Туристи напълниха хотелите в Девин за празниците

Очакванията са за силен летен сезон
14
Туристи напълниха хотелите в Девин за празниците
Снимка: Pixabay

Летният туристически сезон в Девин се открива в дните около Великденските празници, когато хотелите в града на минералната вода се очертава да бъдат пълни с туристи. Очакванията са за силен летен сезон, разчитайки главно на български туристи, заяви кметът на Девин Здравко Иванов, цитиран от БТА.

След намалението на туристическия поток през зимните пандемични месеци, хотелиерите в Девин отбелязват повишен интерес за празничните дни около Великден и Гергьовден. Резервациите са активни както към хотелите с минерална вода, така и към по-малките хотели и къщи за гости, които са особено предпочитани в периодите на стриктни противоепидемични мерки. Аквапаркът, който привлича с множество атракции, се планира да бъде отворен през юни.

Стремим се да превърнем Девин в целогодишна дестинация, предпочитано не само през летния сезон, коментира Здравко Иванов. През тази година в района на Девин се маркират два нови туристически маршрута до местностите "Равня" и "Храстево".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: хотелисезонДевин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
гербераците си харчат Накраденото ! Кой може да плаща по 100 лв на човек на Ден ? не е пенсионера с 250лв пенсия ,нито е работника с 1200лв заплата .
7
0
 
3
 
! Отговори
Albanian, Plovdiv преди 2 години
Девин е градът с най-скъпите цени на храните, най-скъпите имоти, и с абсолютно най-ниските заплати в България. Хотелите са собственост на софийски структури. Последните млади хора ще напуснат града до 5 години и жалко за този красив град с уникален климат. Препоръчвам да го посетите късната пролет и ранната есен - приказка.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
2-3 дни иху аху и после докторе, къде сбърках...
5
0
 
8
 
! Отговори
мхм преди 2 години
очаквайте си, никога няма да стъпя. Самолетния ми билет и ол инклузив на половината гръцки, италиански и испански острови ми е в пъти по-евтино от село девин!
4
1
 
4
 
! Отговори
Ъхъ преди 2 години
Ей сега отивам. Гледам анонси на "Кошмари в кухнята" и се чудя защо не са ги затворили. Ресторантът е към голям комплекс, виждат се и 2 открити басейна, а кухнята е мизерия, та чак не е за вярване.
3
0
 
10
 
! Отговори
86198 преди 2 години
Успех! Вярвам, че този нарастващ интерес се отразява и в данъчинте декларации, и в заплатите на персонала, и в осигуровките.
2
3
 
4
 
! Отговори
Друга тема преди 2 години
Извинете, защо искате Живко от Варна да не живее добре ?
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От 20 години хотелите все "са пълни за празниците и отчитат повишен интерес"...как пък веднъж не спадна тоз интерес? Хахахаха