Тежка катастрофа след гонка с полицията на "Тракия"

Една жена е пострадала
22 юли 2021 11:35, Ния Христова
22
Тежка катастрофа след гонка с полицията на "Тракия"
Снимка: БГНЕС
Жена е пострадала сериозно при катастрофа, причинена от шофьор, който се опитал да избяга на полицията на автомагистрала "Тракия". Заради инцидента движението в района на 112-ти км на магистралата в посока Бургас е затруднено и автомобилите се отклоняват през Пазарджик, предаде БГНЕС.
 
От пресцентъра на МВР също внесоха повече яснота по случая.
 
В рамките на специализирана полицейска операция в пловдивския участък на АМ „Тракия“, около 9 часа тази сутрин служители на областната дирекция на МВР подали сигнал за спиране на лек автомобил „Фолксваген“, който е пътувал в посока Бургас. Вместо да спре, водачът подал газ и продължил по пътя си. 
 
В района на 112-ти км „Фолксваген“-ът преминал между два успоредно движещи се автомобила и блъснал единия от тях. От удара колата е смачкана. По първоначални данни в нея има сериозно пострадала жена, която предстои да бъде извадена с помощта на специализирана техника на пожарната. На място е задържан шофьорът на „Фолксваген“-а.
 
До отработване на случая е затруднено движението в участъка на катастрофата. Автомобилите се пренасочват от 90-ти км през Пазарджик, преминават през Пловдив и се връщат на магистралата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При бай Тошо такива не вирееха. Нямаше срастване на бандитите с държавата, както е сега.
14
4
 
18
 
! Отговори
аз преди 2 години
До д-р Дрегер - Не знам за времето на Бай Тошо но знам че такива ги застрелват в Щатите а в Англия ги бият като за последно. Та даже после полицаите получавт награда за това че са си начесали ръчичките. И двата примера обаче НЕ са в ЕС
13
14
 
11
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 2 години
По времето на бай ти Тошо милиционерите можеха да правят каквото си искат без особен контрол и хората просто ги беше страх.А бандитите пак си играеха вързано с ченгетата, само дето нямаше медии да го казват на хората. Затова знаеха само пряко пострадалите.
12
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По времето на бай Тошо никой не смееше да не спре на Милицията. По онова време респекта от Милицията беше безграничен..Респекта го създаваха самите униформи и високият морал на Милиционерите. В Милицията сулю и пулю неможех да станат служители. В днешните мутренски времена никой няма респект от Полицията. Какъв респект може да ти създадат униформи които приличат на погребални агенти. Какъв респект от такива които участват в организирани банди. Респект се създава с морал и честност.
11
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво значение има в коя кола е жената? Имаме шофьор ид.иот, от друга страна жена, пострадала заради него. Това е!
10
2
 
31
 
! Отговори
Съдията преди 2 години
В държава с действащо правораздаване, този индивид повече няма да бъде никога на свобода, понеже присъдата му ще бъде 80-100 години затвор!
9
53
 
7
 
! Отговори
? преди 2 години
Полицията защо е гонила автомобила по магистралата? Ако не бяха се изживявали като каубои сега нямаше да има катастрофа. Полицията е виновна тук и на тях трябва за се търси отговорността.
8
0
 
38
 
! Отговори
Име преди 2 години
Ужас, дано жената да е добре и да няма тежки последствия за нейното здраве. Това е опит за убийство и трябва да се третира като такъв от закона
7
14
 
3
 
! Отговори
Мен преди 2 години
А жената в коя кола е била ??? Изобщо не става ясно
6
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От описанието е ясно, че жената е била в блъснатата кола, а не във фолксвагена.
5
4
 
9
 
! Отговори
Не преди 2 години
става много ясно коя точно кола е смачкана! И в коя точно кола е била жената! Що като пишете, първо не се информирате достатъчно и не обмисляте постройката на изреченията?
4
4
 
7
 
! Отговори
A3 преди 2 години
nema chowek w bulgaria osaden za ubistwo na patja. nali onja bljad stawiiski sakati edno momiche do jiwot i utrepa n na broi hora. i kwo sega si pie wodkata njakade, wmesto da mu se ljubuwat w pandelata
3
38
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жените са си виновни, какво прави в колата на някакъв ненормалник, може и да е напушен. После реве че така станало. Мислете малко, за това ви е даден мозъка.
2
0
 
61
 
! Отговори
Барселона преди 2 години
На този изтрещял джигит да му бъде повдигнато и обвинение за опит за убийство,имала е късмет жената...Аман от ненормалници.Трябват респектиращи наказания ама как да станат с тази ши...на Съдебна система
1
1
 
66
 
! Отговори
Петко преди 2 години
При гонка се стреля по кофата с автоматично оръжие,докато субекта стане на цедка. Така се действа в демакратичните държави и има ефект!