Ангелов: Тенденцията е добра, обсъждаме да разхлабим още мерки

Според Борисов може да се върне и публиката на стадионите
90
Ангелов: Тенденцията е добра, обсъждаме да разхлабим още мерки
Снимка: БГНЕС

Министърът на здравеопазването Костадин Ангелов, който е на посещения с премиера Бойко Борисов, заяви, че се обмисля разхлабването на още от противоепидемичните мерки с оглед на спада в заболеваемостта.

"Това е добра индикация, че мерките работят и ако продължава тази тенденция, обсъждаме разхлабването и на други мерки", заяви Ангелов. Според премиера Борисов е добре да се обмислят и възможностите за връщане на публика по стадионите.

Още по темата

Продължаваме реставрацията на Мулдавския манастир "Света Петка", заяви министър-председателят Бойко Борисов при посещението си в светата обител. Премиерът пое ангажимент държавата да помогне допълнително със средства за обновяването на храма и залата в комплекса.

"Всичко, което се направи, остава за хората", изтъкна Борисов.

Министър-председателят добави още, че в момента се изгражда пътят до манастира, както и водопровод, който да осигури нормалното водоснабдяване на целия комплекс. Двата проекта са на стойност от близо 3 милиона лева.
 
Днес министър-председателят Бойко Борисов посети и стадион "Христо Ботев" в Пловдив, за чието строителство държавата отпусна 25 млн. лева. "Това ще стане прекрасно съоръжение. Строи се много", категоричен беше премиерът. Борисов изрази увереност, че след като бъде завършен, стадионът ще може да приеме финал на голям европейски клубен турнир по футбол.

Близо 48 000 000 лв. са инвестирани за реконструкцията, модернизацията и оборудването на стадиони в България през последните години.


90
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ПРОСТО ГИ МАХНИ ВЕЧЕ!
75
7
 
14
 
! Отговори
Първо! преди 2 месеца
Преди да върнете публиката на стадионите, върнете ВСИЧКИ деца в училище!!!
74
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Българинът е уникално същество. Само мрънкане. Като има мерки - защо има, като няма- защо няма. Все някой ви е виновен, затова винаги ще ви тъпчат и унижават.
73
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да ги махат напълно мерките.
72
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
хора купете си мимроскоп или си вземете сишна лупа и вижте какво има в маските като го навлажните ще видите как мърдат!Наричат се Моргелони това са нещата с които ни пръскат и заразяват.Пръскат ни и с смарт дъст наночастици.Проверете сините маски има го и в ковид тестовете това ви вкарват в носа!вижте кал мърдат!!!
71
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да беше подкрепил тенденцията с ДАННИ, защото така и не разбрах в каква посока е тенденцията.
70
2
 
1
 
! Отговори
до 68 преди 2 месеца
ти вярваш ли в атомите? Цялата наука ги признава, ама ти не си виждал. Значи не съществуват, така ли? О Ли Го Френ.
69
4
 
8
 
! Отговори
Зоро преди 2 месеца
Колко пъти ще играеш този мач глуупак ли си хитрец ли господ знае.Но че трепеш хорицата по 100-200 на ден и не ти мига окото? Съд съд съд и после червей.Ограничаваш свободите на всички карантини ПСР за 150 лв??????Къде вървят парите???Можеше само учениците да са онлайн докато паднем до 50. (През декември след спирането им стигнахме 500 от 4500). Защо ги връщаш убииец!!!!
68
2
 
12
 
! Отговори
Пловдив преди 2 месеца
Тук повече от половината вярват в"смъртоносният вирус",просто мина сезона на гриповете.А болниците си лапкат от здравната каса,за всеки пациент който има температура и му тече носа,търговски дружества са.
67
3
 
15
 
! Отговори
Иван преди 2 месеца
Имаме реален шанс да оглавим класациите - най висока смъртност, най малко ваксинирани , най малко тествани.... пълен провал на онова нещо от Банкя... най неграмотното и най нелепо управление....
66
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Отварят всичко, за да се препълнят болниците и още първите дни новото правителство да бъде поставено пред критична ситуация, а шайкаджиите ще подстрекават недоволните
65
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кво обсъждаш още бе, наглец? Взимай си присадения перчем и беж да те няма
64
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До БАНКЯНСКИ СИГАНСКИ ББил ли е толкова лош, колкото го описваш?
63
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Министъра е на посещения заедно с тиквата, обикалят манастири и стадиони и харчат пари от данъците на овцете като за последно.
62
0
 
8
 
! Отговори
Тиктак изтича преди 2 месеца
Ти времето коцка, преквалифицирай се. Официално ще бъдеш най-грозния депутат. Нее, не външно, ти си грозен отвътре.
61
5
 
21
 
! Отговори
Иванов преди 2 месеца
В Шотландия имаме 281 положителни и 4 починали за денонощие и си стоим затворени по домовете,обаче си получаваме 80% от заплатите.Тука смъртността се изчислява на база до 28 дни от показан положителен тест, всеки ден ни казват ,че сме зле ,докато не стигнем под 50 на ден ,няма отваряне,с вие се справяте просто "чудесно".Как не сте ги обе,сили още тия маро,дери?
60
9
 
17
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИПъ преди 2 месеца
Ама вижте какво!Който го е страх от вируси, да се ваксинира и да мирясват!Мерките на правителството са откровено глупави и не вършат никаква работа. Спазвам ги по магазините, колкото да не стресирам хипохондриците и да не ме глобят. В повечето случаи ги отсвирвам. Безсмислици някакви!Затова - вие се ваксинирайте, а останалите ще се справим и без тоя глупости. Нямаме нужда някой да ни спасява.
59
3
 
12
 
! Отговори
Майната ви.... преди 2 месеца
До Demonaz 58 За смърт не може да се лъже. Почина на 9 март на 68г.без никакви други заболявания.Не ме наричай лъжец , като не ти харесва мнението ми.А то е много истрадано.
58
13
 
10
 
! Отговори
Demonaz преди 2 месеца
До Майната ви....Не се дръж като ***. И не лъжи за съпругата си. До кога е затворено всичко ,а ? До 2030г. Няма камиони,няма чували. Живота си върви навън.
57
13
 
18
 
! Отговори
Майната ви.... преди 2 месеца
Тенденцията е добра именно заради затегнатите мерки. Разхлабите ли , тенденцията става лоша.Вече загубих съпругата си.