Кметът на Перник: Често подценяваме ситуациите

Такъв ужас не съм виждал, призна Станислав Владимиров
24 ное 2021 09:13, Петя Славова
5
Кметът на Перник: Често подценяваме ситуациите
Снимка: БГНЕС

Заради катастрофата на АМ "Струма", която отне живота на 45 души, днес е ден на национален траур. Разследващите органи работят по изясняване на причините за трагедията.

Още по темата

"Тепърва ще се изясняват причините за този ужас, който се случи на територията на нашата община"1 коментира пред БНТ кметът на Перник Станислав Владимиров.

Ние виждаме, че в нашата страна доста често се случват такива инциденти, доста често подценяваме ситуациите. Във всяка една такава трагедия, доста често е виновен водачът, човешката грешка, смята Владимиров.

Той призна, че участъкът на инцидента е тежък и по тази причина, не бива да се подценява.

Една допълнителна сигнализация в този участък няма да е излишна, но нека експертите да си кажат мнението, допълни Владимиров.

Очевидец на изгорелия автобус: Най-голямата причина е несъобразената скорост на водача

Като пример за друг тежък участък в общината той посочи и този край Владая.

Такъв ужас аз не съм виждал, призна още Владимиров.

Огледите в участъка продължават, а по непотвърдена информация, движението ще остане затворено за три дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
КОИ преди 2 години
Кои ситуации подценяваме?караъте с 50 в Софийско или друг голям град, толко псувни ще изядете че ще ви чеше д-то 5 дни.Купените книжки убиват(масово са така),Корупцията убива, далаверката убива, затварянето на очите също убива.Младежи с коли за 100 К също убиват, масово.Кой е виновен че са изпуснали пр.ос.ти.ят народ от контрол.КОЙ?Не е луд тоя дет яде баницата.
4
1
 
3
 
! Отговори
БУРГАЗЛИЯ преди 2 години
СЛЕДВАЩАТА ГОЛЯМА ТРАГЕДИЯ ЩЕ БЪДЕ В СЛЕДСТВИЕ НА БРУТАЛНОТО БЕЗХАБЕРИЕ ,БЕЗОЧИЕ И БЕЗДЕЙСТВИЕ НА ОБИЩАН БУРГАС!!!НА ВХОДА ЗА К-С М.РУДНИК,ТОЧНО СЛЕД ПЕРАЛНЯ "БЕЛИНА ЕКО" ОТ ЦЕЛИ 2 ГОДИНИ ИМА ОГРОООМНО СВЛАЧИЩЕ, КОЕТО ВЕЧЕ Е ПОГЪЛНАЛО ЦЕЛИЯ ТРОТОАР И Е НА КОСЪМ ДА ПОГЪЛНЕ ЦЯЛОТОТО НАТОВАРЕНО ПЪТНО ПЛАТНО!!!НА КОСЪМ!!!ОБЩИНА БУРГАС СИ РОВЯТ В НОСА ЦЕЛИ 2 ГОДИНИ И НЕ ПРАВЯТ АБСОЛЮТНО НИЩООО!!!ПРИЗОВАВАМ ЖУРНАЛИСТИ ДА ОТИДАТ И ДА ВИДЯТ С ОЧИТЕ СИ ЦЪКАЩАТА "БОМБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ"!!!
3
1
 
1
 
! Отговори
По зле от ДС преди 2 години
Кой висш чиновник поръчва терор в България - Главният Прокурор, Президента, Премиера, БОРИСОВ, шефа на ДАНС - КОЙ!? Убиват чрез МК-УЛТРА плюс софтуер!
2
0
 
1
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
И ТОЯ ЗАВОЙ ТАМ АМА ХИЧ НЕ МИ ХАРЕСВА! АБСОЛЮТНО НЕ Е МОГЪЛ ДА ВЗЕМЕ ЗАВОЯ И СЕ Е НАБИЛ В МАНТИНЕЛАТА МОЖЕ ДА Е ПУКНАЛ И ГУМА СЛЕД КАТО СЕ Е ЗАБИЛ И Е СТАНАЛО МАЗАЛОТО! НИЩО ЧУДНО И ТАЯ МАГИСТРАЛА ДА НЕ ОТГОВАРЯ НА ИЗИСКВАНИЯТА С ТОЯ ЗАВОЙ!
1
1
 
4
 
! Отговори
Това е ШЕРИАТ преди 2 години
В Перник режат ръце и хвърлят хора от скалите но това не е важно!Важното е че може да сте следващите с подкрепата на МВР ПЕРНИК - Тероризъм!