Кооперация горя в Пазарджик, загина 43-годишна жена

13 огнеборци с 4 пожарни гасили пламъците
29 апр 2021 15:52,
13
Кооперация горя в Пазарджик, загина 43-годишна жена
Снимка: БНТ

Огнеборци в Пазарджик гасиха пожар в жилищна кооперация, намираща се в областния град. За съжаление, при инцидента е починала жена, живееща в един от апартаментите на сградата. Сигнал за разразилия се огън бил получен в пожарната рано тази сутрин около 04.45ч, съобщава БНТ.

Незабавно към мястото са изпратени дежурните екипи на пожарната, линейка и автопатрул. Пристигайки на мястото, огнеборците установили, че гори апартамент намиращ се на третия етаж от жилищна кооперация, като огън и дим били обхванали и намиращият се над него апартамент. Започнало незабавно пожарогасене и евакуация на всички хора от този вход на сградата.

На мястото били позиционирани 13 огнеборци с четири противопожарни автомобила и автомеханична стълба. Пожарът бил локализиран, а по-късно и потушен напълно. Екип на "Спешна помощ" е транспортирал мъж на 21 години и 56-годишна жена за преглед в МБАЛ-Пазарджик със съмнения за обгазяване.

Малко по-късно те са освободени от лечебното заведение. В едно от помещенията на апартамент, намиращ се над този, в който е възникнал пожарът е открито тялото на неговата 43-годишна обитателка. Въпреки опитите на медиците на място да я реанимират, тя е починала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Пожар преди 2 години
Починалата се казва Калинка Веселинова Павлова. Родена е през 1977 г.
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 4Не се хаби, някои не могат да четатСъболезнования на близките!
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ..Това ли Ви направи впечатление в инфото, а не фактът, че е загинала наша сънародничка?Мир на праха й на тази жена!А Вие, когато палите колата си, кажете непременно, че сте запалили само двигателя й. Даже, когато колата Ви пламне, кажете, че е горял само моторът! За да е съвсем точно! И за да стане ясно, че когато горят само няколко апартамента от една кооперация, дял в това нямат пожарникарите, ограничили огъня само в един сегмент на сградата!Хубав ден, мал о умнико мъдри!
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъй става, като пламне топлоизолацията. Малко огън трябва за големия пушек. Жената е спала и се е задушила. Никой не заслужава така да си замине, ама вече нищо не може да се направи. Големият ужас е за близките.
3
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ало анонимния Лека и пръст на починалата в пожара.Тя е напълно нормална и невинна.Пожара е тръгнал от долния етаж.Мислете и четете преди да пишете глупости.Много лоши хора.
2
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази 43 годишната е направила пожара в апартамента си защото сигурно е трябвало да е в психиатрично заведение. Но тъй като Бибитко ги унищожи тези заведения психичните ги оставиха на произвола на съдбата. Нали не си мислите че 43 годишната си запали апартамента нарочно.
1
3
 
14
 
! Отговори
.. преди 2 години
Горя кооперация, или жилище в кооперация?Защото първото значи, че е горяла ЦЯЛАТА кооперация, което не е вярно.