Георги Манзаров: Виждам прилика с трагедията с децата ни в Лим

"Някой не си е свършил работата и идва критичната точка за тези катастрофи"
Обновена: 23 ное 2021 21:37 | 23 ное 2021 21:36, Веселина Йорданова
30
Георги Манзаров: Виждам прилика с трагедията с децата ни в Лим
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Виждам огромната прилика с това, което стана с нашите деца. Това сподели Георги Манзаров, баща на Юлиян Манзаров, загинал при инцидента в река Лим заедно с още 11 деца от Свищов по повод днешната трагедия на "Струма".

Още по темата
Манзаров коментира пред БНр, че приликите са в това, че някой не си е довършил работата и идва критичната точка, когато се случват тези катастрофи.

"Голяма прилика има в това, че в тъмната част на денонощието са се случили - пътниците са спали и не са имали шанса да реагират", посочи той.

По думите на Георги Манзаров причината за катастрофата в река Лим е била установена, защото е имало възможност автобусът да бъде изваден от водата и подложен на експертен оглед, а след пожара на магистрала "Струма" може би няма да има запазени улики, които да доведат до изясняване на случая.

"Организирали са екскурзията от Скопие, знаят, че преминават през България. Туроператорът знае, че няма право в тъмната част на денонощието да се превозват деца. Трябвало е да си организират така прехода, че по светло да преминат през България и по тъмно да влязат в Северна Македония, ако там няма такъв закон. Институциите, които отговарят в България, не са ги спрели да кажат, че при нас законът е такъв, щом превозват и деца. Такива неща се натрупват, натрупват и се стига да това нещо. Сега и да намерим виновника - какво, ще върнем ли хората", коментира още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
някои хора плачат, други се смеят..
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
3, ох горкичкият! ела мама да ти омеси мекички!
4
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бати Боко ще среже ли лентата на Новото Гробище???
3
0
 
11
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Това е страшна трагедия... Тъжен съм.... Бог да ги прости всичките жертви, и бързо оздравяване на ранените! ((
2
1
 
5
 
! Отговори
4epa преди 2 години
ТАМ ИМАШЕ ЕДНА ДЕБЕЛА СВИНКЯ КОЯТО БЕШЕ ЗАТИСНАЛА ЛЮКА 2 ПАТИ - БЕШЕ ВАРНАЛА ДА СИ ВЗЕМЕ БАГАЖА- А ПО ТОВА ВРЕМЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ СПАСЯТ ДЕ4ИЦА !!! АКО НЯКОИ ЗНАЕ ИМЕТО НА ТАЗИ У4ИТЕЛКА ДА ГО НАПИШЕ !!!!!!!!!!!
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
..но не прощава!