Млад човек загина в лунапарк в Бургас, друг е с опасност за живота

Инцидентът - в резултат на обгазяване
11 окт 2021 10:49, Петя Славова
20
Млад човек загина в лунапарк в Бургас, друг е с опасност за живота
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

При трагичен инцидент в Бургас загина млад мъж, а друг е с опасност за живота. Случилото се в лунапарк в града.

Сигналът за инцидента е подаден на 9 октомври преди обед в Пето Районно управление - Бургас. Съобщено е за инцидент в каравана към лунапарк, при който в резултат на обгазяване с битова газ е починал млад мъж.

Установено е, че загиналият е 36-годишен мъж от Пловдив, обитаващ караваната заедно с 27-годишен мъж от с. Свобода, общ. Камено (и двамата служители в атракциона).

Тялото на загиналия е открито от работничка в увеселителния парк, която живеела в съседна каравана. По думите ѝ втория мъж бил в неадекватно състояние и не отговарял на повикванията ѝ, предава "Дарик".

27-годишният служител е откаран от екип на "Спешна помощ" в УМБАЛ – Бургас, където е настанен за лечение в отделение "Реанимация" в кома и с опасност за живота. При извършения оглед е констатирано, че караваната се отоплявала с газова печка, като газовата бутилка била монтирана извън караваната и свързана с гумен маркуч за печката.

Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За да няма гадни коментари, не трябва да има гадни статии.
11
2
 
13
 
! Отговори
зер преди 2 години
гадна работа. За газифицирани помещения си заслужава да се помисли за газ-детектори и аларми. За каравани съм чувал, че често се оборудват с такива, защото има случаи докато хората спят вътре, крадци да им пуснат газ вътре и да ги оберат без да се събудят.
10
1
 
43
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Е може ли да е написано така все едно са паднали от въртележката! Г*дна пас*мина сте това драскачите на новини ей! Лека му пръст на момчето и бог да го прости.
9
2
 
16
 
! Отговори
Майна преди 2 години
Лошо, но все повече такива случаи ще има, тъй като токът поскъпва с всеки изминал ЧАС!!! 50 ДОЛАРА В САЩ, 211 ЕВРО В БЪЛГАРИЯ!!!! ЩЕ НИ ПОТОПЯТ КАТО ХО ВРЕМЕТО НА ЖАН ВИДЕНОВАТА ЗИМА. МНОГО ЛОШО!!!
8
0
 
14
 
! Отговори
Ядосан преди 2 години
И в тази трагедия вкарахте политика. Мир на душата му.
7
30
 
17
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Ами тове е положението другаре и товарищи, хаусът и анархията на радевото време са повсеместни, от домът за възрастни в Драгалевци, до Лунапарка в Бургас ... така че свиквайте и пак си избирайте фигурантите да Ви оправят в живота и товарят на потъвъщите кораби, а после пак ще чекате некой да Ви отблъсква от дъното, само че на тоя някой ще му писне и ще ви остави да далдисвате под водата, кой докогато може ... !!!
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 5. Той няма никакво основание да е по-умен. На матура стигат 20 точки от 100 и после се записва "вишо". Умен е, че и акъл раздава!
5
46
 
16
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
При Фигуранта всеки ден загиват млади хора. Минимум по двама - трима
4
45
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С придружаващи заболявания ли е бил или антиваксър???
3
61
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей така газта си тече свободно а после всички се чудят защо цента и расте. Ами защото навсякъде има такива течове и няма кой да ги спре. Газопроводите които построи Бойко са пробити от всякъде и изпускат газ. И градовете по тръбите има течове. Държавата ни е обгазена а народа плаща сметката без да ползва газ. Тя газта отлита в атмосферата.
2
13
 
14
 
! Отговори
ГЕРБ преди 2 години
До 1.***....к
1
36
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДС на Борисов