Откриха маркирани хартиени бюлетини в Харманлийско

Намерени са и съставени списъци с имена
7 юли 2021 16:03, Ния Христова
49
Откриха маркирани хартиени бюлетини в Харманлийско
Снимка: БГНЕС
Намерени са маркирани хартиени бюлетини в къща в Харманлийско. Това съобщиха на брифинг от МВР-Хасково, предаде Нова тв.
 
Два адреса са проверени - в село Рогозиново и Болярски извор. Освен бюлетините, са открити и списъци с имена на лица. Органите на реда имали информация, че лицата, у които са намерени бюлетините, са се занимавали с престъпна дейност.
 
"Иззети са и други вещи и книги, които са много много интересни на държавата", заявиха още от МВР-Хасково.
 
"798 души са подали заявления за гласуване в подвижни секции в селата Стамболово и Минерална баня. Част от тях обаче не се намират на територията на страната и няма как да са пуснали въпросните заявления. Към 239 от тях са приложение решения на ТЕЛК или НЕЛК. Има данни за извършено престъпление. Към този момент няма арестувани", обявиха униформените.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
35
 
19
 
! Отговори
До 25 преди 2 години
Не е целият сайт - цялата държава е осеяна с анти-ГЕРБ коментари, понеже вече никой не ви иска - гну_сни крадливи недо_дници такива! Има едни 20-ина процента заблудени от "харизмата" лели, цър_вули стискащи сладката държавна службичка и "бизнесмени" крадящи в комбина от държавните поръчки. Това сте вие - жалки мошеници на едро и дребно.
13
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 23 Майко мила, целя сайт е осеян с "анти-герб" коментари. Намери от какво да се оплакваш!
12
16
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И как точно "герб" са организирали всички тия истории? Служебното правителство не организираше ли изборите? Да не би всеки да си печата бюлетини на принтера в къщи? Или ченгетата по поръчка на т.нар. "премиер" е провела една кратка "операция" на "засаждането" им преди да бъдат "открити"?
11
26
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Идете в Любимец и вижте кво става, Семката е абсолютен герберски монопол, ако не си за него, правят всичко възможно да те унищожат напълно, разбирай не можеш да си намериш работа никъде и ти и всички твои роднини до девето коляно, децата училище няма да завършат, и още куп извращения. На изборите е получил 13 655 преференции, което го превръща в най-обичания и разпознаваем политик в България :D
10
27
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А защо не пише, че бюлетините са предварително подготвени за ГЕРБ? Ако бяха за ИТН щяха да ни проглушат ушите
9
5
 
15
 
! Отговори
до №11 преди 2 години
Благодаря! Спести ми писането, но не бъди сигурен, че са те разбрали! Тва е много глъм и предубеден народ! Знае само, че комунистите са виновни и нищо повече не му е нужно....!
8
3
 
20
 
! Отговори
Накъдето духне преди 2 години
Органите добре знаят къде са тия, нали до вчера ги пазеха.
7
8
 
5
 
! Отговори
Бау преди 2 години
Къде е това Харамийско?
6
13
 
30
 
! Отговори
Гледна точка преди 2 години
До 2,3,4. Е, може би не знаеш, че Стамболово и Минерални бани са изцяло турски общини, но това не пречи на зомбирано антигерб говведо като теб да хвърли всичко пак на тях. Ей, гаддове мръссни и за летните бури ли пак ГЕРБ са виновни бе, олигоффрени?
5
9
 
12
 
! Отговори
ДС пълна програма преди 2 години
До Анонимен 1 "Какви бюлетини като вече има само машини?" Ченгетата само твоа могат да скалъпят като компромати срещу политически неудобните. За повече не им стига АйКюто, но те действат на тяхното ниво. На по-високо ниво се действа по-интелигентно. ДС се е активирало абсолутно навсякъде: акции, операции, пропаганда, дезинфомрация, доноси .... пълна програма.
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Има данни за извършено престъпление. Към този момент няма арестувани", обявиха униформените." Мдаааааа. Има данни за престъплеие, знаем кой е, но няма да арестуваме никой ...... мдааааа
3
9
 
17
 
! Отговори
реалист преди 2 години
ГЕРБуригите явно са подготвили саботажи на машините и са си подготвили бюлетините за неграмотните им гласоподаватели.
2
9
 
10
 
! Отговори
реалист преди 2 години
Няма как да са за ГЕРБ. Те са против купуването на гласове. Освен това ц..иганите не гласуват за тях.
1
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви бюлетини като вече има само машини?