Риск за почивките на много българи в Гърция заради проблем с туроператор

Анулирани са всички резервации за хотели до 26 юни
Обновена: 19 юни 2021 08:08 | 19 юни 2021 07:45, Петя Славова
42
Риск за почивките на много българи в Гърция заради проблем с туроператор
Снимка: БГНЕС

Агенции в България са получили съобщения, че гръцкият туроператор "Музенидис травъл" анулира всички резервации за гръцки хотели до 26 юни, с препоръка да бъдат преместени след 1 септември или направо за следващата година, съобщи БНР.

"Музенидис Гърция" ни предупредиха на 16-и в 9 часа вечерта. "Музенидис травъл" в България прави всичко възможно със собствени сили на настаняват клиентите – и 18-и, и 19-и и 20-и, като в момента сме платили до 20-и настаняванията на клиентите.

Колеги от Гърция съответно чакат също помощ, те са си взели – така да кажем, ваканция. Надявам се, че от следващата седмица ситуацията ще се стабилизира и ще можем всички заедно да продължим работа", обясни представител на "Музенидис травъл" в България Тодор Севастакиев.

Той заяви още, че българският офис на "Музенидис" е финансово затруднен, но изплаща всички задължения към партньорски туристически агенции.
 


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
5
 
5
 
! Отговори
Недоразбрал преди 1 месец
Поредната невярна статия или?!Според хунтата на Радеф,България е най бедната страна с най страдащо,гладно и унищожено от Борисов население?!Тогаз за какви българи,за какви Гърции,за какви почивки ми говорите?!Или сме бедни и това е истината и не ща да чувам за километрични опашки на еди си коя граница от бедни българи с мерцедеси,БМВта и други скапани таратайики или ни мятате постоянно под върбите!!Всеки журналист да пише с името си и да изразява ясно мнение,та кат ни излъже да му благодарим?!
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ГДЕ Е РАЯ ? ах Ропотамо...
31
0
 
1
 
! Отговори
ГДЕ Е РАЯ ? преди 1 месец
НЕ Е В НАШАТА СТРАНА КАКТО ПРЕЗ СОЦА...
30
0
 
5
 
! Отговори
Комсомол преди 1 месец
То Гърция не се брои за чужбина вече.
29
5
 
11
 
! Отговори
Роко2 преди 1 месец
Кво ми я хвалите тая Гърция.Морето пълно с някви бодливи до инвалидност морски кестени.Плажа камънаци,една порция пипала на октоподче има няма 60 гр, 18 евро теа нормални ли са.Хвалят я само селяните дето ходят за 2 дена с един багажник манджа щото им е близо.В Албена е в пъти по- яко примерно .
28
2
 
5
 
! Отговори
внимавайте преди 1 месец
да не загорите на маска - че с тази смъртоносна пандемия от която за додина и половина умряха цели 3 милиона от 7 милиартда и половина - истинско поголовие, както казваше евреина Бил Геитс - "не ги ли виждате камарите трупове зад ъгъла"
27
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гърците как да ви го кажат по ясно, че не искат банстустанци при тях си??
26
5
 
11
 
! Отговори
СЪВЕТ преди 1 месец
Пазете се от Туроператори на ГЕРБ .Те са в закона Магнитски .
25
1
 
5
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 1 месец
В България няма такъв регистриран Туроператор .Ако има някакви Дъщерни Български Фирми е ДРАМА .Аз резервирам почивки през БГ Туроператори .Или с дирекртна комуникация с Хотела - все пак сме на 100 километра от Гърция - за Черно Море няма гаранция .
24
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Който почива лятото трябва да плаща 2 пъти по-високи данъци. Който почива в чужбина - 4 пъти.
23
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кви са тия, дето ползват туроператори за Гърция....
22
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Каква, каква футбУлна драма, драги зрители...
21
6
 
4
 
! Отговори
абоната е на мо~~~ре преди 1 месец
23` Навсякъде навън е по-уредено и има законност, затова бягат там.За крадливо племе - Военен режим само!
20
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този гръцки туроператор е в криза , защото собственикът му милиардер е починал и сега всички разграбват каквото му е останало и им е през оня работа за бизнесите му !!!
19
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
а някои от тези роми са като линейки и само сменят самолетите от германия в англия и оттам в скандинавия и обратно в германия, за да се разписват на социала, да прибират помощите!!!
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До морскиработата на тези т.нар роми е да са на социала в чужбина и на социала в България, а там взимат и пари за това ще имат родители в българия, които живеят с пари под необходимият минимум за месец! 1. социална помощ от България 2. Социална помощ от страната в която са Германия, Англия. 3. Детска помощ срещу подпис всеки месец и децата да не пропускат училище и за 1 ден! 4. помощ за да помагат на родителите си в България, които живеят с малко пари!
17
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ганетата най-после загряха, че България нито е най-красива, нито е най-неотpазима както ги учиха в соца и има дооооста по-хубави места от нея.
16
1
 
12
 
! Отговори
морски преди 1 месец
20, роми предимно работещи в чужбина бяха в хотели на Сл.бряг.Добри клиенти в магазина ми, да са живи и здрави !
15
0
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
До Наистина паркинга на/ ПРЕДИ ПАНДЕМИЯТА СИГУРНО! НО МИНАЛАТА ГОДИНА В ПЪРВАТА ПОЛОВИНА НА СЕПТЕМВРИ НА ХОТЕЛ БАЛАТОН В СЛЪНЧАКА ИМ БЕШЕ ПОЧТИ ПРАЗЕН БЕЗПЛАТНИЯ ПАРКИНГ! ТО И СИГУРНО НЯМАШЕ 50 ДУШИ В ХОТЕЛ ПОБИРАЩ 500
14
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
миналото лято една българска партия, която до скоро управлява, даде ваучери на ромите от пловдив, варна и тн, да ходят на море в България БЕЗПЛАТНО и напълниха хотелите в Слънчев бряг!!! парите за ваучерите бяха от бюджета, но не чух някой нещо да каза или да се ядоса, спомена се само като мярка и това беше!! защо на ромите ги дадоха?? предизборна пропаганда?