Собственик на заведение нападна Митко с чорапите в кв."Капана"

Последва наказателна акция срещу побойника
Обновена: 28 май 2021 20:37 | 28 май 2021 20:37, Красимир Ангелов
132

Собственик на ресторант в Пловдив нападна известен продавач в арт квартала на града. Пловдивчани се организират на протест срещу заведението, а прокуратурата в града се самосезира заради безпричинната агресия.

Охранителна камера е запечатала момента на скандала в културния квартал на Пловдив - "Капана". На видеото се вижда как собственикът на едно от заведенията там пресреща момче на име Митко, което продава чорапи. Собственикът взима стоката му, хвърля част от нея на земята, а друга  - рита. Агресията продължава, като удря момчето по главата. Това става пред погледите на клиенти на ресторантите.

Днес заведението остана затворено, а собственикът не беше открит за коментар. Случаят събуди възмущението на гражданите, които призовават към бойкот на кафенето и настояват извършителят да понесе отговорност за действието си.

Част от пловдивчани изразиха недоволството си още днес, като поставиха чорапи пред входа на заведението, а Районната прокуратура в града се самосезира и разпореди проверка за насилие и хулиганство. Тя трябва да приключи в срок от 5 дни.

Вижте повече в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пловдив - град на пълна и тотална селяния!
33
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен до пловдив преди 2 години
Бияча може да е от Варна ама много бързо е прихванал от вашия селендурски манталитет, голямото самочувствие без никакво покритие и пловдивската простотия.Не знам защо но не познавам нито единн свестен човек от този град всички сте един калъп правени.И останахте последния голям бастион на бандата ГЕРБ абе дабрудени до край.
32
4
 
5
 
! Отговори
Хемус преди 2 години
Пич чакам да ми отговориш без да гледаш в гуглето,кой е най-старият град във България
31
1
 
4
 
! Отговори
до 31 преди 2 години
Само партии са в главите на примитивите-пубери!
30
3
 
37
 
! Отговори
До 19 преди 2 години
Митко с чорапите не е крадец. Може да досажда, но на фона на огромните кражби и укриване на данъци, неговият неплатен данък печалба сигурно е невидим.А и досаждането на Митко е несравнимо по-поносимо от мнооого други, меко казано, безпокойства.
29
0
 
11
 
! Отговори
До 16 преди 2 години
Искаш да кажеш Емигрирайте,защото Имигранти си имаме тук!
28
2
 
23
 
! Отговори
абоната е на мо~~~ре преди 2 години
Побойници, биячи, групи за сплашване в Китай ги пращат в Трудови лагери.Там силно ще бият с тежкия чук по камъни докато се пречупят и след това.Да, но в Китай не си градят икономиката със заведения като нашите.
27
7
 
12
 
! Отговори
до 26 преди 2 години
До Варнамнгоо сте зле затова сте в лайнна побойника е престъпник от варна дошъл скоро в пловдивима и осъдителни присъди
26
0
 
7
 
! Отговори
До 15 преди 2 години
И с какви качества тия якичките да респектират?
25
5
 
35
 
! Отговори
побойника преди 2 години
Ивайло Пенов е бивш варненски адвокат и наскоро дошъл в квартала. В последните месеци по време на пандемията и поредицата локдауни съседи твърдят, че многократно са го забелязвали демонстративно да изкарва маси и да не спазва наредбите. Мъжът има и осъдителна присъда от 1 г. лишаване от свобода с 3-годишен изпитателен срок от 2016 г. за обсебване на 14 000 лева на свой клиент през 2011 г.
24
15
 
10
 
! Отговори
Варна преди 2 години
Нормална ситуация за Пловдив. Там са много диви селяни.
23
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На човека му е писнало от куфарни търгаши и нищо неплащащи тарикати и понеже в Пловдив, а и не само, полицията я знаем как работи, хората вземат нещата в свои ръце. Чудя се кога ще се чуе например и за сашко сина на митко милиционера, с незаконната автоморга между младост и горубляне. Няма разрешителни, няма документи, само джоб пара и татуси.
22
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пловдив Майна.. Ванко 1 майна!!
21
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормално, във Филибето ги тресат яки комплекси. Винаги втори вторият най-голям град, втората най-дълга река, втората по популярност бира, вторият най-стар град в България... А да чакай... в едно са първи наистина най-голямата махала! Така е, тука сте царе!
20
9
 
11
 
! Отговори
пловдив преди 2 години
*** е от варна а не от пловдивхайде моля ви сепловдивчани и пловдив са единственото свестно нещо в тази държава
19
29
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв е тоя "митко с чорапите", някакъв нагъл просяк най-вероятно, който не плаща данъци, досажда на клиентите, продължава да идва всеки ден, след като сто пъти му е казано да не го прави и тн. Ако някой си мисли че това е гражданско общество, е в голяма грешка.
18
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това ли беше европейската столица на културата? Ахахах, личи си. Дивашки град!
17
9
 
10
 
! Отговори
ицо шопа преди 2 години
Кажи му пловдивчанин и повече не го обиждай!
16
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имигрирайте докато сте млади.
15
6
 
12
 
! Отговори
Albanian, Plovdiv преди 2 години
Винаги съм смятал, че физически здравите, набити, т.н. "биячи" биха могли да бъдат истински уважавани от обществото, ако вършеха социално важна функция - да респектират, понякога и физически, неградивните елементи на обществото. Представяте ли си колко спокойно и справедливо ще живеем тогава?