрофа тази нощ в Русенско. Това съобщиха за БТА от полицията в крайдунавския град.

Сигнал за инцидента е подаден около 22,30 часа снощи. По пътя Русе - Силистра лек автомобил с варненска регистрация, шофиран от 21-годишен младеж, напуснал платното за движение и се блъснал в дърво. При удара водачът е изхвръкнал извън колата.

На място са изпратени екипи на полицията, на противопожарната служба и на Спешна помощ. Младежът е откаран с линейка в болница, където е настанен в тежко състояние и с опасност за живота.

Причините за инцидента се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
21 годишен донорда подпише съгласие докато е рано
6
0
 
1
 
! Отговори
Преди време искаха.. преди 3 години
шофьорите над 65 г. да минават на проверочен изпит защото правили много катастрофи !
5
0
 
3
 
! Отговори
Абе, преди 3 години
С колан, без колан номера е да не катастрофираш! Много хора са спасени от коланите, но много са и загинали заради тях /понякога блокират ключалките им/! Всичко е въпрос на късмет! Затова е най-добре, водачите да не надценяват своите и на автомобила възможности и да шофират разумно!
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Със седалката ли е изхвърчал като с катапулт? Или поредният умен българин, каращ без колан? Умен народ - силна държава.
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В русе са на почит са чипиранитИ дизИлУвьи БМВ - та, татуировкитИ и скоростно - майсторското каране, а носенето на колан е за страхливците, истинскитИ играчи карЪт бьез кУлан.
2
1
 
7
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Пътят Русе -Силистра е един от най-леките пътища - почти прав, без баири и без много завои !Но задкормилното устройство ако е лошо, нищо не помага !!!И все пак каква марка е колата ?!
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква е марката на автомобила. А на тези дървета им кажете да не изкачат изневиделица на пътя..И аз когато бях на 20 години съм правел каскади но никога не съм изизал от пътя нито съм удрял друг автомобил. Всичко се прави с акъл с много акъл а не с краката. Когато се кара с краката а не с главата се получават такива неща.