Голям протест срещу COVID мерките и в Кърджали

Шествието блокира възлово кръстовище
10 сеп 2021 21:50, Красимир Ангелов
57

Близо 300 души излязоха в центъра на Кърджали за протест срещу ограниченията при новата вълна на коронавируса. Шествието за кратко затвори и възлово кръстовище в града.

"Ограничава се дейността, ограничава се икономиката. Цените вървят нагоре, ние не можем да продължаваме по този начин. Това означава, че ще има множество фалити и хора, които ще останат без работа", каза зам.- председателят на БАЗ Павлин Петров.

Още по темата
В Кърджали един от най-засегнатите е сватбеният бранш.

"При нас сватбите се провеждат с от 300 до 500 души. Капацитетът, който е допустим в момента, е 30 на закрито. Затова хората с резервации не могат да си проведат мероприятията, които са предплатили", обясни собственикът на заведение Кадир Мустафов

Блокирането на кръговото кръстовище доведе до образуване на опашка от автомобили. Въпреки това, повечето шофьори споделиха, че подкрепят протеста.

Протестиращите заявиха, че настояват за диалог относно мерките, които, според тях, се налагат избирателно.

Вижте повече в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фалити нямат работа, а сватби от 300 до 500 човека!
43
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
53, то така е - ковидиотията само на насилие ви избива, понеже по друг начин не можете да наложите над света собствените си психарски отклонения.
42
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква Дания ви гони пак, надупчени ти* кви? Израел, Австралия, Канада и сие също си поставиха абосати за постоянни вливки и скоро след това пак са болни, в локдауни и с обявени поредни вълни. Никой не ви спира да се перфорирате, но, за Бога, защо лаете по останалия свят, който не споделя лудостта ви?
41
7
 
2
 
! Отговори
:) преди 2 години
Съберете ги всичките тези в един ресторант. Пуснете им 2-3 заразени. И ГИ ЗАКЛЮЧЕТЕ. 14 дни никой да не излиза. КАРАНТИНА! И дано да има някое друго медицинско лице между тях. След това да разказват дали трябва да се протестира срещу мерките или ДАЖЕ ЩЕ СА ЗА ОЩЕ ПО СТРИКТНИ МЕРКИ за обладяване на разпространението на ковид.
40
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То там само Афганистанци затвпряй гетото
39
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
дания е ваксинирана!!!!!! няма друга причина э падането на мерките там. при вас мерките ще стоят години ама 'не те се осъэнаха че мерките не работят' е най-*** оправдание эащо не се ваксинирате
38
6
 
4
 
! Отговори
Педро от Каракас преди 2 години
Стотина платени лентяи! Герберунгели на агонията
37
4
 
10
 
! Отговори
хахахахахаха преди 2 години
протест, колко да е протест. като гледам бройката е по-малка дори от близките на едната страна на сватба. антиваксарите сън не ги лови да чакат нещо да ни се случи. да ги успокоя аз развих кариес след ваксинация.
36
3
 
2
 
! Отговори
до 44 и 45 преди 2 години
тези два поста не ти се получиха. изобщо.
35
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като казах на една приятелка, че няма да се ваксинирам, тя ме попита дали не съм мангъровка. А ми аз пък да я питам дали тя не е кантарджийка или кунчовица? Ама че са нахални това ваксърите, вееее.
34
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези мерки са абсолютна пунтипластика. Те служат само за тормоз и терор, но не и да пазят от вирус. Също както и ваксините-абсолютно за нищо не стават, но още не го знаете и когато разберете ще си глътнете езиците.
33
2
 
5
 
! Отговори
Шопо преди 2 години
300 души ???!!!Па това е целия град!!!
32
12
 
9
 
! Отговори
Ясно е! преди 2 години
A Дания свали всичкото ковид в миналото. Напълно. Въпреки че се прецакаха цяла година с локдауни , ваксини и маски. Разбирайки най-после че локдауни, маски и ваксини са бошлаф работа, но само удължават агонията. . И само натурално създадения стаден имунитет е решението. Урок от опитните мишки в Израел. Шведския модел на никакви локдауни и маски победи.
31
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубава новина. Някои ваксъри с квадратно мислене, се зъбят, че 300 човека са нищо. Не, празноглавци, те са началото на вълната от протести, защото с такъв здравен министър и с правителство, целящо само ваксинация, а не нормален живот, бъдеще няма. Хората разбраха , че насадената пандемия и фалшивите ваксини целят едно- повече пари в джобовете на шепа хора. Все пак Евросъюза дава 29 милиарда, но за послушниците. Нещо да се говори за Белгия, Холандия или Люксембург , не!
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен ... 34 ... Има 3 минуса ... Не разбрах ... Минусите за "голям", "и в Кърджали" или за "чекмеджан" са ... Малко конкретика ...
29
3
 
3
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
300 души и голям протест.Смях в залата.
28
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така става, като са малко ваксинираните. В Дания всички мерки отпадат, а тук се увеличават...
27
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Освен това ... В заглавието на статията се казва "Голем протест И В кърджали" ...От статията не разбрах къде другаде има "Голем протест... "Чекмеджан явно съвсем е опразнил чекмеджето ...
26
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами другите 43 000 да си направят контрапротест ако искат и ако са чак толкова против. Или не ти беше това мисълта, а само се опитваш да омаловажиш хората?
25
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кърджали .. По официални данни има към 43 000 население ... 300 души ... От тия 43 000 ... Са точно 0,69% ... Това дали е голям протест ... ???